פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים כן אני מניח שארד ל high או משהוא בין high לULTRA\VERY HIGH ועם AA מופעל.בכל מקרה,על מה הGPU BUFFERED FRAMES משפיע?שמתי לב שכשזה על 5 יש MOUSE LAG נוראי והמשחק לא מרגיש חלק כלכך אבל על 1\OFF זה חלק בלי MOUSE LAG.יש דרך מסוימת לבטל את הMOTION BLUR?לא מצאתי בהגדרות,אולי יש לזה שם אחר...
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים שה GPU BUFFERED FRAMES מכובה תזומרת על 0 המנוע מרנדר פריים בודדואתה רואה שהניצול של הכרטיס מסך מתחת למקסימום אצלי זה באזור 85-90 אבל שאתה שם ערך של 1 אז המשחק כבר מרנדר לך פריים אחד קדימה בלי לנוח והניצול קופץ ישר ל 99 אחוז אצלי לפחותאולי בכרטיסים הכי חדישים הם כאלו חזקים שהם יכולים לרנדר 3 פריימים קדימה 5 פריימים ועדיין לעמוד על ניצול שהוא לא 99 אחוז לא יודע נראה לי קצת מוגזם חישוב של 5 פריימים קדימה אצלי זה על 1
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים באמת?אתה משחק על ULTRA?האמת עם הAA על 4 אני מקבל אחלה FPS והכל על HIGH,בלי AA ואולטרה אני מקבל FPS דיי דומה,אולי טיפ-טיפה פחות אבל המשחק נראה יותר טוב(חוץ מעצים ודשא שנראים קצת מוזר למרחקים).
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים Joffes ה AA אמור להשפיע מאוד על ה FPS אם אתה אומר שזה כמעט ולא משפיע אז אתה משחק על DX9 ששם ה AA בכלל לא עובד
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים אני מפעיל את המשחק מfarcry d3d11,בהגדרות מופיע לי directX11,וכAA מופעל רואים הבדל לטובה.(גם בFPS - ירידה של 10FPS בערך בממוצע)
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים שמתם לב לבאג גרפי מסויים שהיה קיים גם ב JUST CAUSE 2 שאתה עף גבוה בשמיים לדוגמא בדאון ומסתכל ישר למטה העצים מסתובבים בצורה מוזרה ועושים סיבובים מתחתייךנראה לי זה קשור לזה שבעצם העצים יש להם אשליה של נפח אבל הם בעצם מרנדרים תמיד רק תמונה חד מימדית שניצבת מולך אז שאתה חולף על פני נקודה מסויימת אתה מאלץ את העץ להסתובב ככה שהוא תמיד יראה את אותם פיקסלים
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים רוב הזמן מכסחים אנשים חמושיםמה שנקרא הבא להורגך השקם להורגולא זוכר הרבה קטעים של ירי בחפים מפשערק היה פרק ב CALL OF DUTY שעשה רעש , אבל יכול להיות שזכרונו בוגד ביבכול מקרה לא אהבתי את הענייןבאסא שאין תוספות ל AK47 בסינגל
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים כמעט הכל על ULTRA ו-AA2 ומקבל 30FPS, ואם אני מבטל את ה-MSAA לגמרי, אז אני מקבל 35FPS+.. :-\אבל תאמת זה דיי שחיק..
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים האמת גם אני מקבל FPS דיי דומה,ואני עוד עם HD5850.על איזה רזולוצייה אתה משחק?
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים יכול להיות שהמעבר מ1680x1050 לFHD משפיע כל כך על הFPS?לך יש 6950 ולי 5850 והFPS שאני מקבל על ULTRA דיי דומה למה שאתה מקבל..
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים כמעט הכל על ULTRA ו-AA2 ומקבל 30FPS, ואם אני מבטל את ה-MSAA לגמרי, אז אני מקבל 35FPS+.. :-\ אבל תאמת זה דיי שחיק..תנסה להוריד SHADOWS ל HIGH או אפילו ל Medium זה משפר משמעותי את ה FPS .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.