עבור לתוכן

סיפור מוזר עם ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם הספק. הבעיה היא כזאת:

הייתי כשנה מחובר לחבילת גיימר. פינגים סבבה, נע בין 90 ל120, לא מרגיש בכלל בלאגים בשרתי המשחק.

היום ביקשתי להעביר אותי מחייגן לחיוג אוטומטי/ישיר בגלל שחלק מהתוכנות "לא מזהות שאני מחובר לאינטרנט" אם אני מתחבר לחייגן.

נציג חברת הספק הבהיר לי שחבילת גיימר מתנגשת עם חיבור ללא חייגן, וזה בלתי אפשרי שיהיו לי את 2 האופציות. בנוסף הוא אמר לי שאני עדיין בהתחיבות לחודש חודשיים הקרובים, ונתן לי "נסיון" של מספר ימים כדי לראות אם הבעיות שלי עם התוכנות ייפתרו.

שינו לי את החיבור מחייגן לחיבור ישיר, והבעיות עם התוכנה אכן נפתרה. אבל פתאום באו פינגים מטורפים. אם בחבילת גיימר היו לי פינגים לשרתים אירופאים של 90-120, כעת חצי מהשרתים נעלמו (המשחק טוען שהוא לא יכול להתחבר אליהם), ואלה שנשארו, מציגים לי פינג של 200-300. (שרת אירופאי!)

הדבר שיותר מוזר, זה כשאני עושה פינג מCMD, מחוץ למשחק, אני מקבל פינג של 80! לשרת שבמשחק עצמו קיבלתי 200-300.

הדבר מאוד מוזר בעיניי, יכול להיות שהם שיחקו בהגדרות של המשתמש שלי והם בעצם רוצים לגרום לי להתחרט על כך שעזבתי את חבילת גיימר?

פורסם

מה לא הבנת?

נציג חברת הספק הבהיר לי שחבילת גיימר מתנגשת עם חיבור ללא חייגן

ללא חייגן -> אין גיימר -> פינגים גבוהים

פורסם

לרוב פינגים במשחקים זה לא הפינגים שאתה רואה כשאתה עושה בדיקה ב CMD כי זה שני שיטות בדיקה שונות.

ממליץ לך לקרוא את המדריך הקצרצר ששמתי לבדיקת בעיות ניתוב, ככה תוכל לדעת טוב יותר מה הבעיה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503766.msg4320143#msg4320143

פורסם
  • מחבר

נעשה השוואה. יש לי בבית ובעבודה אותו ספק.

בבית אני מקבל עם חבילת גיימר פינגים של 90-100

בבית אני מקבל בלי חבילת גיימר פינגים של 200-300

בעבודה, כשאני מחבר את אותו המחשב (נייד) לכבל רשת, אני מקבל פינגים של 70-100 (פינגים טובים יותר מחבילת גיימר!)

מחכה לעוד תגובות עוקצניות. :yelclap:

פורסם

אם אני מנחש נכון מדובר ב 014 בכל מצב ברגע שאתה מחובר ללא חייגן אתה לא עובר ברדיוס של הספק

ובגלל זה אתה לא יכול להיות מנותב לגיימר אז בעצם אתה לא מקבל גיימר ומשלם עליו סתם והניתוב מסריח

אין פה שום דבר מוזר

פורסם
  • מחבר

מדובר על בזק בינלאומי.

כרגע לקח למחשב הנייד שלי "לאתר רשת" במשך דקה ועשרים שניות. בעבודה זה לוקח מקסימום 5 שניות. (שוב, אותו ספק)

פורסם

מה זאת אומרת "לאתר רשת"?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "לאתר רשת"?

מתי שמחברים כבל רשת למחשב, Local area connection מחפש/מייבא כתובת IP.

אותו הדבר כשאני מפעיל לראשונה את המחשב, נכנס למערכת הפעלה. לוקח יותר מדקה לתהליך זה.

בעבודה אני פשוט מחבר את כבל הרשת ויש לי אינטרנט תוך מספר שניות. וזה מדהים אותי מכיוון שמדובר באותו הספק!

פורסם

מתי שמחברים כבל רשת למחשב, Local area connection מחפש/מייבא כתובת IP.

אותו הדבר כשאני מפעיל לראשונה את המחשב, נכנס למערכת הפעלה. לוקח יותר מדקה לתהליך זה.

בעבודה אני פשוט מחבר את כבל הרשת ויש לי אינטרנט תוך מספר שניות. וזה מדהים אותי מכיוון שמדובר באותו הספק!

זה לא קשור לספק שלך.

לוקח יותר זמן למשוך כתובת IP חיצוני משרתי החברה עם אלפי מחשבים מאשר כתובת IP פנימית מנתב של העבודה עם עשרות מחשבים בה אתה נמצא.

בלי שתבצע בדיקות TRACE אין על מה לדבר פה כי הכל בגדר השערה.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין מה קורה עם החיבור שלי.

יש לי 2 משתמשים בבית של בזק בינלאומי. האחד שאני משלם עליו, והשני שההורים שלי משלמים, והוא פתוח לרשת אלחוטית.

אני מוריד דמו מSTEAM במשתמש שלי, מוריד על 15 KB לשניה.

אני מנתק את כבל הרשת. מפעיל רשת אלחוטית. מתחבר למשתמש של ההורים. 200 KB לשניה.

איך זה יתכן?

פורסם

בשביל שיוכלו לעזור לך אתה צריך לפרט יותר...

יש לך שני חיבורי בזק?

יש לך שני חיבורי HOT?

יש לך אחד בזק ואחד HOT?

השם משתמש שלך גיימר?

השם משתמש של ההורים שלך גיימר?

פורסם
  • מחבר

2 מודמים של HOT כל אחד מחובר למשתמש נפרד. כלומר, אני משלם על האינטרנט שלי ושל ההורים.

המשתמש של ההורים לא גיימר. 3 מגה. מוריד על 200-300 מSTEAM

משתמש שלי, שמוגדר כגיימר, אבל ביטלתי אותו לפני יומיים כדי לעשות חיבור ישיר, מוגדר על 12 מגה ומוריד מSTEAM על 15-20 KB לשניה.

פורסם

וההורים שלך מתחברים עם חייגן?

זה הולך בערך ככה:

MPLS<חייגן<גיימר

פורסם
  • מחבר

וההורים שלך מתחברים עם חייגן?

זה הולך בערך ככה:

MPLS<חייגן<גיימר

החייגן של ההורים מוגדר בראוטר לפי ההגדרות שקיבלתי מHOT.

אני מצד שני מחובר ישירות (בלי ראוטר).

מה זה MPLS?

פורסם

mpls = חיבור ללא חייגן, מחבר את המודם וגולש

אני מבין שאצל ההורים מחובר ראוטר בחיבור חייגן, איזה דגם הראוטר?

תבדוק אצל ההורים גם בחיבור המודם ישירות ללא הראוטר, תגדיר חייגן דרך 212.25.77.173 ותתחבר, תראה מה התוצאות,

אתה יכול גם לבקש מהתמיכה חיבור ללא חייגן ולבדוק אם יש שיפור בשימושים שלך. (כפריסט חיבור חייגן בד"כ נותן תעדוף יותר טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים