עבור לתוכן

למה ה-SSD לא מגיע לביצועים שהוא צריך להגיע??

Featured Replies

פורסם

תחבר את הכונן לבקר הטבעי (ICH10R) ותפרסם תמונה של AS SSD כמו כן תנסה להחליף כבל SATA.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ליציאת "SATA2" למה??

פורסם

מפני שכבר ציינתי מספיק פעמים שה-Marvell חרא של בקר ולא סתם, הוא לא אמין בכלל בתוצאות שלו וגם דופק את הביצועים של הכונן אני ממש לא מבין למה אתה כל כך מתעקש לעבוד עם בקר שכזה כאשר אתה אפילו לא מודע לכך שלא תנצל בכלל את המהירות הרציפה של הכונן כמו שצריך.

הנה תראה בעצמך תוצאות של עבודה עם הבקר:

http://www.overclock.net/ssd/859715-crucial-realssd-c300-128gb-single-vs.html

גם לי יצא לעבוד עם הבקר הזה כאשר היה לי לוח אם EVGA X58 Classified וקניתי בשביל הC300 בקר חיצוני אשר משתמש בבקר Marvell לקח לי בדיוק שעתיים בכדי לזרוק את הבקר החיצוני הזה לפח, בכל מקרה אם אתה כל כך מתעקש להישאר עם הבקר אז שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כמה זה תוצאה טובה עם SATA2??

קשה לי לוותר על הSATA3 בגלל שהשקעתי 1100ש"ח על SSD שאמור להגיע למהירות של כ500MB בשביל לנצל אותו..

פורסם

בSATA3Gb/s אתה תוגבל ל280MB/s, איך בדיוק תכננת לנצל את מלוא המהירות הרציפה? (אני שואל ברצינות)

פורסם
  • מחבר

זה מה שה-SSD החדשים בשילוב עם יציאת SATA3 אמורים להשיג..(אני מוכן להתפשר גם על 400NB..)

פורסם

התכוונתי לשאלה של מה השימושים שלך בדיוק על מנת להבין איך אתה חושב שתנצל את המהירות הזו.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני רק נהנה לראות ביצועים מקסימלים(כמו ילד קטן..), אותו דבר עם המעבד שלי וOC שלו.. אני לא באמת צריך. אבל זה כיף לדעת שלפחות לחמש דקות הקרובות יש לך משהו טוב.. זה כמו כל תחביב אחר רק קצת יקר..

אך בעתיד(אחרי שאני יגמור אם צה"ל:-)-)

אני מתכוון לחזור לתחביב ישן של לערוך סרטים(גם שם אני! כניראה לא הזדקק ליותר מידי ביצועים..)

פורסם

רוצה להתעקש על מהירות מלאה בשביל הכיף? תשתדרג לP67/Z68/H67.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים