עבור לתוכן

התקנת ווינדוס 7 על טייגר

Featured Replies

פורסם

שלום,

חברה שלי קיבלה מקבוק. נראה לי שזה הדגם הראשון שיצא. לצערי אני לא מבין כלום במק ואני מנסה להתקין לה ווינדוס. היא מתחילה ללמוד עוד מעט אז להישאר עם המערכת הפעלה של המק היא לא אופציה. חיפשתי הרבה בגוגל אך נתקלתי בעיקר בבעיות. הבנתי שהדרך הכי טובה להתקין ווינדוס היא בעזרת תכנת בוט-קאמפ. אך למיטב הבנתי התכנה לא נתמכת יותר בגרסת טייגר שיש לי. ניסיתי להוריד איזשהו קובץ של בוט-קאמפ ששקל 280 מגה אך זהו קובץ exe משום מה ואני לא מצליח לפתוח אותו.

אני די אובד עצות ואשמח לעזרה.

אין אפשרות פשוט להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל מחדש את המחשב ולבצע התקנה רגילה כמו שעושים בפיסי? ואחכ כבר לשחק עם המחיצות? או שווינדוס בכלל לא יראה את המחיצות האלה? או שאולי תוך כדי התקנה רגילה של ווינדוס אני יכול לעשות מה שבא לי עם המחיצות?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תבדוק לפי הדגם באיזה גרסת OSX הכי עדכנית המחשב הזה תומך, תשדרג את המערכת ותתקין ווינדוס באמצעות Bootcamp. קובץ הexe שהורדת זה כנראה חבילת bootcamp drivers אותה מתקינים כבר בווינדוס.

פורסם

פשוט תעלה את המחשב מדיסק של Windows ותתקין כרגיל (לעשות ממחיצות חדשות וכו').

במקרה הזה תשאר ללא OS X, אבל לא נשמע כאילו יש בה צורך כלל ::)

(תמיד אפשר להתקין OS X אח"כ במקום Windows)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים