פורסם 2011 ביולי 514 שנים אל תדאגו אין כאן תוכן בסגנון פורנו אבל המחשק מבוסס +- על אותם האלמנטים של הMORTAL KOMBAT רק עם כמה שינויים קטנים , במשחק אין גברים בכלל ויש רק דוגמניות ככה שאני חושב שזה יעניין הרבה מאוד אנשים כאן תהנו ;D
פורסם 2011 ביולי 514 שנים וואי אחי אם אתה מתלהב מזהההה.............. חחחחח אז מה יהיה כשתראה בחורה במציאות?........... :s05:
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר וואי אחי אם אתה מתלהב מזהההה.............. חחחחח אז מה יהיה כשתראה בחורה במציאות?........... :s05: תגיד לי אתה רציני ? אני בן 22 אתה חושב שלא ראיתי בחורות
פורסם 2011 ביולי 714 שנים מחבר לא חשבתי שזה יגרום לדיון כזה כשרק מצאתי את הסרטון צחקתי מלא בגלל שזה משחק המכות הכי מפגר שראיתי איי פעם, ניראה שהפורם הזה יבש מי תמיד וחוץ מי זקנים עם 200 נכדים אין כאן אף אחד :-X
פורסם 2011 ביולי 714 שנים לא חשבתי שזה יגרום לדיון כזה כשרק מצאתי את הסרטון צחקתי מלא בגלל שזה משחק המכות הכי מפגר שראיתי איי פעם, ניראה שהפורם הזה יבש מי תמיד וחוץ מי זקנים עם 200 נכדים אין כאן אף אחד :-X מי מי <? :
פורסם 2011 ביולי 814 שנים לא חשבתי שזה יגרום לדיון כזה כשרק מצאתי את הסרטון צחקתי מלא בגלל שזה משחק המכות הכי מפגר שראיתי איי פעם, ניראה שהפורם הזה יבש מי תמיד וחוץ מי זקנים עם 200 נכדים אין כאן אף אחד :-X הבעיה היא בכותרת שבחרת לדיון :
פורסם 2011 ביולי 814 שנים הרבה יותר משעשע: אחד החבר'ה, הגבוה ליתר דיוק, שירת איתי בבסיס, ליאור פאוקר שמו. אני זוכר אותו מאז ומתמיד כמצחיקן ואחד שאוהב לעשות שטויות ומוזרויות (כמו ללכת ערום במגורים)...
פורסם 2011 ביולי 814 שנים כמה נקודות שעלו לי:1) משחק מזעזע2) למה רשמת הכניסה ל18 פלוס בלבד? כי אם נלך לפי דירוג המשחקים, כמעט כל משחק פה צריך לשים את ה"חותמת" הזו.3) משהו מרמז לי שאתה לא בן 22.בכל אופן אני אחדול מלהשתתף בדיון הזה. הוא בטוח לא יתפתח לכיוון חיובי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.