עבור לתוכן

ביקורת מסך Dell U2311H (*מעודכן!)

Featured Replies

פורסם

יש לי את המסך הנ"ל כחודש, והייתי רוצה להוסיף כמה דברים:

- עם כל מה שנאמר לגבי איכות התצוגה - אני מסכים.

- המסך מצויין בחיבור DVI, אך מי שתכנן אותו עבור מחשב בעל יציאת VGA בלבד (כמו רוב היציאות של הכרטיסים המובנים בלוחות וותיקים יותר) צפוי לאכזבה, שכן התצוגה סובלת מהפרעות קלות וטשטוש בקצוות חדים במצב זה.

- הארגונומיה מצויינת, אבל בהתחלה לפחות היתה לי ההרגשה שהמסך אינו מאוזן לחלוטין במצבו המאוזן. או שזה הסתדר או שהתרגלתי.

- יש למסך מפצל USB מובנה בעל 4 יציאות, שתיים בצד ושתיים היכן ששאר הכבלים מאחורה. היציאות בצד נוחות וזמינות, אך מכערות את מראה המסך אם לחבר אליהן משהו קבוע, ואילו היציאות מאחורה אינן נגישות בקלות, ושימושיות רק לרכיבים בחיבור קבוע כגון מצלמת רשת.

- יחסית לכמה מסכים אחרים שנתקלתי בהם, הוא באמת די איטי בהתעוררות ממצב המתנה.

• תגובות 39
  • צפיות 22k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד על הביקורת המקיפה, מאוד נהנתי לקרוא :yelclap:

פורסם

- המסך מצויין בחיבור DVI, אך מי שתכנן אותו עבור מחשב בעל יציאת VGA בלבד (כמו רוב היציאות של הכרטיסים המובנים בלוחות וותיקים יותר) צפוי לאכזבה, שכן התצוגה סובלת מהפרעות קלות וטשטוש בקצוות חדים במצב זה.

אז בעצם חיבור ה- VGA לא רלוונטי במסך הזה כי הוא נותן תצוגה גרועה, ולכן לפי מה שאתה אומר, יש בעיה לחבר את המסך בו זמנית למחשב ולטלווזיה?

פורסם

כרגיל המסך הזה תמיד יוצא טוב בביקורת ובצדק

תודה על הסיקור...מאחד שנהנה מהמסך הזה

עריכה: לא יודע מה איתכם אבל אצלי הוא מיתעורר מהר ממצב שינה

פורסם

אז בעצם חיבור ה- VGA לא רלוונטי במסך הזה כי הוא נותן תצוגה גרועה, ולכן לפי מה שאתה אומר, יש בעיה לחבר את המסך בו זמנית למחשב ולטלווזיה?

אני לא ממש מבין את הקונספט של חיבור מסך מחשב לטלויזיה.

פורסם

סקירה מאוד מקצועית ומעניינת , תודה לך על סקירה זו.

לי יש את המסך Samsung SyncMaster T220P כבר איזה 3 או 4 שנים שבזמנו קניתי אותו במחיר של 1240 ש''ח ועדיין עובד בלי שום בעיות , אך אם הוא היה מתחיל לעשות לי בעיות או לעבוד לא טוב אני כמעט בטוח שהייתי מחליף אותו במסך הזה שהצגת אותו בסקירה כה מפרטת ומעניינת וגם מקצועית , שוב תודה על הסקירה .

פורסם

תכלס שאני חושב על זה באמת עדיף שניים של 23" מאשר אחד 24". אבא שלי קנה את ה- 24" ולמרות שהוא 16:10 (כלומר יש לו יותר שטח צפייה), יש לו HDMI DP ו DVI (לעומת DVI ו DP ב 23) וקורא כרטיסי זכרון בצד, אני לא חושב שזה מצדיק את ה- 1200 שקל הפרש. :lol:

פורסם

ביקורת מצוינת!

רואים את ידעך ונסיונך עם המסכים השונים.

ישר כוח!

ביקורת כמו זו לא ראיתי עוד,כל הכבוד ובהצלחה בהמשך!

עדי ;)

פורסם
  • מחבר

נורא שמח לקרוא שאהבתם את הביקורת..

תודה רבה על התגובות ;D

פורסם

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים