פורסם 2011 ביולי 1214 שנים אהלן יש לי כרטיס שהגיע אלי דפוק, חיברתי אותו למחשב ושהוא עולה יש מלא ארטיפקטים על גבי המסך, כנראה משהו שרוף שם עוד דפוק , איפה כדאי להתחיל לחפש, ומה בד"כ מנסיון גורם לזה שיש המון ארטיפקטים. תודה רבה
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים אם הארטיפקטים חוזרים אל עצמם בתבנית קבועה - זיכרוןאם הארטיפקטים הם של כל המסך ולא משהוא מחזורי - GPUלפעמים הבעיה היא בהלחמה של הרכיבים וניתן לתקן את זה בתנור. ציפ זיכרון לא ניתן ותצתרך להחליף אותו (יש האקים איך להחליף ציפ BGA באמצעים ביתיים, לא ניסיתי)
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר הקטע עם אפיה נורא בעייתי כי צריך לדעת לכמה זמן לשים ובאיזה טמפרטורה , יצא לי כבר כמה פעמים לתקן ככה לוחות דפוקים של PS3 , יעזור אם אני יוסיף פלקס על המגעים של הזכרונות ושל המעבד ?
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים יש לי מעט ניסיון עם העיניין, תחמם מראש ל-180 מעלות, תכין 2 עיגולים של נייר כסף (תמעך אותם קצת, עליהם יושב הכרטיס), תפרק כל מה שמתפרק עם מברג כמו הלוח האחורי שמתחבר למארז, ולהכניס לתנור ל7-8 דקות, להגיש קר בכל מקרה יש לי בבית 8800GTX שלא הצלחתי להחזיר בשיטה הזאת אבל את הכרטיס קול שלי (X-FI FATALITY PRO GAMER) דווקא הצלחתי בכל מקרה אל תבנה שזה יעבוד ב100%, תשתמש בזה רק כפתרון אחרון.
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים יש כמה בעיות בשיטה הזאת :אפשרות שיתנתקו הרכיבים מהצד האחורי. אם ניתן, תלחים אותם החוצה מראש ותכתוב איזה היה איפהאפשרות שאחד מהרכיבים יזוזחום גבוה אפשרות להרוס רכיבים אלקטרוניים / פלסטיקים / קבליםאם הבעיה היא בזיכרון (תנסה לראות לפי הסוג של ארטיפקטים), הייתי מחפש בכיוון של להחליף ציפים של זיכרון. יתכן שניתן למצוא ציפים זהים בכרטיס מסך לא תקין אחר ואוליי גם בסטיק RAM (אני לא יודע אם אלה אותם ציפים או לא, אם הכרטיס מסך הוא GDDR אז כנראה שלא)תחפש ב youtube וכו אם יש שיטה להלחים ציפים BGA בכלים ביתיים, או תחפש אם יש מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לתת לך להשתמש אם הציוד שלהם
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר תודה לכולם על הטיפים אני לא כל כך לחוץ על הכרטיס הזה , אני עובד עם ה קוואדרו 2000 שלי, סתם מעניין אותי לתקן את הכרטיס , הביאו לי אותו חינם, זרקו וקנו חדש ככה שאין לי מה להפסיד בקטע הזה , או שיעבוד או שלא יעבוד .
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים שלום לך גם אני אפיתי כרטיס מסך, זה שיפר את המצב, אבל לא לגמרי פתר את הבעיה. בכל מקרה, תוציא מהלוח את כל הקבלים + דיודות גדולות וכמובן כל מה שמתפרק ( כפי שכבר כתבו ). גם אם זה יעבוד, רבים טוענים שזה לפרק זמן מוגבל . בכל מקרה, אם וכאשר - תעדכן . אין צורך באבקת סוכר .
פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מחבר אני מקווה שבסופש יהיה לי קצת שקט מהעבודה ככה שאני יוכל לשבת על זה - כמובן שעדכונים יעלו פה במידה ויצליח ובמידה ולא
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אני אישית חושב ששימוש בפן מתאים יותר ונותן תוצאות זהות אבל בפחות סיבוכים וסיכוי נמוך יותר לצרות אחרות לא מפילים רכיבים מצידו השני של הכרטיס ולא ממיסים פלסטיקים או רכיבים בעייתים, פשוט מחממים רק את האזורים שרוצים לחמם מה שכן, לשימוש חד-פעמי יותר משתלם לזרוק את הכרטיס מסך לפח ולקנות חדש
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים במעבדות מקצועיות יש גם דבר כזה שמכוון את הבלאוור לציפ שרוצים לחמם כך שהחום לא מגיע לדברים אחרים
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים זה לא פן - זה בלאוור .מה זו הקטנוניות הזאת? אתה מתווכח איתי על השם של זה?!יש מעבדות שקראות לזה פן ויש שקוראות לזה בלאוור או מפזר-חוםאגב יותר נכון לקרוא לזה פן אם אתה רוצה להכנס לזה, כי בלאוור זה מפוח. ולא הייתי מנסה לנפח עם זה בלונים או לנקות את העלים בחצרזה בדיוק פן- זורק אוויר חם, פשוט קצת יותר חם מהפן של החברה שלךואם לא השתכנעת שנכון יותר לקרוא לזה ככה, אחלה, ניצחת- תקרא לזה בלאוור או מפזר חום או מה שבא לך, העיקר שנרד מזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.