פורסם 2011 ביולי 814 שנים טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות.תמיר בן נעים - מלך הגפניםמלך הגפנים - תמיר בן נעים
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אני היחיד שהיה בטוח שזה הולך להיות מזרחית?לא הסגנון שלי, אבל נשמע טוב, הדבר היחיד שהציק לי זה כאילו יש משהו לא מכוון בגיטרה או שזה אולי בהקלטה. יש עיוות כזה בצליל.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים על פניו נשמע כמו סינגל בעל פוטנציאל.רק האיכות פשוט נוראה !אם אתה מבקש ביקורת , נא להעלות באיכות גבוהה !!!!!משהו גם לא נשמע כשורה במוזיקה , האם השיר הופק בסטודיו ע"י מפיק מקצועי ?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים קצת לא נעים לי אבל אני תמיד אומר את האמת ומאחר שביקשת חוות דעת אז קבלאין ספק שהמילים בוודאי מעניינות וקוסמות לך -- הנסיכה, אם היא תגלה ,נשמע כמו אגדה עלומהשאלת ואנשים התייחסו למוסיקה כעיקר--- הגיטרה מזייפת הקול מעוות וכולילא שמעתי מילה אחת לגבי צורת ההגיה שלךקלוקלת. עברית קלוקלת כזו לא הייתי מכניס לשום ערוץ רדיו שמכבד את עצמואבל היום זבל נחות(לא אתה ) נכנס לכל ערוץ וכבר דיברו על זה לפנילזמרי המזרחית המושמעים יש לפחות הגייה נכונה אבל מילים ירודות שכמו נכתבו בדרך למכולתצורות הגייה גרועות שקלטתישמיים -- שמאיםאביה-- אביאהעזוב הקשבתי עוד וזה פשוט גרוע המילים --כאילו אתה מדבר עם חברשך ומספר לו על הדרך מה היה ככה לא כותבים שיר יהורם גאון היה מכה אותך בשבט
פורסם 2011 ביולי 914 שנים אחלה שיר ואחלה ביצוע שיר קליט לא הסגנון שלי אבל עדיין.אני לא יכנס לקטנות(אני לא שופט בכוכב נולד אז קטונתי).ההערה היחידה שלי כמו שאחרים אמרו משהו שם נשמע לא בסדר כנראה האיכות.תעלה באיכות יותר גבוהה נשמע.
פורסם 2011 ביולי 1114 שנים שירה וגיטרה קלאסית- האמת שכבר לא שומעים דברים כאלה היום יישר כח. יש לעבוד כמובן על איכות הסאונד ואולי לצרף כמה כלים אקוסטים בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.