עבור לתוכן

ביקורי פתע של הוט

Featured Replies

פורסם

מה?

למה?

לגבי ערוץ 1 הגביה שלו נעשית דרך האגרה

ככלל זה נכון, הניתוק לא משמעו ניתוק הכבל אלא חסימת מרבית השידורים ככה הם יכולים לחבר אותך בחזרה ישר מהמרכזיה.

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי ערוץ 1 הגביה שלו נעשית דרך האגרה

זה לא אומר שהוט צריכה לתת לך בחינם את התשתית שלה.. זאת עדיין חברה פרטית ולא ממשלתית.

ככלל זה נכון, הניתוק לא משמעו ניתוק הכבל אלא חסימת מרבית השידורים ככה הם יכולים לחבר אותך בחזרה ישר מהמרכזיה.

נכון, אבל הם עושים את זה בעיקר לצורכי קלות החיבור מחדש שלך בתקווה שהם יצליחו לשכנע אותך לחזור.

אני לא מבין את ההיגיון שעומד מאחורי ה"חוק" (?) הזה שכתבתם פה.

זה שפעם מישהו היה מנוי של הוט אומר שעכשיו הם חייבים לספר לו תשתית טלוויזיה (לערוצים מוגבלים) בחינם ולנצח? למה?

ואם מעולם לא היה למישהו הוט, אבל כן היה לו YES, ואז הוא התנתק - אז YES גם חייבים להמשיך לספק לו תשתית טלוויזיה לערוצים האלה? אני מניח שלא, אז מה הוט אשמים?

מי שבוחר להתנתק משירותי הטלוויזיה של הוט, שיתמודד עם ההשלכות.

שיעבור ליס, או שיעבור לשידור החינמי של המדינה (באנטנה אנלוגית בעבר, או ב"עידן+" בהווה).

אני לא מבין למה שהוט תהיה מחוייבת לספק לו טלוויזיה על התשתית שלה, בחינם ולנצח. מה ההיגיון?

אשמח לראות איזשהו מסמך רישמי שמאשר את החוק (?) הזה...

פורסם

אני זוכר שהיה חוק כזה בעבר. אולי הוא בוטל.

הדבר היחיד שמצאתי כרגע זה זה:

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/2285.pdf

וזה:

http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/0/1340.pdf

5.אחרי ההתנתקות. מה עושים?

במידה וקודם להתקשרות עם חברת הכבלים / הלווין, הייתם מחוברים לאנטנה מרכזית - בקשו

מהחברה ממנה התנתקתם, להשיב את החיבור שנותק, היא חייבת לעשות כן, במידה ואכן קיימת

אנטנה תקינה ופועלת.

התנתקתם מ"הוט" או מ"יס" דעו כי חובתם לחבר אתכם לאנטנה המרכזית, ובלבד

שזו קיימת על גג ביתכם והיא תקינה.

לא בדיוק רלוונטי, לאחר ביטול השידורים האנלוגים. אולי ישנם בניינים עם אנטנה דיגיטלית מרכזית ?

פורסם

הבנתי את ה"חוק" היא לא שHOT חייבת לספק תשתית, אלא שHOT חייבת לשחזר את המצב שהיה לך לפני שהתחברת.

בבתים משותפים יש אנטנה של הבניין שדרכה קולטים את הערוצים המשותפים.

כיוון שבדירה טיפוסית יש מקום לכבל אחד, כאשר HOT (או YES) מחברים אותך אליהם, הם מנתקים אותך מהאנטנה של הבניין.

כשאתה מתנתק, הם חייבים להשאיר אותך עם האפשרות לראות ערוצים ממשלתיים. אז יש להם שתי אופציות: לחבר אותך חזרה לאנטנה של הבניין, או (מה שלרוב הרבה יותר פשוט וזול עבורם), להשאיר אותך על החיבור שלהם ולחסום בפילטר את כל הערוצים הלא חינמיים.

פורסם
דיוק.

בכל דירה שהיה מחובר HOT, הם חייבים ע"פ חוק להשאיר קליטה לערוצים 1, 2 ו 10 גם לאחר שהדירה התנתקה מהטלויזיה בכבלים. איך לחסום את כל השאר? ע"י חסם תדרים.

מה קורה אם הם לא שמו חסם תדרים ? לך תתוכח איתם שאתה צופה רק ערוץ 1, 2 ו 10, ואפילו תכנתת את הטלויזיה שלך רק לערוצים אלו.

אז כן, אתה יכול להיות בסדר, ועדיין להסתבך עימם במריבות.

קרה לי הסיפור הנ"ל.

היום שהתחילו להעיף את הקליטה האנלוגית בערוצי החינם זה בעיתי מבחינתם לתת לך אותה בלי ממיר שעולה כסף

1 2 10 פועלים עדין באנלוגי בHOT אבל לפחות בחלק מהארץ עם לא בכולה הם כבר לא פועלים יותר עם אנטנה רגילה

רק דיגיטלית וצריך סוג של ממיר לזה

פורסם

הנושא הזה מוכר ומעצבן. זה סוג של שיטת "שיווק" אלימה שהוט נוקטת בה. אני אישית סבלתי ממנה לפני כמה שנים.

בריונים של הוט הגיעו אלי 3 פעמים לביקורים כשבכל פעם זה מתנהל בצעקות ובאיומים. לא הכנסתי אותם וקיבלתי בהמשך מכתב בדואר רשום מעו"ד מטעם הוט שמאיים בתביעה. באותו הזמן (לפני כ-4 שנים) הרבה מכרים שלי סבלו מההצקות האלה, ממש עשו פשיטה על כל השכונה.

אני התעלמתי מהמכתב וכמובן שלא קרה כלום בסופו של דבר, גם בגלל שלא בדקו ולא יכלו להוכיח שום דבר וגם בגלל שפשוט לא הייתי מחובר פיראטית לכבלים. כמובן שזה שהייתי בסדר לא מנע את ההצקות האלה ואת המכתב ומדובר בעוגמת נפש מאוד גדולה. לא כל האנשים רגועים ויש הרבה שבשבילם זה גורם ללחץ נפשי גדול מאוד.

כמה אנשים שאני מכיר נכנעו ללחץ ועשו מנוי כדי "שיוותרו להם" על התביעה. על זה בדיוק הוט בונים, שחלק מהאנשים ישברו ומי שלא נשבר אולי ישבר אחרי מכתב מה"עו"ד" שלהם.

היה על זה הרבה רעש מתישהו והיה תחקיר בכלבוטק או באמנון לוי (לא זוכר איזה מהם) ואפילו נפתח אתר נגד הוט שאפשר למצוא בו בין כל הסיפורים גם מקרים כאלה:

http://www.ihatehot.com/

לא יודע אם התופעה בזו עדיין קיימת, אבל בשורה התחתונה אסור להכניס אותם הביתה בשום אופן! גם מי שלא מחובר פיראטית אבל התשתית קיימת - הם מחברים בעצמם פיראטית על המקום ואז מאשימים אותך.

אני אישית התנתקתי מהם בעקבות המקרה לאחר 4 שנים שהיה לי דרכם טלפון ואינטרנט, אבל כנראה שהם מצליחים לגרום ליותר אנשים לעשות מנוי מאשר האנשים שעוזבים אותם בעקבות ההתנהגות הזו ובגלל זה הם ממשיכים.

פורסם

אני יודע שאני כרגע בבית שאי אפשר להתקין בו יס לצערי (בגלל שכנים זונות) וכשאבא שלי התחבר הוא הזמין 2 ממירים אחד אלי לחדר ואחד לסלון, אבל באמת שאין שם מה לראות ואני גם ככה בצבא אז יצא שלקח לי איזה חודשיים - שלושה רק לחבר את הממיר לחשמל, אחרי איזה חודש הם התקשרו לאבא שלי "שלום מדבר נציג אבטחת איכות" הם שאלו אותו אם 2 הממירים בסדר, כי הם לא רואים אות מהממיר השני ושהוא אמר שהכל טוב הם שאלו אם הם יכולים לבוא לראות שהטכנאי עשה את עבודתו נאמנה. כמובן שהוא אמר להם לא ופה זה נגמר. באמת שאני שוקל לנתק את הממיר שוב רק כדי לעצבן אותם.

פורסם

אה, אז גם כשהם מבצעים בקרת איכות על עצמם זה לא בסדר, אני מבין. :kopfpatsch:

יש לקוחות הדיוטות שלא מסוגלים להבין שמשהו לא בסדר. לך תדע. הוט מצפים שאם בן אדם חוכר מהם 2 ממירים יהיו 2 אותות שידור מהבית הזה. מה לא סביר בציפית החברה שיעשו בציוד שלה שימוש נאות?

פורסם

ד.א

גם יס עושים את זה אבל בצורה יותר מעודנת ויותר הגיונית, חבר שלי התחבר פיראטית ליס וקיבל מהם טלפון שאו שהוא מתנתק ומחזיר להם את הממיר או שמגישים נגדו תביעה.

ליס אין שום דרך לדעת איפה הממיר יושב, אלה אם כן חיברת לממיר את הקו טלפון.. הממיר של יס, בניגוד לממירים של הוט, לא משדר דבר הוא רק קולט.

פורסם

אני הגעתי למסקנה שעם תכני זבל כמו ריאליטי בכל ערוץ שהוא אין שום סיבה להיות מחובר להוט או ליס. באמת שאפשר להנות היום מתכנים באינטרנט (בצורה חוקית!) רק כנסו לנענע10 ותראו כמות של סדרות בחינם ופרקים מלאים גם בוואלה!yes. הסיבה היחידה שאני מנוי היום בהוט זה בגלל שההורים שלי התחייבו על טלוויזיה באיזה עסקה.

אבל למדנו שמה שצריך לעשות עם חברות נודניקיות כמו הוט ושות' זה פשוט להתקשר פעם בחודש כשיוצאת חשבונית ולשבת חצי שעה על הקו לבדוק את החשבונית זה מכניס לפרופורציות את החברות האלה.

אני לא אזכיר כמה פעמים היו אצלי טכנאים לא יוצלחים של הוט ועד היום לא תיקנו לי את התשתית בבית ואני צריך פעם ביום לנתק את המודם שלהם אחרת אין לי טלפון ואינטרנט סתם ככה באמצע היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים