עבור לתוכן

התרשמות מעכבר אלחוטי - Logitech M180

Featured Replies

פורסם

עלות המוצר: 80 שקלים.

בד"כ, אתרי החומרה פוסחים על מוצרים מסוג זה. שכן מחירם זול, מדובר במוצרים מאוד פשוט והם אינם מרשימים מספיק בשביל שיכתבו עליהם ביקורת מקיפה ורצינית.

החלטתי בכל זאת לכתוב עליו התרשמות קצרה. בשביל אנשים כמוני, שאינם מעוניינים להשקיע כסף רב בחומרה ובציוד היקפי.

מה באריזה?

- עכבר אלחוטי לוגי'טק M180

- משדר USB לעכבר (דונגל)

- סוללת AA

- חוברת הדרכה

התרשמות ראשונית:

איכות הבנייה של העכבר בינונית. ניתן להרגיש את זה כמעט באופן מיידי, לאחר לחיצה על אחד מהלחצנים שלו.

עכבר יחסית קליל שאת מרבית המשקל, מוסיפה לו הסוללה שנמצאית בתוכו.

ההפעלה הראשונית, פשוטה ומהירה . מכניסים את הבטריה המצורפת לתוך העכבר, מעבירים את העכבר למצב on מחברים את הדונגל ל- USB והעכבר מייד מוכנה לתזוזה..

לא ארחיב במילים, ומייד אגיע למסקנות:

חסרונות:

- עכבר קטן. לא מתאים לאנשים בעלי ידיים גדולות.

- העכבר מגיע עם סוללת AA רגילה וללא מטען. קניית סוללה נטענת, תהיה כרוכה בעלות נוספת.

- דורש כיוונון בלוח הבקרה. אחרת, התנועה שלו מהירה מדי ולא מדויקת.

יתרונות:

- מחיר

- נוח לנשיאה. מתחת למכסה העכבר, יש מקום לאכסון המשדר.

- התקנה פשוטה

לסיכום:

העכבר נקנה רק לפני מספר ימים, ולא נעשה בו שימוש רב כך שהוא עדיין לא הוכיח את עצמו לאורך זמן. מההתרשמות הקצרה שלי, אני יכול להמליץ על העכבר לאנשים המעוניינים בעכבר אלחוטי. אבל לא רוצים להשקיע כסף רב בקנייתו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי עדיף כבר להוסיף 40 ש"ח ולקנות את הM305. יותר רחב וגבוה, מעוצב נחמד הרבה יותר, טווח גדול של מעל ל3 מטרים בקיצור :xyxthumbs:

אבל לאנשים שלא משתמשים הרבה ולא איכפת להם יותר מדי מנוחות ומראה שלך מתאים יותר...

פורסם

80 ש"ח לזה? להוסיף עוד 20-30 ש"ח ואתה מקבל סט של מקלדת+עכבר...

בכל מקרה,אני עכשיו קיבלתי מתחרות את הMicrosoft 800,ובקרוב אעלה ביקורת (ברגע שאשיג מצלמה נורמאלית,אז יש לי לסקר גם עכבר M6900,מקלדת microsoft 2000 cruzer,מסך 2333T ועוד כמה דברים...).

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת. למען האמת, לא חקרתי את הנושא מספיק. אני בסה"כ רציתי עכבר בשביל להעביר סרטים/סדרות קדימה אחורה בזמן שאני יושב על המיטה. (עם שלט לא ממש הסתדרתי)

כך שרוב השימוש 99% אני משתמש בעכבר החוטי שיש לי.

בקשר לחתימה שמתחת לאווטר שלך בצד ימין. סתם ככה בשביל שתדע, יש לך אפשרות לשנות את הניק שלך באתר.

פורסם

רק תציץ בdealextream,בטח יש שם כמה שלטים קטנים כמו שאתה רוצה בכמה דולרים בודדים.

בקשר לניק-כבר בכל מקום אני רשום עם הניק הזה וכולם מכירים אותי ככה,כך שלשנות אני כבר לא יכול...

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסך הכול עכבר נחמד,יש עכברים חוטיים במחירו שעדיפים ממנו בהרבה ואני לא מדבר על עכברי ג'יג'ר.-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים