עבור לתוכן

שדרוג מהירות האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

כיום אני גולש באינרנט 2.5 מגה של בזק+בזק בינלאומי, התקשרו אלי לפני מספר ימים והציעו לי להצטרף לרשת הNGN במהירות 10 מגה לפי תעריף משדרגים (100 ש"ח, 3 חודשים ראשונים לא משלמים=75 ש"ח לחודש), בבזק בינלאומי למיטב הבנתי אפשר לקבל את חבילת ה10 מגה ב40 ש"ח, האם זה הדיל הכי משתלם שיש לי על אינטרנט של 10 מגה?

שאלה נוספת, אני משחק במשחקי רשת (בעיקר שוטרים כמו באטלפילד) ובד"כ אני מקבל פינגים שהם בקושי מספיקים לשרתים באירופה (70-80) ועף מהמשחק ברגע שיש שיהוק קטן באינטרנט (וזה קורה הרבה), האם רשת Private NGN או gamers תתן מענה לבעיה שלי?

תודה, זיו :)

פורסם

70-80 זה טוב לשרתים באירופה, אתה רוצה פחות כנראה תצטרך לעבור כי אצלנו זה מה יש. אולי אחרי הנחת הכבל התת ימי החדש יהיה יותר טוב למרות שאני בספק כמו שהNGN לא שיפר כלום מהבחינה הזאת. גיימר זה בשביל שאם יש לך קפיצות פינג גבוהות במהלך שעות השיא (מעל 200 לדוגמה) זה ייצב אותו, אבל לא יוריד אותו כמעט או בכלל אי אפשר לדעת.

פורסם

70-80 זה טוב לשרתים באירופה, אתה רוצה פחות כנראה תצטרך לעבור כי אצלנו זה מה יש. אולי אחרי הנחת הכבל התת ימי החדש יהיה יותר טוב למרות שאני בספק כמו שהNGN לא שיפר כלום מהבחינה הזאת. גיימר זה בשביל שאם יש לך קפיצות פינג גבוהות במהלך שעות השיא (מעל 200 לדוגמה) זה ייצב אותו, אבל לא יוריד אותו כמעט או בכלל אי אפשר לדעת.

ה NGN שיפר את ה LATANCY בתוך הארץ פלאים,אבל אנשים צורכים יותר רוחב פס בחוץ וכאן צוואר הבקבוק.

פורסם

ה NGN שיפר את ה LATANCY בתוך הארץ פלאים,אבל אנשים צורכים יותר רוחב פס בחוץ וכאן צוואר הבקבוק.

נו יפה שאתה מדגיש את הדברים שאמרתי ואז מדבר על נושא אחר לגמרי ???

דובר כאן על שרתים באירופה ולא על אלו שבארץ...

פורסם

נו יפה שאתה מדגיש את הדברים שאמרתי ואז מדבר על נושא אחר לגמרי ???

דובר כאן על שרתים באירופה ולא על אלו שבארץ...

הוא דיבר על PRIVTE NGN שזה תעדוף של בבל בBACKBONE באירופה בנתב שלהם בפרנקפורט,אין כמובן קשר לתשתית שבארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים