עבור לתוכן

אפשרות לחיבור פלאג 3.5 מ"מ לרדיו דיסק ברכב

Featured Replies

פורסם

יש לי רדיו דיסק די ישן DEH-1300R שכולל רק CD וטיונר. חשבתי להוסיף לו אפשרות לחיבור נגנים וסלולריים עם חיבור של פלאג 3.5 מ"מ שיצא מהמכשיר.

יש לי את מדריך השירות למכשיר עם כל המעגלים והפירוט של החיבורים. האם אפשר יהיה לחבר פשוט את הכבל עם חיבור 3.5 בקצה לאחד החיבורים על המכשיר? האם אפשר יהיה לחבר אותו נגיד במקום הכניסה של ה CD למגבר הפנימי? מה הדרך הטובה ביותר.

אני מכיר את האפשרות של לקנות פשוט רדיו דיסק חדש, אבל מעניין לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד.

פורסם

בחלק מהם יש RCA מאחור (בצד שאתה לא רואה) תוציא ותבדוק

אתה יכול לפתוח ולבדוק. תזהה את הציפ של המגבר הספק, תמצא PDF שלו באינרנט, תתחבר לכניסות לפי ה PDF (דרך נגדים כדיי לא לקצר את היציאה של הקדם מגבר בתוכו)

פורסם
  • מחבר

העליתי את המדריך למשתמש. האמת שעוד לא הספקתי להתעמק בו, הוא די ארוך ואני לא בטוח שאני אצליח להבין את הכל בלי להדפיס אותו. רציתי רק לדעת באופן עקרוני.

הדגם שלי הוא DEH-1300R

Pioneer DEH 1330R,DeH 1300R,DeH 1310 Service Manual

אני העליתי את זה לשם כי הקובץ יותר גדול מה 1.5 מגה שמותר כאן. אם למישהו יש רעיון אחר או יותר נוח לאן להעלות אותו אז שיגיד. אפשר להוריד אותו בחזרה בתור PDF זה הכי נוח לצפיה לדעתי.

פורסם

מה שאתה צריך זה AUX input, ולא מצאתי אצלך אחד כזה... כך שהתשובה היא שאתה לא יכול.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שאני צריך AUX INPUT ואם היה לי אחד כזה, אז לא הייתי צריך שום חיבור נוסף.

השאלה אם אי אפשר להתחבר לחיבורים של ה CD איכשהוא, הוא כבר מיותר לי למעשה, ואני יכול לבחור CD ולשמוע את הנגן MP3 שאני אוכל לחבר עם הפלאג.

השאלה הפשוטה היא איפה אני יכול להלחים כבל סטריאו כדי שיכניס את זה למגבר?

פורסם

תפתח אותו ותזהה איזה ציפים יש שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים