עבור לתוכן

הדולר מתחיל לעלות - מי שרוצה לקנות נייד שימהר או

Featured Replies

פורסם

שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר.

יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.

פורסם

אני מקווה שכבר הוצאת את כל החסכונות השקליים שלך, וקנית בהם דולרים. אתה הולך לעשות מה זה קופה בשבועיים הבאים. :facepalm:

פורסם

נראה לי שהוא מנסה (למרות שכבנאדם בודד, זה לא כזה יעיל :lol: ) ליצור בהלה של קניית דולרים, כדי שערך הדולר באמת יעלה והחיסכון הדולרי שלו יעלה בערך.

ECCO, בהצלחה, אתה צריך לשכנע רק מיליון איש פחות או יותר שכל אחד יקנה 5000 דולר בערך כדי שהתכנית הגאונית שלך תתגשם :xyxthumbs:

אה, ולא לשכוח, זה צריך לקרות בפרק של יום-יומיים כדי שתהיה לזה השפעה כלשהי.

פורסם

ECCO - או שאתה תמים או שאתה טיפש או שאתה עוסק בניתוח טכני:

1) בלתי אפשרי לדעת מה יקרה לדולר. לא בטווח של שנים, ובטח לא בטווח של שבועות. אפשר רק להמר.

2) גם אם תצליח לשכנע דרך הפורומים 1,000 אנשים להשקיע כל אחד בממוצע 1,000 דולר כל יום (!), לא תשפיע אפילו בעשירית האגורה על שער הדולר (סנטלי פישר קונה לפעמים 100 מיליון דולר ביום ובקושי משפיע באגורה על שער הדולר).

3) איזה בעיה קשה יש בארה"ב שתגרום לדולר לעלות בחדות דווקא בשבועיים הקרובים? ולמה מסתירים את זה מאיתנו מכל אמצעי התקשורת ולמה אף אחד בעולם חוץ מ-ECCO לא יודע על זה?

פורסם

אני רגוע, מבצע הקיץ של STEAM כבר הסתיים :xyxthumbs:

פורסם

ECCO - או שאתה תמים או שאתה טיפש או שאתה עוסק בניתוח טכני:

1) בלתי אפשרי לדעת מה יקרה לדולר. לא בטווח של שנים, ובטח לא בטווח של שבועות. אפשר רק להמר.

2) גם אם תצליח לשכנע דרך הפורומים 1,000 אנשים להשקיע כל אחד בממוצע 1,000 דולר כל יום (!), לא תשפיע אפילו בעשירית האגורה על שער הדולר (סנטלי פישר קונה לפעמים 100 מיליון דולר ביום ובקושי משפיע באגורה על שער הדולר).

3) איזה בעיה קשה יש בארה"ב שתגרום לדולר לעלות בחדות דווקא בשבועיים הקרובים? ולמה מסתירים את זה מאיתנו מכל אמצעי התקשורת ולמה אף אחד בעולם חוץ מ-ECCO לא יודע על זה?

אתה אשכרה עונה לטרול הזה ברצינות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים