עבור לתוכן

Far Cry 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

ואו איזה קטע יפה במערה שאתה אוסף את הפטריות

ממש השקיעו פה באלמנטים יפים שמוציאים את המשחק מהמקום הרגיל שלו אל מחוזות שונים מה שיוצר עניין ומראה על השקעה

אפשר לראות פה כל מיני אלמנטים שלפי דעתי אפשר ישר לשים את האצבע על DX11 שעומד מאחורייהם

אהבתי את האפקט שהפטריות עושות שהן מתפוצצות חח נשארתי שם איזה כמה דקות

גם האיכות משחק גבוהה ממש התרגשתי שהוא סיפר לדייזי הזאת על האח :(

• תגובות 237
  • צפיות 43.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לראות באיזה מצב DX אתה נמצא בתפריט האופציות הגראפיות

פורסם

^ אתה מתכוון לאיפה שמחליפים בין DX9 ל DX11 ? - כי רשום היה אצלי שם DX11 ועדיין הגרפיקה והמשחק הרגיש כמו של DX9

ורק אם אני נכנס למשחק דרך exe. בשם "farcry d3d11" רק אז אני מרגיש את DX11 .

זה רק אצלי ככה או מה?

פורסם

עכשיו אני חייב לבדוק..

בדקתי ואין הבדל

כנראה הוא מריץ מראש DX11

פורסם

אני משחק בזה כבר איזה שש שעות רצוף :| משחק סוחף.

פורסם

שאלה לעזרה הכוללת ספויילר, אז רק למי שסיים את הסינגל:

בשלב האחרון, אחרי שכבר אי אפשר לשמור ידנית, בנקודה שבה האח הקטן מטיס את המסוק ואתה יורה על כל המספימים של הRPG למיניהם.

איך לעזאזל עוברים את הקטע הזה?!? ניסיתי כבר, בלי הגזמה, 15 פעם, והם פשוט מורידים לי את המסוק בשנייה.

אני מדבר אל מקטע המספימים השני, כשהמסוק חוזר לחוג מעל השדה תעופה אחרי שאתה מפוצץ את המשאית שמפוצצת את הגשר (בשביל השואו).

גם עם מסוק לא פגום הם מורידים אותי בשנייה.

מתסכל כבר. גם על הרמה הכי נמוכה, בלתי אפשרי.

פורסם

משחק מטורף,אמנם לא שיחקתי הרבה,אבל עד עכשיו נהנתי מכל רגע!

עובד מעולה על HIGH+4xAA.(מפרט בצד)

פורסם

^ אתה מתכוון לאיפה שמחליפים בין DX9 ל DX11 ? - כי רשום היה אצלי שם DX11 ועדיין הגרפיקה והמשחק הרגיש כמו של DX9

ורק אם אני נכנס למשחק דרך exe. בשם "farcry d3d11" רק אז אני מרגיש את DX11 .

זה רק אצלי ככה או מה?

ניסיתי עכשיו, אבל פתאום אין לי שמירות דרך הכניסה farcry d3d11 . בכל זאת ...דרך farcry העלים לא מתקפלים ואין גרפיקה מדהימה.

נכנסתי עכשיו.. הירידה אכן לכיון ה20 FPS אבל בלי AA בערך

35 FPS -וזה עוד שחיק במשחק כאן. אבל מבאס איאפשר לבטל את הסירטונים. אעדכן אם יש שיפור בגרפיקה.

עריכה:

אתה צודק, קודם כל הAA עובד .. בX8 שאני על המגדל ומסתכל סביב - 9 FPS ..זה עדיין מאוד מוזר כזה ציון. בכל אופן הגרפיקה אכן טובה יותר. בטח כמה חבר'ה יש ..שמרצים את המשחק לא במצב הזה :P .

פורסם

^

הורדתה את הבטא 310.64 , רשום באתר שלהם שזה משפר את ביצועי המשחק משמעותי

אני לא יודע להגיד אם אכן כן כי אני העלתי את המשחק מלחתחילה עם הדרייברים החדשים

פורסם

משדרג לGTX660 בימים הקרובים,מקווה לראות שיפור טוב ולהריץ את המשחק על הגדרות מקסימליות כמו שצריך :)

פורסם

עד כמה ה-MSAA הזה משמעותי?

ב-2 זה מקבל לי 30FPS קבוע, אבל אם מבטלים אותו, אני מקבל 50+..

זה כל כך משמעותי?

פורסם

באמת?בין 4 למבוטל לחלוטין בקושי יש הבדל בFPS,בין 8 ל4\OFF יש שינוי מורגש יחסית...

בכל מקרה,אני עם 4 כרגע וכשאקנה את הGTX660 אני מקווה שיעבוד לי חלק על ULTRA+8xAA..

כרגע HIGH+4xAA מקרטע מעט עם הHD5850 שלי..

פורסם

^

הורדתה את הבטא 310.64 , רשום באתר שלהם שזה משפר את ביצועי המשחק משמעותי

אני לא יודע להגיד אם אכן כן כי אני העלתי את המשחק מלחתחילה עם הדרייברים החדשים

כן התקנתי את הדרייבר.

שתינו צריכים לקבל אותה תוצאה. כמה אתה מקבל על פול גרפיקה בלי AA ..ורזולציה

1920/1980?

35 37 32 FPS,לא?

...........

KingYes

נכנסת למשחק דרך farcry d3d11 ?

מהי הרזולציה ובפול גרפיקה בלי AA ? גם מקבל 50? מוזר, יותר מהכרטיס 570GTX .

פורסם

פול גרפיקה (הכל על ULTRA חוץ מה-SHADOW), ואני מקבל 30FPS.. אני מחר אבדוק בלי AA..

פורסם

אני אוכל סרטים עם הגרפיקה בין DX9 ל DX11 ועם האלמנטים כמו ענפים שמתקפלים

עכשיו כיביכול אני משחק על DX11 ועם AA כפול 2 והכל על ULTRA (לא נסיתי עדיין AA מבוטל) ורץ עם FPS בין 35 ל 45 ומרגיש חלק

וכן אני נכנס דרך "farcry d3d11 .

וכשאני נכנס דרך הלינק הרגיל עם כל ההגדרות על מקסימום וגם AA-8 אני מקבל FPS של 55 ממוצע אבל בזמן הליכה אני מרגיש סוג של לאגים

בנוסף אתמול כשיחקתי המשחק הרגיש לי הרבה יותר כבד על מקסימום ועם FPS יותר נמוך משהו כמו 20-15 אבל קיבלתי אלמנטים יותר חזקים לדוגמא אתמול הייתי דורך על ענף אז הענף היה מתקפל עד לריצפה ורק אם אני יורד ממנו אז היה עולה בחזרה עכשיו אני לא מצליח לקפל את הענף אלה רק לנער אותו משתגע כבר עם זה :screwy: ( וכן כל שינוי שביצעתי הייתי מאתחל מחדש את המשחק)

1)אצלך הענף נופל עד לריצפה ונשאר ?

2)הבנתי שאפשר להדליק במשחק בפינה העליונה של המשחק OSD שמראה נתונים טכנים כגון FPS ובסוג ה DX שאני משחק, איך מפעילים את את זה?-עריכה : לא משנה כבר מצאתי , זה דרך ה MSIafterburner ,בשביל מי שרוצה לדעת על איזה DX בידיוק הוא משחק במשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים