עבור לתוכן

ביקורי פתע של הוט

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה עובד ככה בארץ...

האמת שזה כן עובד ככה בארץ. צריך ליהיות למשטרה ספק סביר שמדובר ברצח... ואם מדובר על רצח, אז במקרה כזה אין להם בעיה להוציא צו חיפוש מבית משפט.

אבל אם הם הולכים סתם ככה על הפאדי לחיפוש בבית של מישהו אז אסור להם, והם יכולים ללכת למח"ש על זה ובגדול.

אגב ברשות הפלסטינית (גם בשטחי B) מותר למשטרה להיכנס לכל מבנה שהיא רוצה בלי שום הודעה מראש....

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה, זו דיי חוצפה לגנוב מהוט ואחרי זה להאשים אותם ב"חוצפה" וב"בריונות". ::)

אני לא נכנס פה עכשיו לתחום החוקי, אבל בשורה התחתונה, מי שגונב מהם, אני מקווה שיתפס. מי שלא - אין לו מה לדאוג.

זה לא נכון, ומומלץ שתקרא קצת על מקרים של אנשים ושתראה את הכתבה של כלבוטק.

מסיבות כאלה ואחרות לעיתים אפשר לקלוט ערוצים מסוימים שאמורים להיות סגורים גם בהיעדר מנוי. ברוב המקרים כשזה מתאפשר מדובר בפאשלה של HOT, בחלק מהמקרים בפירטיות.

לHOT יש נטייה לשלוח בריונים (אין מילה אחרת) שמאיימים על אנשים על סמך שזה שבביתם ניתן לקלוט ערוצים סגורים, בלי שום הוכחה שבאמת הייתה פה צפייה פירטית, ביוזמת או אפילו ביודעין של הדיירים. השיטה המקובלת היא להפעיל סחיטה באיומים - מציעים ל"פושע" (שלעיתים כל אשמתו היא בכך שHOT לא שמו פילטר כמו שצריך) להתחבר לHOT באיומי תביעה משפטית.

לעיתים לאנשים אפילו אין מושג מכל העניין עד שבריוני HOT מראים להם שאפשר לקלוט. ממש לא כל מי שנפגע מהבריונות של HOT הוא "גנב שידורים".

פורסם

אני מנוי ביס מהרגע שהם קיימים (לפני זה ערוצי זהב), גם אלי הגיעו "נציגים" מהוט (חשבתי בהתחלה שזה הוצ"ל שטעו בכתובת), ודרשו לבדוק אם אני מחובר לכבלים. נתתי להם התראה שיש להם בדיוק 2 דקות לעוף מהשטח שלי לפני שאני משחרר עליהם את הכלבים.

כמה שבועות אח"כ אני חוזר הביתה ורואה כבל של יס שהעברתי מבחוץ חתוך, אחרי שלקחתי אויר עמוק לריאות, ויתרתי על "התענוג" בלהכנס לעצבים ולעשות משהו בנדון.

פורסם

בבאר שבע זה קטע די נפוץ אצל סטודנטים.

כ"כ נפוץ שבאוני' אנשים כבר קוראים לזה 'חבילת סטודנטים' :-\

האמת שהוט מפגרים ולא יודעים לנהל את עצמם בשיט, ומחפשים את מי להאשים.

בדירה האחרונה לא הייתה לי טלוויזיה בכלל, והיה לי אינטרנט של בזק. שום הוט, שום תשתית של הוט, שום תקשורת עם הוט, מבחינה החברה לא הייתה קיימת.

ועדיין, הדייר שהחליף אותי בדירה בא, חיבר את הטלוויזיה לחיבור של הוט (שלהזכירכם לפחות שנתיים לא נעשה בו שימוש) ו-וואללה יש כבלים :kopfpatsch:

עכשיו איך בדיוק הוט יכולים להאשים אותו פה על משהו? הטכנאים שלהם מחפפים, הם משאירים בכל מקום חיבורים פעילים ואנשים רואים חיבור טלוויזיה ומנסים. מדובר באנשים שבכלל לא התקשרו עם הוט בחיים שלהם. הם לא מפירים שום הסכם (להבדיל מפעולה של הוצאת פילטר למי שמשלם על אינטרנט ורוצה גם טלוויזיה חינם) כי הם מעולם לא חתמו על שום הסכם.

הוט צריכים ללמוד להתמודד עם הטכנולוגיה המטופשת שלהם. אם אני נכנס לדירה ויש בה כבלים כי הטכנאי שלהם מפגר, אני לא חושב שתהיה לי בעיה לצפות...

מעבר לזה, כמובן שלהכנס הביתה למישהו בלי אישור זה חוצפה וגם לא ממש חוקי. הם משתמשים בבריונות ואיומים כדי להפחיד אנשים. בגלל המצב בב"ש, יש ביקורי פתע כאלה. גם אלי לפני ארבע שנים לדירה. הם דופקים בדלת, יש בחור מאד מנומס, מדים יפים, נראה מסודר (מדים של איש מכירות בכיר, לא טכנאי). מכיוון שאין לי מה להסתיר, נתתי לו להכנס. ואז פתאום קופץ פנימה איזה טכנאי (הוא עומד בצד ליד האיש ה'מסודר יותר' מחכה, כדי שלא תראה אותו מהחור בדלת), מזנק לכיוון הסלון ומתחיל להתעסק עם החיבורים של הטלוויזיה.

כמובן הוא מגלה שהיא מקולקלת בכלל, ושהיא לא מחוברת לכלום ותוך ארבע שניות הם היו בחוץ.... אבל הקונספט ברור.

זה קרה גם לחבר שלי, אבל הוא כן היה מחובר לחבילת סטודנטים, והיה תמים ונתן להם להכנס. נכנסו, ראו טלוויזיה, התחילו לברבר ולאיים.

הם הודיעו לו שאם הוא רוצה להמנע מתביעה הוא חייב לעשות עכשיו הוט עם התחייבות לשנתיים

הבחור סירב מן הסתם. אחרי חודש שלחו לו מכתב איומים שיתבעו אותו וכו'. הוא המשיך להתעלם. זה היה לפני 3 שנים ככה. אף אחד לא תבע אותו... כל מה שהם עשו בסוף היה לנתק אותו.

זה גם די ברור שזה כל מה שהם יכולים לעשות - אין להם קייס... זה הכל איומי סרק, והם בונים על זה שאנשים נכנסים לסרט ומפחדים.

פורסם

אח שלי היה מחובר להוט באינטרנט וגם ראה פיראטי בטלויזיה

בא לו טכנאי של הוט והודיע שאם לא יעשה מנוי הוא יקבל תביעה

הפחידו אותו אז עשה.

אצלי יש גם חיבור של הוט לאינטרנט אבל הם לא יבואו כי הטלויזיה מחוברת ליס וגם שמו לי פילטר ענק על הקו של האינטרנט. אז כנראה הכל חסום.

פורסם

אני רק חייב לציין שבהוט ממש מעסיקים אנשים שזאת העבודה שלהם זה לעלות על אנשים שמחוברים פיראטית.

לפי מה ששמעתי (ושמעתי את זה ממישהו שעבד בהוט) הוט מוציאה רשימה של כתובות שבהם יש חשד לשימוש פיראטי ושולחת לשם את האנשים כדאי שימצאו הוכחה במקרה והם מצליחים הם מקבלים בונוס כספי.

ד.א

גם יס עושים את זה אבל בצורה יותר מעודנת ויותר הגיונית, חבר שלי התחבר פיראטית ליס וקיבל מהם טלפון שאו שהוא מתנתק ומחזיר להם את הממיר או שמגישים נגדו תביעה.

פורסם

יש הבדל בין למצוא ראיה שאולי יכולה להפליל אותך, לבין למצוא אותך מחזיק אקדח ויורה במישהו ששוכב מדמם על הרצפה ;)

להכנס אליך הביתה ולמצוא חיבור לא חוקי זה לא ראיה שאולי יכולה להפליל, זה למצוא אותך עם האקדח ביד... ובוא נתאר סיטואציה אחרת, אני חושד שגנבת ממני משהו שלא ניתן לטעות בזיהויו, אבל כשנכנסתי לבית שלך שאלתי אם יש לך חצי כוס סוכר. אתה באמת חושב שלא אוכל להתלונן במשטרה על הגניבה כי לא אמרתי לך שאני רוצה לבדוק אם גנבת ממני אלא שאני צריך חצי כוס סוכר? לא מדובר פה בהשגת גבול, הטכנאי קיבל אישור להכנס לדירה מהדייר/בעלים.

ובכל מקרה, להוכיח שהם לא רצו לבדוק את איכות האות יהיה לך קשה מאוד. למעשה, אני כמעט בטוח שיהיה בלתי אפשרי. בתוכנית העבודה של אותו טכנאי יהיה כתוב שזה מה שהוא בא לעשות.

פורסם

קרה לי שהגיע אלי מישהו שטען שהוא שכן שלי והוא לא מצליח לקלוט טלויזיה אצלו בדירה ושאל אם אפשר להיכנס אלי לבדוק אם אצלי הכל תקין.

אז אמרתי לו שכן סבבה. בכייף..

יש לי בדריה טלויזיה זרוקה בצד , שלא בשימוש, ופתאום הוא שם לב אליה ו"נלדק" והתחיל לזרוק האמשמות שאני מחובר פיראטית ושהוא הקליט את השיחה (שאסור לו - ללא הסכמתי / וכמובן שהוא לא אמר לי שאני מוקלט) בקיצור אחרי בלאגנים ולא היה לי כוח לשטויות שלהם ולהוכיח שהולויזיה הנל בכלל לא מחוברת... עשיתי את הצעד הנכון ביותר ועברתי ליס.. שם בניגוד להוט הם לא מתעסקים בחרא...

ומאז כבר שנתיים כל כמה זמן אני מקבל טל מהוט עם הצעות ממש מפתות ותמיד זה נגמר שאני צוחק לנציגה בפנים באמירה " גם אם הייתי מקבל הכל ממכם בחינים לכל החיים לא הייתי מצטרף - רק בגלל השירות החרא שלכם"

+ שלא נתחיל לדבר שאין בכלל מה לראות בהוט. חוץ מכמה סדרות ישראליות לא מי יודע מה..

פורסם

כן מותר לו להקליט אותך ללא ידיעתך.

אם הוא לא היה נוכח בשיחה היה אסור להקליט.

פורסם

לעיתים לאנשים אפילו אין מושג מכל העניין עד שבריוני HOT מראים להם שאפשר לקלוט. ממש לא כל מי שנפגע מהבריונות של HOT הוא "גנב שידורים".

בפירוש טענתי שאני מודע לכך.

ועם זאת, לא חסרים מקרים בהם אנשים "מתפלאים" על כך שהוט מנסים לגרום לאנשים לשלם על השירות שהם מקבלים. ראה ת'רד זה. :nixweiss:

"חבילת סטודנטים" היא המקרה הישראלי הקלאסי. הישראלי החליט שהוא "סטודנט עני" ולכן מותר לו להתחבר לחבילת הסטודנטים. להסתדר בלי? למה? מגיע לנו הכל, לא? מה החוצפנים האלה בגלל דורשים כסף על השידורים?

(שוב, בלי להכנס לכך שלדעתי השירות הזה לא שווה את הכסף. זה משהו אחר)

פורסם

לא על כך באתי להתווכח. :) רק אמרתי שאני לא מסכים לטענה שמי שבסדר, לא יכול להיפגע ולכן אין לו מה לדאוג.

פורסם

אני לא בטוח שזה עובד ככה בארץ...

זה בטוח לא עובד כך בישראל.

"הפרי האסור" - ראייה שהושגה לא כחוק, אסורה באמריקה.

בישראל, היא מותרת לשימוש בבתי המשפט.

לא על כך באתי להתווכח. :) רק אמרתי שאני לא מסכים לטענה שמי שבסדר, לא יכול להיפגע ולכן אין לו מה לדאוג.

בדיוק.

בכל דירה שהיה מחובר HOT, הם חייבים ע"פ חוק להשאיר קליטה לערוצים 1, 2 ו 10 גם לאחר שהדירה התנתקה מהטלויזיה בכבלים. איך לחסום את כל השאר? ע"י חסם תדרים.

מה קורה אם הם לא שמו חסם תדרים ? לך תתוכח איתם שאתה צופה רק ערוץ 1, 2 ו 10, ואפילו תכנתת את הטלויזיה שלך רק לערוצים אלו.

אז כן, אתה יכול להיות בסדר, ועדיין להסתבך עימם במריבות.

קרה לי הסיפור הנ"ל.

פורסם

בכל דירה שהיה מחובר HOT, הם חייבים ע"פ חוק להשאיר קליטה לערוצים 1, 2 ו 10 גם לאחר שהדירה התנתקה מהטלויזיה בכבלים.

מה?

למה?

פורסם

חוק ותיק.

וכנראה אני טועה לגביי ערוץ 10, שלא היה קיים כשהחוק יצא.

פורסם

כן מותר לו להקליט אותך ללא ידיעתך.

אם הוא לא היה נוכח בשיחה היה אסור להקליט.

גם מותר לי לרסק לו את הפרצוף.

אם הוא לא בבית שלי אז אסור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים