עבור לתוכן

ההשמצות של רוג'רס ווטרס,

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL

(we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube.

איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להתחיל עם מצלמה :)

פורסם

וMovie Maker שלא מגיע עם Win7 וצריך להוריד את כל הזבל של מייקרוסופט (מסנג'ר וכל השיט) כדי להתקין את..

אתה יודע מה, תתחיל מזה שתצלם סרטון עד כמה התוכנות של מייקרוסופט אינן שימושיות.

פורסם

הבנאדם גאון מוזיקלי אבל בפוליטיקה וצדק אין לו מושג בשיט... מונע מפופולריות זולה שכן זה באופנה בקרב האומנים להיות נגד ישראל... לקרוא לחרם על ישראל הוא יודע אבל איפה היו הדעות האלה שלו כשהוא הופיע בארץ(ברור שכדי לגזור קופון של כמה מליונים הדעות שלו התמתנו קצת..)למען הסר ספק אני מעריץ של פינק פלויד והייתי בהופעה של רוג'ר וולטרס בארץ,בעולם רואים רק את התגובות שלנו למעשים של הערבים אבל לא רואים את מה שגורם לתגובות האלה.

פורסם

הבנאדם מפרסם את עצמו

כל חומה שיראו לו מאינדונזיה ועד תימן הוא יכתוב עליה להפיל את החומה

פורסם

לקרוא לחרם על ישראל הוא יודע אבל איפה היו הדעות האלה שלו כשהוא הופיע בארץ

אתה רציני?

תגגל קצת על ההופעה שלו ותראה בדיוק איפה "הדעות האלה היו"...

פורסם
  • מחבר

לא צריך מצלמה.

הקליפ מתחיל שמראים את מר ווטרס כשהוא מתחיל לדבר על ישראל,מדבר מדבר וברקע מתחיל להתנגן השיר ה"חומה".לאט לאט נכנסים סצינות מהקליפ/סרט ה"חומה".עם הפטישים שהולכים וכו'.ואז מתחיל השיר-"we dont no no education" וכו'

ואז מופיעה שורה(lyrics)-

" hey-singer/baster/fucker leave that jew alone.all in all you just another briks in the wall"

קיצר אני לא במאי אבל משהו בסיגנון..

פורסם

" hey-singer/baster/fucker leave that jew alone.all in all you just another briks in the wall"

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

רעיון מעולה, דבר עם החבר'ה של "לאטמה" !

אני כ"כ שמח שלא באתי להופעה של האדיוט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים