עבור לתוכן

Metro: Last Light - דיון מקדים.

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 151
  • צפיות 26.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדפים הקודמים ראיתי כמה הודעות שאנשים כתבו , שהם לא רואים שינוי בגראפיקה של המשחק לעומת הראשון ,

לא יודע על מה אתם מדברים אני רואה שינוי די גדול בטקסטורות ולדעתי הם עשו אחלה עבודה בחלק הזה.

פורסם

וואו ה physx נראה פשוט מעולה! זה אולי דברים קטנים, אבל זה מוסיף המון

פורסם

סיימתי את המשחק , פשוט מדהים אבל בגלל שלא שיחקתי ב2033 אני אשמח לסרטון שמסביר את כל העלילה של 2 המשחקים

פורסם

אני מקבל מעל 35 fps עם physx פועל וכרטיס של amd שחיק ביותר

פורסם

מצטער בשבילי פחות מ-50 fps זה לא ממש שחיק.

פורסם

כאן זה די שחיק. אך בכל זאת זה סובייקטיבי.

פורסם

יש בעיה רצינית עם סדרת metro הם מפחידים בצורה רצינית מדי :cwm31:

פורסם

קטע מוזר ,

תוך כדי משחק קרס לי המשחק ולאחר שניסיתי להכנס שוב שמתי לב בהגדרות הגרפיות שנעלמה לי ה אופציה של ה tesselation

איך זה יכול להיות ?

עריכה:מצאתי פתרון לבעיה

מצאתי ברשת שזה קרה לעוד אנשים ומסתבר כשיש קריסה רנדומלית במשחק ואז וכשמנסים לעלות את המשחק מחדש,זה פותח חלון ששואל אם לעלות את המשחק ב safe mode , ואם נכנסים לזה(בטעות/סקרנות) אז זה מריץ את המשחק ב DX9 ונתקבע קבוע על DX9 ולכן נעלם לי ה tesselation . בשביל לחזור לשחק שוב על DX11 היה צריך להגיע לקובץ מסויים ולהגדיר ידנית את ה DX11.

פורסם

אני תקוע באיזשהו שלב שאין לי פילטרים...

הבעיה היא שה-Last checkpoint הוא בערך 20 שניות לפני שאני מת (מחוסר חמצן)

יש אפשרות לטעון את הצ'קפוינט הקודם?

פורסם

בתפריט הראשי תבחר load במקום continue.

מעבר לזה איך הצלחת להגיע למצב שאין לך מסננים?! המשחק זורק אותם עליך כל 5 דקות בערך... סיימתי את המשחק עם כמעט שעה של מסננים שנשארו לי

מצאתי ברשת שזה קרה לעוד אנשים ומסתבר כשיש קריסה רנדומלית במשחק ואז וכשמנסים לעלות את המשחק מחדש,זה פותח חלון ששואל אם לעלות את המשחק ב safe mode , ואם נכנסים לזה(בטעות/סקרנות) אז זה מריץ את המשחק ב DX9 ונתקבע קבוע על DX9 ולכן נעלם לי ה tesselation . בשביל לחזור לשחק שוב על DX11 היה צריך להגיע לקובץ מסויים ולהגדיר ידנית את ה DX11.

אם זה קורה לעוד מישהו, או סתם רוצה להחליף את המרנדר ל DX9 בשביל עוד ביצועים, הקובץ הוא:

%localappdata%\4A Games\Metro LL\[מספרים רנדומלים]\user.cfg

ההגדרה שיש לחפש היא: r_api

2 = DX11

1 = DX10

0 = DX9

פורסם

תוכל לפרט בבקשה איפה אתה נמצא בדיוק

פורסם
בתפריט הראשי תבחר load במקום continue.

מעבר לזה איך הצלחת להגיע למצב שאין לך מסננים?! המשחק זורק אותם עליך כל 5 דקות בערך... סיימתי את המשחק עם כמעט שעה של מסננים שנשארו לי

אני משחק על Hardcore וכל מסנן מספיק לדקה..

פורסם

עכשיו זה יותר מובן :)

אבל אני עדיין חושב שמהשחק הזה יותר סלחני מבחינת המסננים מאשר שהיה עם 2033

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים