עבור לתוכן

מחפש המלצה על מדפסת לייזר צבעונית משולבת

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת (מכשיר משולב). טווח מחיר עד 2,000 ש"ח.

נפח הפעילות שלי עם המכשיר הוא כ- 100 הדפסות ליום.

אשמח להמלצות על דגמים.

תודה,

מיקו

פורסם

הדפסה דו צדדית?

חיבור רשת?

כרטיס רשת אלחוטי?

תמיכה בדוס\חשבשבת?

פורסם

שלום מיקו למה דווקא לייזר,

קח את המדפסת הזאת

8500A פלוס

של HP

דיו, שבעליות שלה יותר זולות מלייזר

פורסם

גם אם העלויות של מדפסת הזרקת דיו מסויימת על הנייר יותר נמוכות, אני מאמין שעדיף מדפסת לייזר שהיא הרבה יותר אמינה יותר ובאה עם אחריות באתר הלקוח.

פורסם

מדפסות לייזר לרוב יותר אמינות, אבל יש חריגים. למרבה הצער בזמני רכשתי את אחת ממדפסות הלייזר הראשונות שהיו "לכל כיס", (Xerox 6110) וזו הייתה נפילה שחבל על הזמן (התקלקלה זמן קצר לאחר תום האחריות, וזה אחרי שבקושי השתמשתי בה). מדפסות לייזר מונוכרומטיות של Xerox הרבה יותר עתיקות מזו עדיין עובדות אצלי אחרי שנים של שימוש עם 0 תקלות.

אגב לגבי מדפסות דיו חסכוניות יותר מלייזר - לאחרונה יש יותר ויותר כאלה, שלפחות לפי הנתונים (עלות מחסנית ביחס לכמות דפים) נראות משתלמות יותר מלייזר, אבל אני פשוט לא קונה את זה. לדעתי כל יצרני מדפסות הדיו משקרים בצורה גסה בנתונים שלהם. כנ"ל לגבי מהירות הדפסה. במדפסת דיו אין שום קשר בין הנתונים המוצהרים (30 דפים לדקה, 4000 דפים לדקה, מיליון דפים לדקה, מה שלא יהיה) למציאות. לא כך במדפסות לייזר.

כך שלמרות שנכוויתי קשות מהלייזר הצבעונית שלי (ומאז לא רכשתי מדפסת לייזר צבעונית), אני עדיין סולד ממדפסות דיו. הן כולן זבל זול שלא ייאמן - איטיות, רועשות בצורה מעצבנת ולא אמינות בשיט. הדבר היחיד שטוב בהן הוא שהן כל-כך גרועות שסביר מאוד שיתקלקלו תוך פחות משנה (בטח כמו במקרה הזה כשמדובר בהדפסות רבות), ואז תקבלו מדפסת חדשה (זה מה שקרה לי עם הHP שהחליפה את הXerox). אגב, גם זאת שקיבלתי במקום היא זבל וחצי מהזמן עושה בעיות עם משיכת הדפים, אבל מה אתה יכול לצפות ממוצר שעולה בערך כמו ארוחה אחת במסעדה טובה?

פורסם

מצטרף לשאלה.

אם כך, על איזו מדפסת הייתם ממליצים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים