עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

העידכון שיפר משמעותית את המשחק את מולטי!!

אפשר להתחבר ללובים בכלות בלי להתקע המשחק רץ חלק יותר שיפור בביצעוים

והדריבר החדש של נבידיה 310.70 עושה את עבודה.

שאלה קטנה לrroonnii nמה אתה חושב על הגרפיקה בFAR CRY 3?

• תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהוא במקרה יודע איפה אפשר למצוא חזירי בר?

פורסם

Kabuki Joe

גרפיקה טובה מאוד אך לא כמו קריסיס 3 וBF3 ועוד כמה..

פורסם

מעקב

התחלתי לשחק את המישחק הראשון ויקח לי זמן להגיע לשלישי

אני רוצה לשחק לפי הסדר למרות שאין קשר עלילתי בינהם

ולא מת על המישחק השני שניסיתי פעם ,אבל אחרי הראשון שהמישחק "מרמה" גם ברמה הכי קלה

אולי השני לא יראה כזה מסריח

פורסם

לעוד מישהוא פה נמחקה השמירה?

היא מופיע בתיקייה של השמירות אבל במשחק זה מביא לי אפשרות להתחיל רק מהתחלה...

פורסם

למישהו יש איזו דרך נוספת לשפר ביצועים או לפחות להמליץ לי על איזה הגדרות לשחק? אני ממש מתבעס להוריד את ההגדרות ולקבל את העובדה שהמחשב שלי התיישן :)

יש לי 4G ראם

מעבד 2.6GHZ של i5

וNVIDIA 465GTX עם 1 גיגה ראם

כשהכל על הכי גבוהה עם 2AA אני על 22 FPS...לא שחיק.

שמתי על אופטימל והמשחק רץ לי על 35-40 אבל המשחק נראה הרבה פחות טוב...

הדרייבר שלי מעודכן לבטא הכי חדשה 310.70.

עצות?

פורסם

האמת המפרט שלי דיי מקביל לשלך(מעבד פנום מרובע ליבות וHD5850 שקצת יותר חזק מהGTX465 שלך).

על ULTRA בלי AA אני מקבל 35-45FPS,זה שחיק ונראה בסדר גמור,כמובן שAA מוסיף בהרבה אבל אין מה לעשות,במכפלה נמוכה אתה מקבל ירידה חדה בפריימים לצד עלייה דיי מינורית באיכות הגראפית(רק בx8 אתה תראה את ההבדל,אבל הירידה בפריימים עצומה פשוט)

תנסה לעשות OC לכרטיס ולסחוט עוד קצת פריימים,אני אישית הצלחתי להוציא אחלה שיפור מתדרי סטוק עם ה5850 שלי :)

על כל preset שאתה מוריד אתה מקבל עד 5FPS יותר בממוצע(בדקתי,זה פחות או יותר ככה בין ULTRA לבין v.high לבין HIGH).

תנסה להוריד POST FX וצללים,אנשים אומרים פה שזה עוזר.

פורסם

תשכח מ - AA עם כרטיס כמו GTX 465, המשחק מספיק כבד גם ככה, באיזו רזולוציה אתה משחק בכלל ? על DX9/11 ?

וה - HD5850 חזק מה - GTX 465 בהפרש לא כזה קטן, ה - 465 חלש במעט מה - GTX460 1GB ואילו ה - HD5850 מקביל ל - GTX560 (ללא ה - TI).

פורסם

תודה רבה חברה... אני מוכרח לציין שמשהו מוזר לגמרי אצלי,כשאני משנה את הAA בין 4 2 וכבוי זה משנה בין 2-3 FPS.

ההגדרות בין ULTRA וVERY HIGH גם לא משנות הרבה בביצועים,בעוד ששינוי הDX בין 9 ל11 לא משנה דבר בFPS.

מוזר.....

פורסם

^ אם אין לך שינוי בין DX9 ל DX11 זאת אומרת אתה מעלה את המשחק דרך farcry3 ,כלומר המשחק כל הזמן רץ על DX9(לא משנה מה תשים בהגדרות של המשחק . אם תעלה את המשחק דרך farcry d3d11 אז המשחק עולה ב DX11.

פורסם

^ אם אין לי שינוי בין DX9 ל DX11 זאת אומרת אתה מעלה את המשחק דרך farcry3 ,כלומר המשחק כל הזמן רץ על DX9(לא משנה מה תשים בהגדרות של המשחק . אם תעלה את המשחק דרך farcry d3d11 אז המשחק עולה ב DX11.

אבל יש לו אפשרות להפעיל AA,זה אמור להיות חסום בDX9,לא?(מישהוא כתב את זה פעם..)

פורסם

ב DX9 כמעט כל ההגדרות מאופשרות (אך לא משפיעות) כולל ה AA הבעיה שלא משנה מה תגדיר ב AA זה לא ישנה כלום כי ב DX9 לא קיים ה AA בפועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים