עבור לתוכן

סוג חדש של משחק בסגנון MORTAL KOMBAT עם בנות, כניסה רק ל18+.

Featured Replies

פורסם

אל תדאגו אין כאן תוכן בסגנון פורנו אבל המחשק מבוסס +- על אותם האלמנטים של הMORTAL KOMBAT רק עם כמה שינויים קטנים :lol: , במשחק אין גברים בכלל ויש רק דוגמניות ככה שאני חושב שזה יעניין הרבה מאוד אנשים כאן :cool2:

תהנו ;D

פורסם

וואי אחי אם אתה מתלהב מזהההה.............. חחחחח אז מה יהיה כשתראה בחורה במציאות?........... :s05:

פורסם

הרבה יותר משעשע:

פורסם

Google Dead or Alive Extreme...

פורסם
  • מחבר

וואי אחי אם אתה מתלהב מזהההה.............. חחחחח אז מה יהיה כשתראה בחורה במציאות?........... :s05:

תגיד לי אתה רציני ? אני בן 22 אתה חושב שלא ראיתי בחורות :kopfpatsch:

פורסם

משחקים כאלו קימים כבר שנים

פורסם

אתה בן 22?! :o

אני חשבתי על 12 בהתחלה ... :lol:

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שזה יגרום לדיון כזה :silly: כשרק מצאתי את הסרטון צחקתי מלא בגלל שזה משחק המכות הכי מפגר שראיתי איי פעם, ניראה שהפורם הזה יבש מי תמיד וחוץ מי זקנים עם 200 נכדים אין כאן אף אחד :-X

פורסם

לא חשבתי שזה יגרום לדיון כזה :silly: כשרק מצאתי את הסרטון צחקתי מלא בגלל שזה משחק המכות הכי מפגר שראיתי איי פעם, ניראה שהפורם הזה יבש מי תמיד וחוץ מי זקנים עם 200 נכדים אין כאן אף אחד :-X

מי מי <? ::)

פורסם

הבעיה היא בכותרת שבחרת לדיון ::)

פורסם

הרבה יותר משעשע:

אחד החבר'ה, הגבוה ליתר דיוק, שירת איתי בבסיס, ליאור פאוקר שמו. אני זוכר אותו מאז ומתמיד כמצחיקן ואחד שאוהב לעשות שטויות ומוזרויות (כמו ללכת ערום במגורים)...

פורסם

כמה נקודות שעלו לי:

1) משחק מזעזע

2) למה רשמת הכניסה ל18 פלוס בלבד? כי אם נלך לפי דירוג המשחקים, כמעט כל משחק פה צריך לשים את ה"חותמת" הזו.

3) משהו מרמז לי שאתה לא בן 22.

בכל אופן אני אחדול מלהשתתף בדיון הזה. הוא בטוח לא יתפתח לכיוון חיובי.

פורסם

אחסוך לך (ולי) מעקב.

דיון מיותר

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים