עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

משחק כייפי מאוד , אכן עולם פתוח ויפה

קצת הפריע לי הקטע של צייד חיות לצורך הכנת תיקים / ארנקים

ארגוני זכויות בעלי חיים לא עשו להם בלאגן עם זה ????

דרך אגב , באיזה מנוע הוא משתמש זה מנוע DUNIA שהיה במשחק הקודם ?

שאלה נוספת , ל AK47 אין תוספות של כוונת וכו' ?

• תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי זה משחק יריות, לא דריכות על ענפים...

אצלי המשחק רץ על 50 FPS בהגדרות שנעות בין אולטרה לבינוני ללא AA שמוריד לי בערך 15 FPS.

פחות מ-50 המשחק מרגיש לי מקורטע ככה שזה המינימום שלי.

פורסם

מוזר,על HIGH+4x AA המשחק רץ דיי חלק,לפחות לפני שבדקתי עם FRAPS,הוא רץ על 30-45,יש באמת קטעים שקצת מקרטע בגלל שזה קרוב ל30FPS..

בכל מקרה,מקווה שGTX660 יוכל להריץ את המשחק על ULTRA עם AA בצורה חלקה.

פורסם

משדרג לGTX660 בימים הקרובים,מקווה לראות שיפור טוב ולהריץ את המשחק על הגדרות מקסימליות כמו שצריך :)

שיפור טוב מ5850, בטח ובטח, הגדרות אולטרה, במיוחד על 1080P, לא יהיה חלק לגמרי, מדי פעם בכלל לא חלק, וMOUSE LAG מורגש עד כבד... ולא משנה איזה מעבד יש לך. :-\

פורסם
  • מחבר

משחק כייפי מאוד , אכן עולם פתוח ויפה

קצת הפריע לי הקטע של צייד חיות לצורך הכנת תיקים / ארנקים

ארגוני זכויות בעלי חיים לא עשו להם בלאגן עם זה?

דרך אגב , באיזה מנוע הוא משתמש זה מנוע DUNIA שהיה במשחק הקודם ?

להרוג אנשים זה בסדר אבל חיות זה כבר נושא רגיש? :lol:

זו גרסה חדשה של המנוע- Dunia 2 ול AK47 יש תוספות אבל רק במולטי.

המולטי קצת מבאס האמת, הוא לא ככ זורם וההתקדמות של הנשקים כל הזמן מתאפסת :pissed:

יש גם תחושה שבסינגל הדמות מגיבה הרבה יותר טוב וחלק מאשר במולטי.

בסה"כ הסינגל מעולה ואפשר לבזבז שם שעות בעולם הפתוח.

פורסם

כײכ התרגלנו להרוג אנשים במשחקים, שעכשיו להרוג חיות נראה לא בסדר. באססין קריד זה לפחות בסטייל :P

פורסם
  • מחבר

וגם יש עליו חוק התיישנות ;)

פורסם

מצאתי(לעת עתה) את ה sweet spot שלי לכרטיס GTX570 עם דרייברים 310.64, עם FPS ממוצע 45 +\-

*הפעלת המשחק דרך האייקון בתיקיית המשחק farcry d3d11 , כי רק ככה זה מפעיל את ה DX11.

*מצורפים תמונות להגדרות

פורסם

שיפור טוב מ5850, בטח ובטח, הגדרות אולטרה, במיוחד על 1080P, לא יהיה חלק לגמרי, מדי פעם בכלל לא חלק, וMOUSE LAG מורגש עד כבד... ולא משנה איזה מעבד יש לך. :-\

אם לא ירוץ חלק זה לא כלכך טוב ;\

אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על כרטיס חדש וGTX660 לא יקר במיוחד ובערך בביצועים של HD7870~ ועולה פחות מHD7850 אפילו..

פורסם

לא ממליץ לך לשדרג - המעבר בין הסדרות לא שווה את הסכום לביצועים .עושים" עלינו " כסף.

אלא אם תעשה חשבון במצב שמוכר את שלך ובכמה.

מדוע לא ממליץ לשדרג .

א'. - בקושי יש משחקים במהלך השנה שהם באמת שווים במשחקיות וגם מבחינת גרפיקה (PC). ב'. - אם אתה עדיין סוחף עם הכרטיס וקצת מתפשר -עדיין אל תשדרג. כי גם עם הכרטיס שאתה רוצה לקנות , הוא לא יחזיק הרבה זמן משחקים על פול גרפיקה. אז מה כל חצי שנה תשדרג.

ג'. -משחקים רבים -סתם כבדים בגלל פורט גרוע. אם יש לך כסך לבזבז - תהנה ,אך זה לא נראה כך .

פורסם

כרגע המשחק עובד לי על HIGH+4x AA,זה בסדר בהתחשב שהמשחק רץ חלק רוב הזמן,אבל,ראיתי תמונות וסרטונים של אנשים שמשחקים על ULTRA ובאמת יש הבדל ממש ניכר ממה שאני רואה,או שזה בגלל שהם משחקים על FHD ואני על 1680x1050(זה קשור בכלל לאיכות התמונה?)

פורסם

איפה אפשר לבטל את ה-AA?

אני רק רואה שיש MSAA.. זה זה?

פורסם

jossef

בוודאי שהרזולציה משפיעה על האיכות. אתה לא צריך AA4 שים על 2 . ותשחק עוד עם הגדרות ותראה מה אפשר לשים גבוה יותר. המסך שלך לא תומך מעל 1680x1050?

במצב שמעל לרזולציה שציינת ,אפשר לבטל את הAA לגמרי ולעלות עוד הגדרות .. בכל אופן..כל אחד מתפשר איך שנראה לו עם הביצועים ומה שאוהב באיכות.

איפה אפשר לבטל את ה-AA?

אני רק רואה שיש MSAA.. זה זה?

כן .שים לב בתמונה השנייה שפירסם alexc32. מתחת לDirectX 11 . לא מצויין רק MSAA ..אלא גם השם המלא .

פורסם

המסך שלי תומך רק עד 1680x1050,אני יכול לעשות downsampling ולהריץ על רזולוצייה גבוהה יותר אבל זה יגרום לטקסטים להיות מטושטשים ולחלק מהאובייקטים להראות מעוובתים ודברים בסגנון...

בכל מקרה,שיחקתי קצת קודם,שמתי לב שעל ULTRA ובלי AA המשחק עובד חלק ומעלה 30-35FPS כמעט כל הזמן.

הבעיה היחידה היא באמת הAA,העצים והדשא נראים דיי רע בלי AA.

מה זה GPU BUFFERED FRAMES?כרגע זה על 1 אצלי,על מה זה משפיע?

פורסם

אין מה לעשות -תבחר לשחק במה שהכי מתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים