פורסם 2011 ביולי 914 שנים פעם ריאשונה אחרי המון זמן שניתקלתי בקובץ ש VLC לא יכוללנגן , אפשר בבקשה המלצה לחבילת CODEC טובה
פורסם 2011 ביולי 914 שנים http://www.cccp-project.net/שים לב שזה לא ישנה לגבי VLC, שהוא משתמש בחבילה שבאה איתו ולא בקודקים של Windows
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר מסתבר שאני כנראה צריך את מקודד בשם Voxwareלא נראה לי שהוא כלול ב CCCPיש חבילת קודקים טובה שמכילה אותו או שיותר טוב להוריד אותו ספציפית
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים נסה להשתמש ב-MPC-HC או Splash Lite, לא נתקלתי בקובץ שהתוכנות הללו נכשלו בניגונו וגם לא הייתי צריך להתקין שום קודק.
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר לא יודע מה זה ה VOX הזה אבל אני לא מצליח להתקין אותו על WIN 7.יש לי VM של XP בשביל כל מיני נסיונות בתכנות ושמה הסרט עובד בלי שום CODECשמותקן.הוא עובד ישר על מדיה פלייר של מיקרוסופט,ממש מוזר.אולי אני ינסה את התוכנות האילו אחר כך בנתיים יש לי פיתרון
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים מחבר אין שום בעיה זה הCODECVoxWare MetaSound Audio CoDec 1.6.0.17אי אפשר להתקין אותו ב WIN 7(לפחות אני לא הצלחתי)ומה שיותר מוזר זה ש WMP9 תומך בו בלי שום התקנהשל שום CODEC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.