פורסם 2011 ביולי 1014 שנים Release Date: 2012 Publisher: Ubisoft Developer: Ubisoft Montreal Gamesite: FarCryGame Genres: FPS אני יודע שיש עוד זמן עד שהמשחק ישוחרר אבל אני מנחש שנזכה לראות אותו בתחילת 2012 שזה לא רחוק אהבתי מאוד את הראשון ואת השני ניסיתי גם אבל די השתמעממתי מהמשימות ובעיקר מהמסעות הארוכים... את הראשון למי שלא יודע פיתחה חברת קרייטק (סדרת קרייסיס) את השני פיתחה יוביסופט בעצמה. בתערוכת E3 האחרונה יוביסופט חשפה סירטון גיימפליי מהדמו ועכשיו הם משחררים את אותו שלב רק עם אפשרות שונה והצגת האלטרנטיבות בהתקדמות בו ובחירה של השחקן נראה כמו משחק שיהיה שווה בדיקה.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר נכון, הם לדעתי מנסים קצת לחזור לסביבה של המשחק הראשון השני הכיל גרפיקה יפה מאוד רק שהסביבה היתה מאוד חומה...אני מאוד מקווה שהכותר הזה לא יקבור את הסידרה כי אם הוא יהיה גרוע לא יהיה מנוס.....
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים בתכלס לא הרשים אותי יותר מדי,צריך לזכור שגם far cry2 היה נראה מעולה בטריילרים והכל.אבל התאכזבתי ממנו קשות לדעתי הוא היה משחק בינונו עד גרוע.המשחק לא מציע משהו חדש שלא ראו,ואם לא יפצה עם עלילה טובה או משחקיות, תתכוננו לקבור את פאר קרי לנצח!
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים אכן הראשון היה משחק מעולה. חבל שבזמנו, הוא לא קיבל מספיק תשומת לב בגלל דום 3 וHL2.
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים Far Cry 3 video interview: Ubisoft Montreal talks narrative and game enginehttp://www.vg247.com/2011/08/16/far-cry-3-video-interview-ubisoft-montreal-talks-narrative-and-game-engine/
פורסם 2011 באוגוסט 1614 שנים מסכים לגבי השני , זבל טהור הראשון היה משחק מעולה. השני נמאס אחרי שעה. השלישי בינתיים נראה נחמד .. לא מדהים
פורסם 2012 בנובמבר 2612 שנים מחבר כדי לרענן את הדיון המקדים הנה כמה סרטונים ששוחררו. המשחק בינתיים זוכה לביקורות טובות ועשוי להפתיע. זה סרטון של PlayStation Magazine באנגליה ויש בו הרבה מידע על הסינגל פלייר (הוא טוען שלקח לו 30 שעות (!) לסיים את המשחק) מי שמודאג לגבי הפורט לפיסי, מצאתי כמה סרטונים, אמנם בגרמנית אבל לגרפיקה לא חשובה השפה: טריילר למולטי שיוביסופט שחררה: למי ששוקל לרכוש את המשחק, הוא מוצע ב 35$ אחרי הנחה של GMG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.