פורסם 2011 ביולי 1514 שנים אהלן. כאשר אני מדליק את המחשב הנייד שיש בו XP, עולות לי השגיאות הבאות: וגם זאת: מה עליי לעשות?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים איזה וירוס? פירמוט? פותח הדיון: קראת בכלל את תוכן ההודעות? למה אתה מצלם עם צלמה את המסך?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר איזה וירוס? פירמוט? פותח הדיון: קראת בכלל את תוכן ההודעות? למה אתה מצלם עם צלמה את המסך? מה? לא הבנתי.
פורסם 2011 ביולי 1614 שנים מחבר מה בדיוק לא מובן?"למה אתה מצלם עם צלמה את המסך?"העברית כאן לא בדיוק מובנת לי.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים לא! לא את הכול!לפי התוכן של הודעות, אתה צריך להסיר רק את ה Wireless Assistent, "מסייע החיבור האלחוטי" או איך שהם לא קוראים לזה, ולהתקין אותו מחדש.זה לא חייב להיות וירוס- יכול להיות שהפסקת עדכון באמצע, כשל בעדכון של HP או מליון סיבות אחרות.
פורסם 2011 ביולי 1714 שנים מחבר טוב אני באמת שלא צוחק. פירמטתי 5 פעמים. אכן הדרייברים מאותו דיסק של HP עושים בעיות (יכול להיות בגלל שהגירסה של ה XP היא SP3).מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכול אולי להוריד את הדרייבר הספציפי של ה Wireless למחשב HP שלי?או בכללי דרייברים יותר מעודכנים מאשר יש בדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.