עבור לתוכן

עברת כבלים בתעלות מכונות בתוך הקיר

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם אני מעביר בתעלה כבל של יס\הוט, כבל אינטרנט, כבל אודיו ווידיאו - האם האם ישפיעו אחד על השני והאם יהיו זליגות?

תודה

פורסם

אם הכבלים מאיכות טובה ומסוככים לפי התקן, לא אמורות להיות בעיות. רק אל תעביר אותם במקביל לקווי חשמל. (נדמה לי גם שלפי התקן אסור להעביר עוד כבל שאינו חשמל בתעלת חשמל. אבל זה כבר נושא אחר)

פורסם
  • מחבר

לא יודע לגבי האיכות של היס\הוט.

ולא קווי חשמל לא עוברים שם... זה בתעלות אחרות.

פורסם

הבעיה היותר משמעותית היא שהכבלים יעברו שם. אצלי החברת בניה שבנו את הבית השתמשו אם חתיכות שנשאר להם מהצינורות, אז הם הלבישו את החתיכות של הצינור אל החוטים ואז הכניסו את זה אם החוטים לתוך הקיר. השתאלבנד יוצא מהצינור לתוך חלל בקיר ונתקע אחריי מטר מכל כיוון

היתה לי לפניי כמה שנים בלטה מחשמלת ברצפה בגלל חוטים שעברו בחול מתחת בלי צינור

פורסם

זה בסדר, רק תוודא שהכבל רשת הוא STP / FTP.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היותר משמעותית היא שהכבלים יעברו שם. אצלי החברת בניה שבנו את הבית השתמשו אם חתיכות שנשאר להם מהצינורות, אז הם הלבישו את החתיכות של הצינור אל החוטים ואז הכניסו את זה אם החוטים לתוך הקיר. השתאלבנד יוצא מהצינור לתוך חלל בקיר ונתקע אחריי מטר מכל כיוון

היתה לי לפניי כמה שנים בלטה מחשמלת ברצפה בגלל חוטים שעברו בחול מתחת בלי צינור

בקיר יש לי רק תעלות (והצינור הירוק הגדול הזה בלי שום חוטים שעוברים בהם זרם\אות כלשהו)...

ובריצפה יש צינורות גדולות כאלה שעברו מצד לצד ויש עליהם ציפוי שחור כזה (כנראה זפת)...

וכן הכבל רשת שאני הולך להשליח הוא FTP CAT5.

פורסם

השחור בטח סתם צינור פלסטיק שחור שהם שמו, זה כמו הירוק הקשיח ששמים בתיקרות קלות וכדומה (איםה שהירוק הגמיש לא מספיק מגן) בעבר היו עושים אותו שחור

פורסם
  • מחבר

אז להעביר וזהו? (לא יהיו הפרעות או משהו בסגנון)

פורסם

להעביר וזהו

לכבל FTP לא יהיו הפרעות משמעותיות גם אם הוא הולך ביחד אם כבל חשמל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים