פורסם 2011 ביולי 614 שנים לפנס הלוגן 800W.קניתי זולים ב-30 ש"ח, וכולם הלכו לעולמם אחרי חודשיים שלשה.מישהו מכיר משהו טוב?אני מעדיף לקנות באינטרנט ולחסוך נסיעה והסתובבות.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים זה מגיע מבית טובhttp://www.amperel.co.il/products/118833למרות שאישית הייתי שם אחד של 1000W, וחוסך בעיות עתידיות.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר תודה.בדיוק ראיתי את זה ועמדתי להזמין.למה 1000Wחוסך בעיות? חוצמזה שלא ראיתי באתר 1000W.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים תמיד כדאי לקחת טווח ביטחון. חוץ מזה, אם נניח שהנתון של 800W הוא במתח שקע של 230V, מספיקה עלייה של 5% בלבד במתח (לחברת חשמל מותר סטייה של 10%, והם מנצלים את זה בגדול...) כדי להגיע להספק של 900W באותה מנורה.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מכיוון שאני עובד בתאורה כבר כמה שנים אני ממליץ לך בחום ללכת על 1000W ולא 800 כמו שZIGGY אמרוהוא הסביר לך טכנית בדיוק למהואני גם אחזק את זה סטטיסטית ואומר לך מניסיון שהוא ישרף בוודאות ולא עוד המון זמן.גם יש סיכוי טוב שה1000W לא ישרוד לנצח עבודה עם 800W.... זה בכל זאת דימר זול... אבל לפחות הם באים עם פיוז ספייר בפנים, ותמיד אפשר לקנות עוד פיוזיםאנחנו עובדים בעיקר עם "ארכה" בשביל ציוד כזה.... ויש להם 1000W
פורסם 2011 ביולי 614 שנים ויסבורד היום = גנרי מוחלט (גם לפני 20 שנים זה היה גנרי - בהשוואה לציתור ותדיראן)אם יש לך סיבה טובה לשים הלוגן 800 W הייתי שם משהוא מאלה : http://www.or-ad.com/catalog.php?op=cat&id=1599 . הם מיועדים ל heavy duty ולא סתם דימר למנורה בבית
פורסם 2011 ביולי 614 שנים מחבר תודה.גם שם עברתי.אני צריך משהו שאני יכול להרכיב לקופסא ניידת.ואני צריך להרכיב 10 כאלה.זה בשביל תאורה בצילום קולנוע.
פורסם 2011 ביולי 614 שנים אם זה משהו מקצועי בשביל עבודה אמיתית יש גם את "דנ-אור" שיש להם פתרונות להכל. אבל ציוד מקצועי גם עולה כסף!ולפי השקעים שעבדת איתם עד היום ואלה שחשבת לקנות.... אז זה לא מקצועי ולא שווה להשקיע
פורסם 2011 ביולי 614 שנים הדימרים אם שליטה מרחוק יתאימו לזה טוב. אתה תוכל לשים את הדימרים עצמם בקופסה אם מאווררים (של מחשב) ולשים אותה איפה שהוא רחוק, ולשלוט מפאנל קטן וקל שיש בו בקרים בזרם נמוךאני ממליץ לשקול מטאל הלייד (גוף תאורה שלם אם שנאי ומצת וכו) במקום הלוגן במנורות שדולקות כל הזמן אל מקסימום. הוא נותן אור יותר לבן, אורך חיים ארוך, וחוסך מלא חשמל
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אז למה אתה עובד בצורה ערבית? יש דימר 8 ערוצים בנוי ומוכן לכל הספק שתרצה, עם חיבור לDMX ולכל שטות. לא צריך להמציא את הגלגל.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר 1. אני צריך אותם נפרדים. כל אחד בנפרד.2. זה יצא הרבה יותר זול אם ארכיב לבד. אני יודע שאפשר לקנות הכל מוכן. זה תלוי בתקציב.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אם ההלוגן 800 W הוא לא מנורה אחת אתה יכול לחלק לכמה דימרים פשוטים של ה 30 שקל ולפשט לגמרי (עדיין, הם פשוט לא אותה רמה כמו דימרים "לשימוש כבד")אם הם אמורים להיות באותו איזור אתה עדיין יכול לשים דימר אם שליטה מרוחקת ולהעביר למקומות השונים רק את הבקרים, אני בטוח שעדיין זה יעלה הרבה םחות מציוד DMX אמיתיאם אתה רוצה לרדת יותר "עמוק" תחפש בגוגל מעגלים של דימרים, אתה תוכל להרכיב דימרים עוצמתיים באיזה גודל שתרצה
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר אם אתה רוצה לרדת יותר "עמוק" תחפש בגוגל מעגלים של דימרים, אתה תוכל להרכיב דימרים עוצמתיים באיזה גודל שתרצהאשמח לנסות.יש לך כיוון?
פורסם 2011 ביולי 814 שנים "1000W dimmer circuit" בגוגל תמונותהמעגלים שם נראים דיי כמו דימר רגיל של 30 שקל, יתכן שבמקום לבנות דימר מאפס תוכל לשדרג דימר פשוטכנראה שההבדל הוא רק בגודל של הצלע קירור של הטריאק או בטריאק (תחפש pdf שלו ושל הטריאק במעגל שמצאת ותשווה אותם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.