עבור לתוכן

בעיה רצינית ב-DirectX - אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

התקנתי גרסה מעודכנת של DirectX וזה דפק לי משום מה משחק ששיחקתי בו לגמרי תקין עוד בשבוע שעבר.

ניסיתי לחזור לגרסה הקודמת, אבל עשיתי כמה טעויות ומאז קרו רק תקלות....

התקנתי, הסרתי, ניסיתי כל מיני דברים - ובסופו של דבר המצב כרגע הוא שיש עדיין בעיה ב-DirectX, והמשחק לא עולה.

מיד כשנכנסים ל-DXDIAG הוא כותב את ההודעה הבאה, שמופיעה גם כשמנסים להעלות את המשחק:

The pocedure entry point DdEntry10 could not be located in dynamic link library DDRAW.dll

בכל מקום ברשת שחיפשתי אחרי השגיאה הזאת (כולל כאן...), כולם כתבו לעדכן DX לגרסה האחרונה ולעדכן דרייברים לכרטיס מסך.

עשיתי את כל זה - אבל הבעיה לא נפתרת.

יותר מזה, אחרי שנפתח לי ה-DXDIAG, הוא מציג כאילו הגרסה שלי היא DirectX 8.1, למרות שעדכנתי אותה ל-9 מהאתר של מיקרוסופט.

כמובן שעכשיו זה דופק לי לא רק את המשחק - אלא גם תוכנות אחרות...

כל מאמציי עד עכשיו כשלו, ואני הכי לא רוצה לפרמט את המחשב (כי מעולם לא עשיתי את זה, ואני די חושש מזה...).

יש פה מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולעזור?

יש לי ווינדואוז XP. אוכל לנדב עוד פרטים אם צריך.

תודה רבה מראש,

אביב

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח, אבל אני חושב שפשוט נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והתקנתי את הגרסה הכי מעודכנת שהוצעה לי של DX (גרסה 9 לדעתי).

פורסם
  • מחבר

המממ... מישהו?

פורסם

אם אתה לא בטוח מה התקנת ומה עשית אני ממליץ לבצע system restore לנקודה האחרונה לפני שהכל התחיל.

פורסם
  • מחבר

זהו, שגם את זה ניסיתי כמובן. אפילו מיד בהתחלה (וב-Safe Mode כמובן).

אלא שזה לא נתן לי. הוא חושב קצת, ואז כותב לי שזה לא מצליח, בלי לתת הסבר נורמלי...

לא הבנתי למה זה קורה.

עוד רעיונות...?

או לחילופין - קישור למדריך מפורט לגבי איך מפרמטים את המחשב (ומגבים הכל) בלי שכל ההגדרות של הווינדואוז יהרסו ובלי שאצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות (אני מאמין שיש דרך כזאת...?). גם זה יעזור לי מאוד... מקום על ההארדיסקים לא חסר לי.

בכל מקרה, על המחשב שלי כרגע מותקן עותק של ווינדואוז שאין לי את הדיסק שלו (התקינו אותו בחנות באיזה תיקון). יש לי רק דיסק מקורי של ווינדואוז מאותו סוג (XP) אבל ישן יותר, כך שהוא לא נותן לי לעשות Repair (עוד אופציה שחשבתי עליה). אולי זה יעזור?

ושוב תודה,

אביב

פורסם
  • מחבר

עשיתי זאת כמובן, אפילו כמה פעמים. לא עוזר :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים