פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים לא יודע. אני השתמשתי ב PAYPAL. תפתח משתמש שם. הכי פשוט ובטוח דן. יש לי עכשיו את כל הגיבורים. למישהו מתחשק משחק עוד איזה שעה וחצי? אני משחק את Martyr ממש טוב
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים סבבה, פעם באה שאני נכנס למשחק. אני עדיין קצת נוב ומת המון, אבל כבר תופס את הבסיס של המשחק. חוץ מזה, אני עסוק עכשיו עם סיכום השנה במעבדים
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים תוסיפו אותי אם בא לכם: Jaggernaut אם אתם רוצים אפשר לשחק ביחד או שאני יהיה המנטור שלכם, אני משחק בHON בדיוק שנה ובדוטה 5 שנים לפני כן
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים לעוד מישהו קורה שמעיפים אותו החוצה באמצע משחק בהודעה "No response from server"? יכול להיות מאוד מתסכל באמצע משחק מבטיח...זה אומר שהמשחק מת רק בשבילי או שגם שאר השחקנים מחפשים משחק חדש? אני שואל כי אחרי זה קרה לי שמצאתי שוב את אותם שחקנים...
פורסם 2012 בינואר 213 שנים על פי סטטיסטיקות שימוש שלי שאני בודק בערך פעם ביום, עזבתי 7 אחוז מהמשחקים שבהם השתתפתי. לא חמור, אני מקווה? אני שואל כי הבנתי שמתייחסים מאוד בחומרה ל-Leavers.
פורסם 2012 בינואר 313 שנים אם שיחקת יותר מ100 משחקים מותר לך עד 5% אם יש לך מעל 5% זה אומר שאתה לא יכול להשתתף במשחקים שהוגדרו "no leavers" וזה גם אומר שאתה לא יכול לשחק ב match makingזה מאוד מעצבן העניין הזה... אני כבר חודשים מנסה להוריד את האחוז עזיבה שלי ואני צריך עוד בערך 98 משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.