עבור לתוכן

אירוח מיקרוסופט בנושא Office 365

Featured Replies

פורסם

לדוגמא האם בOutlook הוא משהו שדומה יותר לOutlook Web Access, או גרסא אחרת?

לאיזה גרסה של Office הWord\Excel משתווים?

האם אפשר לדוגמא לפתח Web-Parts לSharepoint ולבצע עליו משימות ניהוליות כמו גיובי / שחזור?

מה קורה אם לודגמא ברשותי Exchange 365 שמשתווה ברמת הפונקציונאליות שלו לExchange 2010, האם כאשר ייצא, סתם לדוגמא, Exchange 2013, האם אני אקבל את כל הפיצ'רים החדשים שיש בגרסה החדשה?

הי

1. לתיב הדואר ניתן לגשת ב 2 דרכים: שימוש ב Outlook 2007 ומעלה, שימוש ב Outlook Web Aplication (ממשק Web) שכלול בפתרון

2. Office ניתן ב 2 דרכים: הורדה של Office 2010 Client והתקנה במחשב (ועבודה מול שירותי הענן) שזהה לחלוטין ביכולות שלו לגרסת Office 2010. שימוש ב Office Web Application שמספק פונקציונאליות מופחתת.

3. ניתן לפתח Web Parts ל SP

4. בכל שירותי הענן אנו מספקים שדרוג בחינם לגרסאות העתידיות

• תגובות 52
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום,

אין לנו במערכת אופיס 2007 או 2010 (אנחנו עובדים אצלנו עם תוכנות Open Source כדי לחסוך בכסף) – עדיין נוכל לעבוד עם אופיס 365?

איך בעצם אני אקרא מיילים? אני אמשיך לעבוד עם thunderbird או שאני מקבל בחבילה קליינט דואר כמו Outlook למשל?

מה לגבי עריכה של מסמכים וגליונות אלקטרוניים ששמורים בפורמטים של Open Office?

היי

• פתרון הדואר בענן כחלק מחבילת Office 365 תומך בכל סוגי הקליינטים שיודעים לעבוד בתצורת POP3, IMAP, MAPI
  • Office 2007/2010 תומך בפורמט Office Open XML

פורסם

היי סער, אבל איך בעצם עושים את האתר "יפה".

אתרי Share Point שאני מכיר נראים... לא מאוד תדמיתיים.

יותר עיסקיים, עם מעין "ספריות" לשיתוף מסמכים.

איך עושים אתרים מרשימים ומעוצבים כמו שרואים באתר שלכם?

ומה זה לייבא את הדומיין ל-Office 365? אם אני רוצה גם אתר פנימי (וסגור רק לעובדים בעסק) וגם אתר תדמית גדול - עם מידע על המוצרים, אפשרות להזמין שרותים וכו'.?

הי

החבילה של 6$ (שמפורסמת כאן) כוללת 2 שירותים שרלבנטיים לשאלה שלך:

1. אתר תדמיתי (חיצוני) עם ממשק עריכה קל ופשוט

2. אתרים פנים ארגוניים (פורטלים). המערכת כוללת כ 40 טמפלטים שמאפשרים לבנות אתר פנים ארגוני בצורה מהירה ופשוטה.

אני ממליץ להירשם לגרסת ניסיון דרך הלינק הבא:

http://www.microsoft.com/he-il/office365/online-software.aspx

פורסם

מה-זה בעצם אופיס 365? מה כלול שם? מה המטרה? זה כביכול "אופיס 2011"?

Office 365 הינה חבילה של שירותי ענן שמסופקת באמצעות מיקרוסופט על תשתיות (data Centers) שבנינו ברחבי העולם.

השירותים כוללים את היכולות הבאות:

1. תיבת דואר בגודל 25 GB כולל Anti Virus And Anti Spam, כולל סנכרון מלא לכל טלפון סלולרי ולכלהתקן. ניתן להוסיף גם שירותי Archiving.

2. Share Point On line – השירות מאשפר לנהל מידע וידע בארגון, לנהל מסמכים גרסאות ולבנות תהליכי עבודה וטפסים

3. Lync On line – פתרון ה Unified Communications של מיקרוסופט שמאפשר ללתקשר בצט, קול וידיאו ופגישות וירטואליות מתוך סביבת העבודה של המשתמש

4. Office הן במודל דמי מנוי חודשיים והן Office Web Apps.

ניתן לקבל מידע נוסף ולצפות בהדגמה של השירות בלינק הבא:

http://www.microsoft.com/he-il/office365/hosted-solutions.aspx

פורסם

האמת שלא כל כך הבנתי מה כלול בחבילה.

אני מקבל ממש דיסק להתקנה? יש שם אאוטלוק? יש וורד?

תוכלו לפרט מה כלול באופיס 365?

Office 365 הינה חבילה של שירותי ענן שמסופקת באמצעות מיקרוסופט על תשתיות (data Centers) שבנינו ברחבי העולם.

השירותים כוללים את היכולות הבאות:

1. תיבת דואר בגודל 25 GB כולל Anti Virus And Anti Spam, כולל סנכרון מלא לכל טלפון סלולרי ולכלהתקן. ניתן להוסיף גם שירותי Archiving.

2. Share Point On line – השירות מאשפר לנהל מידע וידע בארגון, לנהל מסמכים גרסאות ולבנות תהליכי עבודה וטפסים

3. Lync On line – פתרון ה Unified Communications של מיקרוסופט שמאפשר ללתקשר בצט, קול וידיאו ופגישות וירטואליות מתוך סביבת העבודה של המשתמש

4. Office הן במודל דמי מנוי חודשיים והן Office Web Apps.

ניתן לקבל מידע נוסף ולצפות בהדגמה של השירות בלינק הבא:

http://www.microsoft.com/he-il/office365/hosted-solutions.aspx

פורסם

האם ניתן יהיה לשמור את כל המסמכים מקומית על המחשב? באיזה פורמט הם נשמרים? פורמט רגיל של Office כמו docx או פורמט חדש?

הי

בפומרטים רגילים של Office:

Doc and Docx

פורסם

בהתחשב בעובדה שכמה דקות אחרי שמייקרוסופט קנו את סקייפ צצו שיחות וידאו של סקייפ בפייסבוק, אני אנחש שזה בהחלט הכיוון.

:)

פורסם

תודה רבה על התגובה :)

פורסם

היי,

היה כתוב בחדשה באתר שגם משתמשים ביתיים יכולים למצוא שימוש באופיס 365 – מה בדיוק? תוכלו לתת דוגמאות?

היום, בתור צרכן כבד של Gmail אני משתמש לא מעט בגוגל דוקס וספרד-שיט כדי לעבוד עם חברים על דברים.

אבל זה חינם... למה שמשתמשים ביתיים יעברו לאופיס 365?

הי

ישנם לא מעט משתמשים בתיים שיש להם עסק ומחפשים יכולות מתקדמות כגון:

1. סנכרון מלא של המייל, אנשי קשר ויומן לכל טלפון סלולרי

2. גישה מאובטח למסמים מכל מקום

3. עבודה משותפת על מסמכים

פורסם

היי, יש לנו אופיס 2010 במחשבים בארגון – איך זה בעצם משתלב?

בעצם אם אנו רוכשים רשיונות אופיס 365 אנו יכולים לוותר על הרשיונות של אופיס 2010?

היי

Office 365 מספק שירותי ענן כגון Exchange Online, Sharepoint Online, Lync Online

כתחליף לשרתים בתוך הארגון

חלק מהחבילות כוללות גם Office 2010

ולכן זה תלוי איזו חבילה רוכשים

פורסם

היי יש לי עוד שאלה - אתם יכולים להרחיב בבקשה על שיטת התמחור? מה זה אומר "החל מ-6$" כמו שכתוב בבאנרים פה באתר? במה זה תלוי?

הי

יש לנו 2 סוגים של חבילות:

1. חבילה לארגוני SMB בגודל של 1-50 עובדים במחיר של 6$ בחודש למשתמש. ניתן לקבל מידע נוסף בלינק הבא: http://www.microsoft.com/he-il/office365/plans/small-business/email-calendar.aspx

2. חבילות לארגונים גדולים יותר עם מגוון יכולות רב יותר (גם את החבילות הנ"ל ניתן לרכוש בארגונים החל ממשתמש אחד). מידע נוסף ניתן למצוא בלינק הבא: http://www.microsoft.com/he-il/office365/enterprise-solutions/business-benefits.aspx

סער

פורסם

שלום לכם,

קודם כל אני רוצה להגיד שהאירוח הזה ממש מגניב – וזו אחלה פעילות של הקהילה.

אני צרכן "כבד" של Windows Live – אני משתמש ב-Live Messenger בעבודה בשביל לשמור על קשר עם לקוחות בכל העולם, משתף קבצים דרך Live Mesh וכו'.

איך בעצם Office 365 מתחבר לכל זה? רשימת אנשי הקשר שלי למשל עוברת ל-Sync?

מה לגבי חשבון המשתמש – זה משתמש באותו חשבון?

הי

Windows Live הינו שירות ללקוחות פרטיים בחינם.

Office 365 הינו שירות ללקוחות עסקיים שמספק יכולות מתקדמות יותר כגון: חווית עבודה שמשלבת את כלל הכלים, אבטחת מידע טובה יותר, יכולות ניהול מתקדמות ועוד

אתה מוזמן לבדוק את השירות ולראות האם מתאים לצרכים שלך.

http://www.microsoft.com/he-il/office365/online-software.aspx

פורסם

היי, שאלה אחת שמאוד מעניינת אותי זה איפה ישמר המידע.

מה זה אומר 99.9% של זמינות – יהיו גיבויים למידע? הם יהיו באיזורים גיאוגרפיים שונים? בכל יבשת?

מה יקרה אם יהיה אסון (כמו הצונמי) על אתר שמירת המידע האישי שלי?

למיקרוסופט יש כיום 6 דטה סנטרים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, המזרח הרחוק)

כאשר מעבירים את המידע לענן הוא נשמר כברירת מחדל בשני דטה סנטרים לפחות

כך שרמת השרידות היא מאוד גבוהה וכך גם הזמינות (99.9)

פורסם

מה קורה אם באמצע כתיבת מסמך נופל לי החיבור לאינטרנט (כמו שקורה בארץ לא מעט בחיבור סלולארי – במיוחד אם אתה נוסע במקביל ברכבת).

התוכנה "נסגרת" לי? זה בתוך הדפדפן?

אם במקרה לחצתי ריפרש לדפדפן – כל החומר שכתבתי נעלם?

(זה קורה לי פה בפורום, שהוא גם "שירות ענן" כל הזמן – וזה מעצבן טילים...)

הי

כאשר עובדים עם Office על המחשב המידע נשמר.

כאשר עובדים עם Office Web Apps יש לוודא כי אתם שומרים את המסמך מידי פעם.

פורסם

תודה רבה על התגובה :)

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים