פורסם 2011 ביולי 1514 שנים צהריים טובים.הצלחתי להתקין את ספריית ה GTK+ (ספרייה לבניית ממשק משתמג גרפי ב C - GUI), את כל החבילות שלה.הקישור ממנו הורדתי את הספרייה (כל החבילות ביחד): GTK+ גרסא 2.22.1התקנתי הכל, באופן ודאי התקנתי כמו שצריך.הרצתי תוכנית "שלום עולם".אני עובד עם Dev-Cpp, ואני צריך לדעת איך בדיוק להריץ תוכנית ב GTK+ במהדר הזה.למקרה שמשנה מה התוכנית, צרפתי אותה:#include <gtk/gtk.h>static gboolean on_delete_event(GtkWidget *widget, GdkEvent *event, gpointer data){ gtk_main_quit (); return FALSE;}static void on_button_clicked(GtkWidget *widget, gpointer data){ g_print ("Hello World\n");}int main(int argc, char *argv[]){ GtkWidget *window; GtkWidget *button; gtk_init(&argc, &argv); window = gtk_window_new(GTK_WINDOW_TOPLEVEL); g_signal_connect(G_OBJECT(window), "delete_event", G_CALLBACK(on_delete_event), NULL); button = gtk_button_new_with_label ("Press Me"); g_signal_connect(G_OBJECT(button), "clicked", G_CALLBACK(on_button_clicked), NULL); gtk_container_add(GTK_CONTAINER (window), button); gtk_widget_show(button); gtk_widget_show(window); gtk_main(); return 0;}/* code */ב Project-> Project Options בכרטיסייה Parameters יש שתי מקומות להכניס טקסט:Linker - ניווט לקבצי ה lib של ה GTK+.Compiler - משפט זה או אחר, שאני לא יודע מה הוא אמור לעשות, אבל הוא עושה משהו.ב Linker הכנסתי ניווט לשלושה קבצי lib:gdk_pixbuf-2.0.libgdk-win32-2.0.libgtk-win32-2.0.libהניווט המלא אליהם די מיותר...ל Compiler הכנסתי את המשפט הבא:-mwindows -mno-cygwin -fnative-struct -DHAVE_CONFIG_Hהשגיאה שרצה לי:cc1.exe C:\Users\הרב\Documents\שולחן עבודה ילדים\יוסף אור\תכנות\C ו C++\שפת C\תוכניות ב C\GTK+\cc1.exe unrecognized command line option "-fnative-struct" C:\Users\הרב\Documents\שולחן עבודה ילדים\יוסף אור\תכנות\C ו C++\שפת C\תוכניות ב C\GTK+\Makefile.win [build Error] [untitled1.o] Error 1 אני מעריך שאני צריך לשנות את מה שכתבתי ב Linker ו/או ב Compiler.אני אשמח מ א ו ד לעזרה.פשוט אם אני לא אצליח להדר תוכנית פשוטה ב GTK+, אני לא אלמד את הספרייה הזאת, וזה ממש חבל בשבילי.תודה רבה על כל עזרה בכל מקרה,יוסף אור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.