עבור לתוכן

איך מסירים תמונה ש"נדבקה" למדיה פלייר

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי היא כזו - הורדתי שיר מסויים מהאינטרנט וכאשר אני מפעילה אותו יש בצד שמאל למעלה תמונה מסויימת. השאלה שלי היא מאיפה צצה אותה תמונה? איך היא הגיעה לשם? התמונה הזו לא נמצאת אצלי על המחשב אז איך הוא מציג אותה שם? והשאלה הכי חשובה - איך אני מסירה את התמונה הזו?

פורסם

את יכולה להעלות צילום מסך שנוכל לראות מה הבעיה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

blancman - זה הקישור לצילום מסך שלי כשני מפעילה את הקובץ.

http://www.up2me.co.il/v.php?file=22594593.jpg

אגב - בגירסת המדיה פלייר שאני משתמשת בה כרגע בעבודה התמונה כפי שאתה רואה נמצאת בצד ימין למעלה. בגירסת מדיה פלייר היותר מתקדמת שיש לי בבית התמונה מופיעה בצד שמאל למעלה.

פורסם

התמונה הזאת היא חלק מתגית ID3. היא שמורה עם הקובץ ומכילה מידע כמו תמונה, שנה, ז'אנר, שם אמן ועוד מיליון ואחת פרטים. לא תמיד יש אותם אגב. כדי להוריד את התמונה צריך למצוא עורך ID3 ולהסיר אותה.

אני משתמש ב- Tag&Rename, רק שבניגוד אליך אני לא מוריד תמונות אלא מוסיף אותן (יחד עם עוד כל מיני פרטים).

פורסם
  • מחבר

shay1098 - פעם ראשונה שאני שומעת את המושג הזה תגית ID3.

ברור לי שלא תמיד יש את התמונה הזו וגם ברור לי שכמו שאפשר להסיר את התמונה יש גם דרך להוסיף תמונה. מדבריך אני מבינה שאני חייבת להתקין את התוכנה Tag&Rename בכדי להסיר את התמונה הזו - האמת שחשבתי שהסרת התמונה כרוכה בכניסה לאיזה תיקייה ומחיקת התמונה ולא בהתקנת תוכנה אבל אם זה הדבר שיפתור את הבעיה אז אתקין את התוכנה - מקווה שזה יפתור את הבעיה. תודה על העזרה.

פורסם

יש גם הרבה תוכנות אחרות, את יכולה לחפש ID3 tag editor או משהו בסגנון.

התמונה גם נמצאת באיזו תקייה אבל היא מוסתרת ומוסווית, השמות של הקבצים לא ברורים ונהירים, חבל להתעסק עם זה..

פורסם
  • מחבר

shay1098 - אתה תותח על !!! :yelclap: הרבה זמן חיפשתי פתרון לבעיה הזו. הורדתי את התוכנה יחד עם סריאל כמובן והיא פשוט מדהימה !!!

פורסם

בכיף :beerchug:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים