פורסם 2011 ביולי 614 שנים אני מעוניין לנסות להתקין על המחשב שלי mac os ודע עכשיו לא מצאתי מדריך יעיל כי ברובם היה דרוש מאק פעיל שאין לי אז אם יש דרך כל שהיא אני פשוט רוצה לנסות טיפה לפני שאני קונה את המחשב מאק סתם בשביל התנסות כללית אני יודע שזה לא יהיה אותו הדברמפרט של המחשב שלי cpu i5 2500mb: gigabyte p67a-ud3-b3gpu:nvidia gtx 560 tiתודה מראש
פורסם 2011 ביולי 614 שנים אני יודע שזה לא יהיה אותו הדברדווקא אם החומרה נתמכת והמערכת מותקנת בצורה נכונה - לא אמור להיות שום הבדל.gpu:nvidia gtx 560 tiהכרטיס מסך שלך לא נתמך.
פורסם 2011 ביולי 1414 שנים אז אם יש דרך כל שהיא אני פשוט רוצה לנסות טיפה לפני שאני קונה את המחשב מאק סתם בשביל התנסות כללית אני יודע שזה לא יהיה אותו הדבר מפרט של המחשב שלי cpu i5 2500 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 gpu:nvidia gtx 560 ti תודה מראש כן יש דרך ממש פשוטה, בלי צורך במק פעיל וידע מוקדם. ולא, זה לא חוקי לשאות את מה ששאלת ע"פ כללי הפורום עד כמה שזכור לי נ.ב - צריך להוסיף כלל שהופך אי-שימוש באפשרות ה"חיפוש" ללא חוקי... וכרטיס המסך שלך כן ירוץ, אבל בלי QE/CI - זה שווה ערל ללהריץ Windows ללא דרייבר מבחינת הגרפיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.