פורסם 2011 ביולי 1214 שנים איך אני הופך מסד נתונים באקסס 2007 לקובץ EXE ?אם זה לא ניתן, האם יש דרך אחרת בה ניתן להשתמש לפני הפצת התוכנה / מסד הנתונים ?
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=10910זה מה שאתה רוצה? להריץ פרוייקט שנבננה באקסס במחשבים בהם לא מותקן אקסס?
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים מחבר לא מה שהבאת זה במידה ויצרתי מסד נתונים עם אקסס 2010 אבל במחשב אחר לא מותקן לי אקסס 2010..אני צריך דרך / תוכנה המאפשרת קומפילציה של מסד נתונים מסוג אקסס , האם יש דרך לעשות זאת?
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים אין פה מה לקמפל. מה שנעשה זה אריזה של כל המסד נתונים לקובץ executable אחד שמכיל כבר את כל הבקרים ומנוע המסד נתונים של Access.
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר כך יהיה ניתן ללחוץ על זה פעמים וזה יפתח ללא הצגה וחשיפה של כל הקבצים (טבלאות, טפסים וכו') והקוד ?
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים כן, אלא אם כן אתה משתמש בכלים כמו יודעים לחלץ משאבים. למה שלא תבדוק את זה בעצמך במקביל במקום לחכות לתשובות פה בפורום?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר תודה אבל כאשר אני בוחר באפשרות "ארוז וחתום" אז אני מתבקש לבחור באחד האישורים אבל לא מוצג לי שום אישור שאני יכול לבחור בו...איך ניתן לסדר את הבעיה הזאת ובכל זאת לבצע את האפשרות "ארוז וחתום"?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים א. יש לך help בתוכנה שמסביר הכל שלב אחרי שלב ואפילו עם תצלומי מסך ודגומאות שלא לדבר על זה שהמאגר יודע להתעדכן דרך האינטרט. וחשבת לפתוח ולקרוא שם לבד לפחות חמש דקות?ב. יש לך אינספור מאמרים ב MSDN/Technet שמסבירים כל פיפס לעומק. בתור מישהו שכותב קוד אני לא מבין איך אתה לא מכיר מאמרים כאלו למשל?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר א. יש לך help בתוכנה שמסביר הכל שלב אחרי שלב ואפילו עם תצלומי מסך ודגומאות שלא לדבר על זה שהמאגר יודע להתעדכן דרך האינטרט. וחשבת לפתוח ולקרוא שם לבד לפחות חמש דקות?ב. יש לך אינספור מאמרים ב MSDN/Technet שמסבירים כל פיפס לעומק. בתור מישהו שכותב קוד אני לא מבין איך אתה לא מכיר מאמרים כאלו למשל?א. איך ניתן לפתוח את ה-HELP בתוכנה ? לא מצאתי את האפשרות הזאת באקסס 2007?ב. אתה יכול לתת לי מאמר יותר מדויק בנושא אשר יעזור / יפתור לי את הבעיה ?
פורסם 2011 ביולי 1514 שנים מחבר בחור, אתה ממש מתיש. תנסה לעזור לעצמך לפני שאתה מבקש עזרה מאחרים.אם הייתי מוצא לא הייתי מבקש עזרה.....מה הבעיה לסייע לי ולסיים עם זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.