פורסם 2011 ביולי 814 שנים האם PARTITION MAGIC 8 מתאים לעבודה עם SSD ?האם יש המלצה לתוכנה אחרת אגב GHOST מתאים לעבודה עם SSD ?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אני אישית מאוד לא ממליץ לעבוד עם תוכנות היכולות לשנות את ה-Alignment של כונני SSD מכיוון שניתן לראות עד 50% ירידה בביצועים אם ה-Alignment לא מתחלק ב4K, למה אתה רוצה להשתמש בכלל בתוכנה הזו?אותו דבר לגבי ה-Ghost, ישנה אפשרות מאוד גדולה שזה ידפוק את ה-Alignment לכן לא מומלץ להיעזר בזה.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים לפי מה שזכור לי שקראתי, אתה לא רוצה לעשות GHOST אל SSD בגלל שזה יגרום לפגיעה בביצועים.תעשה התקנה חדשה על הSSD ותעתיק לשם את הקבצים שאתה רוצה.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר עד היום אני משתמש ב ghost וPARTITION MAGIC לכל מני צרכים בעיקר שינוי גודל מחיצה שינוי גודל כלסטר וגיבוי של מחיצה מדיסק לדיסק ושיחזוררציתי בסך הכל לדעת איך עושים את אותן פעולות שגם דיסק SSD הוא חלק מהחגיגה:איך משנים גודל מחיצה אחרי שכבר הכל מותקן.איך שומרים גיבוי אימג של SSD PARTITION לדיסק רגיל האם יש תוכנות חדישות או גירסאות שמיועדות באופן ספציפי לעשות את כל הפעולות האלה בSSDהאם יש פעולות שאסור או לא רצוי לעשות ומה האלטרנטיבה.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים לא יוצרים מחיצות בSSD.גיבוי אפשר לעשות עם תוכנה מתאימה או עם הכלי של וינדוס 7.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר למשל לגיבוי . למשל ל שתי מערכות הפעלה שונות. ברור שלא למטרות פרפורמנס . בכל אופן שאלתי וביקשתי בפורום המלצה לתוכנות לטיפול בדיסק . יש למישהו המלצות ?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים לא הבנתי...אי אפשר לבצע גיבוי IMAGE לדיסק SSD עם מעה"פ,למשל עם GHOST או Acronis True Image ולשחזר במידת הצורך ???
פורסם 2011 ביולי 814 שנים וודאי שאפשר.מה שלא רצוי לעשות זה לשכפל מערכת הפעלה מהרדיסק לSSD.אם עושים IMAGE מSSD ואז כותבים אותו לSSD אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד טוב.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים למה לעזאזל לבזבז שטח אכסון ב-SSD לטובת גיבוי בשביל זה קונים קשיח רגיל (עדיף חיצוני)
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אף אחד לא התכוון לרגע לשמור את הגיבוי על הSSD.כל ההסתייגות היתה מכתיבה של IMAGE שנוצר מהרדיסק אל תוך SSD בגלל השלכות אפשריות על ביצועים.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים אני גם לא מבין בשביל מה לחלק SSD למחיצות. אם נגיד קנית סתם לדוגמא איזה M4 של 128 GB... לכמה כבר תחלק אותו?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים מחבר האם יש המלצה לתוכנות שעובדות עם חלונות 7 64ביט ומחליפות את PARTITION MAGIC 8 - ואת GHOST שיודעות לעבוד עם דיסקים 2 טרה ויותר. והאם יש cd BOOTABLE עם תוכנות כנ"ל.
פורסם 2011 ביולי 814 שנים קודם כל טוב שאפשר לשחזר IMAGE של SSD ל SSD עצמו במידה של כשל מעה"פ (תודה ART TATUM).גיבוי IMAGE כמו GHOST אפשר לבצע עם TRUE IMAGE של ACRONIS.לגבי PARTITION MAGIC 8 למיטב ידיעתי היא מאוד ישנה.קיימת למשל Paragon Hard Disk Manager אך אני עדיין לא מבין את ההיגיוןלשחק עם גודל מחיצות או לחלק למחיצות דיסק מסוג SSD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.