עבור לתוכן

בעיה ב 5970

Featured Replies

פורסם

ניסיתי בעצמי את האפשרות הנ"ל ממש הרגע, הוא לא מאפשר לכבות את זה ב-5970 משום מה.

פותח הת'רד, תעדכן אם אתה מצליח.

פורסם
  • מחבר

כן יש אופציה כזאת אבל בקטגוריה של crossfire setting...

הבעיות נשארו כשכיביתי את הcf.

פורסם

ובטוח שהוא כבוי ? (כיבית בפורפיל של המשחק?). המשחק אמור לרוץ יותר לאט (אפשר להפעיל CF Bar או לנטר ניצול ליבות עם MSI AB)

בכל מקרה, אם זאת לא הבעיה - תתמקד ב-2 דברים:

1. וודא שאין בעיות ארטיפקטים במשחקים אחרים \ בנצ'מארקים.

2. במידה ואין בעיות חומרה, אתה יכול לשחק עם הגדרות המשחק - לנסות להיפטר מהבעיה מבלי לכבות DX11.

אחרת נותר להמתין לעדכון משחק\דריבר (שחק בינתיים ב-DX9).

גם תמיד אפשר לנסות דריברים אחרים (בטא או ישנים יותר)... אין לי פתרון חד משמעי, sorry.

פורסם
  • מחבר

כן כנראה שזה באמת מתכבה כי כשאני עשיתי פורפיל שמעלה את ההגדרות של הדרייברים שלי, יש לי 45FPS וכשכיביתי את הcf היה לי 25FPS.

ניסיתי לפני כמה ימים לעשות בדיקת occt עם eror check והוא לא מצא לי כלום... ועשיתי גם בדיקה ב FurMark 1.90 ועשיתי את הכל האפשרויות שמעמיסות על הכרטיס, וחוץ מזה שהסיבוב של עיגול הזה ניהיה יותר איטי מsetting הרגיל לא ראיתי שום דבר אחר..

אני משחק גם Team Fortress 2 ואין לי שום בעיות וגם בדירט 2 אין לי שום בעיות...

הבעיה שאני חושב שרק במשחקים יותר כבדים מאלה^, כמו crysis 2 עם dx11 הכרטיס שלי עושה בעיות...

הבעיות עם הדריבר 11.5 הם שלא יכלתי לכבות ליבה אבל לא ניסתי אותו עם crysis 2 + dx11

פורסם

אני לא בטוח שזו הבעיה, אבל לא יזיק לפנות לכיוונים נוספים... יש סיכוי שתעלה את הגרפים שקיבלת מ-OCCT?

פורסם
  • מחבר

אני יעלה חדשים מחר...

פורסם

היו לי בעבר ארטיפקטים שצצו במשחקים מסויימים, כאשר אף תוכנת מאמץ כדוגמת furmark ושאר בייגלך, לא גילתה אותם.

ממליץ לנסות את unigine heaven בהגדרות גבוהות לבדיקת ארטיפקטים. יש DX11 עם טסלציה ושלל אפקטים, בדיקה כבדה יחסית.

כמו כן 3dmark vantage מתאים לבדיקות כאלה...

למרות שמנסיון, נדיר להתקל בארטיפקטים הנובעים מבעית חומרה, שתחומים רק לאיזור ספציפי על המסך (למשל מאחורי נשק יורה כמו אצלך) במשחק בודד.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי unigine heaven ו 3dmark vantage על ההגדרות הכי גבוהות ולא היה ארטיפקטים...

אני כבר די מיאוש מהכרטיס הזה...

פורסם

אתה מגזים...

אתה נתקל בארטיפקט במשחק אחד מסויים, בהגדרה מסויימת ומבחינתך הכרטיס דפוק...?

מאז DX11 לקרייסיס 2 לא יצא שום עדכון מצד AMD, לדעתי כמו שסינדרום אמר, הבעיה היא 99% במשחק...

אם הרצת HEAVEN, 3DMARK ושלל תוכנות דומות ואין ארטיפקטים הבעיה היא במשחק נקודה.

אני חושב שהכרטיס מיואש ממך... ;D

פורסם
  • מחבר

חח פשוט crysis 2 זה המשחק שאני הכי אוהב ודווקא בו הוא לא עובד טוב... וגם אני היחיד בכדור הארץ שיש לו את זה..

חוץ מזה היה לי פעם גם בעיות במשחקים אחרים.. (שפתאום הסתדרו)

פורסם

אתה לא היחיד, זה בסדר. Lanzer, אני די מבין את הבחור, ה-5970 הוא כרטיס נורא מייאש בשל העובדה שהוא בנוי בצורה מרושלת ונתקל בהרבה מאוד באגים עם משחקים, ובנוסף הוא מאלו שנשארים בין הכסאות בכל הנוגע לתמיכה תוכנתית. כך או כך יוצא שברוב המקרים ניתן להתקל בבעיות טכניות איתו.

אבל פותח הת'רד הסביר לי בעבר שיש לו כל מיני בעיות ארטיפקטים במשחקים שונים, מה שאני אישית לא חווה עם ה-5970 שלי.

מכוון שזה עבר סימן שמדובר בבעיות תוכנתיות כלשהן, במיוחד אם זה רק בקרייסיס 2 שעבר אופטימיזציה בעיקר לכרטיסים של NV.

אזז בעיה טכנית אין פה כל כך, כנראה. אולי רק לקח לפעם הבאה...

פורסם

בוא לא נשכח שב 90% מהפעמים המשחקים לא מקוריים ופאצ'ים ותיקונים לא מתעדכנים אוטומטית אלה חייב "עזרה" מהמשתמש, אותם פאצ'ים לרוב מתקנים בעיות כאלה...

לדעתי אם הכרטיס לא היה תקין הבעיות היו מעבר לכתמים שחורים שמפוצצים חלונות בקרייסיס 2 ב DX11 בהגדרות מסויימות...

הייתי מנסה לבדוק אם קיימים PATCHים, ואפילו מנסה התקנה מחדש של מערכת הפעלה במידה והבעיה ממשיכה... לדעתי הכרטיס תקין...

פורסם
  • מחבר

המשחק שלי מקורי עם הפאט'צ הכי חדש 1.9

וכבר עשיתי פירמוט...

יש עוד כמה דברים כמו שיש עשן כזה מאחורי הבניין שבתמונות שצילמתי(בהתחלה) שהוא כל הזמן קופץ כזה ... לא הצלחתי לצלם את זה..

אבל הריבועים האלה יותר משמעותיים

פורסם

זה יפה, אבל במיקרה של קרייסיס PATCH 1.9 אומר DX11, וזה דבר שלא רק אתה מדווח כבעייתי עם כרטיסי AMD...

הייתי מציע לחכות לדרייבר / CAP חדש, או לחילופין לבדוק במשחק אחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים