עבור לתוכן

יצירת קובץ EXE ב-ACCESS 2007

Featured Replies

פורסם

איך אני הופך מסד נתונים באקסס 2007 לקובץ EXE ?

אם זה לא ניתן, האם יש דרך אחרת בה ניתן להשתמש לפני הפצת התוכנה / מסד הנתונים ?

פורסם
  • מחבר

לא מה שהבאת זה במידה ויצרתי מסד נתונים עם אקסס 2010 אבל במחשב אחר לא מותקן לי אקסס 2010..

אני צריך דרך / תוכנה המאפשרת קומפילציה של מסד נתונים מסוג אקסס , האם יש דרך לעשות זאת?

פורסם

אין פה מה לקמפל. מה שנעשה זה אריזה של כל המסד נתונים לקובץ executable אחד שמכיל כבר את כל הבקרים ומנוע המסד נתונים של Access.

פורסם
  • מחבר

כך יהיה ניתן ללחוץ על זה פעמים וזה יפתח ללא הצגה וחשיפה של כל הקבצים (טבלאות, טפסים וכו') והקוד ?

פורסם

כן, אלא אם כן אתה משתמש בכלים כמו יודעים לחלץ משאבים. למה שלא תבדוק את זה בעצמך במקביל במקום לחכות לתשובות פה בפורום?

פורסם
  • מחבר

תודה אבל כאשר אני בוחר באפשרות "ארוז וחתום" אז אני מתבקש לבחור באחד האישורים אבל לא מוצג לי שום אישור שאני יכול לבחור בו...

איך ניתן לסדר את הבעיה הזאת ובכל זאת לבצע את האפשרות "ארוז וחתום"?

פורסם

א. יש לך help בתוכנה שמסביר הכל שלב אחרי שלב ואפילו עם תצלומי מסך ודגומאות שלא לדבר על זה שהמאגר יודע להתעדכן דרך האינטרט. וחשבת לפתוח ולקרוא שם לבד לפחות חמש דקות?

ב. יש לך אינספור מאמרים ב MSDN/Technet שמסבירים כל פיפס לעומק. בתור מישהו שכותב קוד אני לא מבין איך אתה לא מכיר מאמרים כאלו למשל?

פורסם
  • מחבר

א. יש לך help בתוכנה שמסביר הכל שלב אחרי שלב ואפילו עם תצלומי מסך ודגומאות שלא לדבר על זה שהמאגר יודע להתעדכן דרך האינטרט. וחשבת לפתוח ולקרוא שם לבד לפחות חמש דקות?

ב. יש לך אינספור מאמרים ב MSDN/Technet שמסבירים כל פיפס לעומק. בתור מישהו שכותב קוד אני לא מבין איך אתה לא מכיר מאמרים כאלו למשל?

א. איך ניתן לפתוח את ה-HELP בתוכנה ? לא מצאתי את האפשרות הזאת באקסס 2007?

ב. אתה יכול לתת לי מאמר יותר מדויק בנושא אשר יעזור / יפתור לי את הבעיה ?

פורסם

בחור, אתה ממש מתיש. תנסה לעזור לעצמך לפני שאתה מבקש עזרה מאחרים.

פורסם
  • מחבר

בחור, אתה ממש מתיש. תנסה לעזור לעצמך לפני שאתה מבקש עזרה מאחרים.

אם הייתי מוצא לא הייתי מבקש עזרה.....

מה הבעיה לסייע לי ולסיים עם זה ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי ?

מישהו יודע את התשובה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים