פורסם 2011 ביולי 514 שנים אני צריך הסבר על השאלה הזאת: נתונה ההגדרה:struct element { char name[10]; int day, month, year; element *next; } ; כתוב פונקציה רקורסיבית void birthday(int day, int month, int year, element *head) הפונקציה מקבלת מצביע לרשימה, וכן את התאריך הנוכחי. היא מדפיסה את השמות של כל האנשים שיש להם היום יום הולדת, ואת גילם.------------------------------------------------------------------------------------מה זה אומר "נתונה הגדרה" זה קשור לקוד? חלק מהתכנית? מה זה?המצביע HEAD איך אני מקדם אותו ומה מכיל המצביע הזה? ועל מה הוא עובר?אם אפשר לכתוב קוד ולהסביר לי דברים עקריים בקוד אז ממש אודהאני פשוט לא הייתי בשיעורים ואין לי ממי לקחת עכשיו הסברים
פורסם 2011 ביולי 514 שנים ההגדרה ניתנה כדאי שתדע מה לכתוב בקוד כאשר אתה מתייחס לחוליה כלשהיא ברשימהאם אתה לא יודע איך עובדת רשימה אני ממליץ לך לקרוא קצת בויקיפדיה או משהואתה פשוט רץ ברקורסיה עד שתגיע ל NULL ומדפיס תוך כדאי
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר void birthday(int day , int month, int year, element *head){ if(head == NULL)//if(!head) return; if((head->month == month) && (head->day == day)) { cout << head->name <<" "; cout << year - head-> year << endl; } birthday(day, month, year, head->next);}זה הפתרוןכמה שאלות עליוהסמיון -> בשורה 5כשכתוב HEAD -> MONTH==MONTHזה אומר ש HEAD שהוא קשור ל ELEMENT עכשיו מקבל את MONTH מתוך ELEMENT ומשווה אותו אם הערך שהכנסנו לMONTH לפונקציה?
פורסם 2011 ביולי 514 שנים אני לא מבין למה פתחת את הנושא הזה - אתה מצפה שנלמד אותך ++C?פתח ספר ותלמד בעצמך, או שתשיג סיכומי שיעור.
פורסם 2011 ביולי 514 שנים ב CPP, הסימון "חץ" בא לפתור סרבול שקיים בפנייה לאיברים של מחלקה, כאשר יש לנו רק מצביע לאיבר.לדוגמא:class Ex{public: int integer;};int main(void){ Ex* dummy = new Ex(); (*dummy).integer = 3; dummy->integer = 3; return 0;}שורות 8 ו-9 שקולות.האופרטור ->, בא לפתור את הסרבול שב *().
פורסם 2011 ביולי 514 שנים מחבר אני לא מבין למה פתחת את הנושא הזה - אתה מצפה שנלמד אותך ++C?פתח ספר ותלמד בעצמך, או שתשיג סיכומי שיעור.אחי מה הבעיה?אני שואל שאלה על קודלא הצלחתי להבין לבד אז אני שואל פה ממוקד... ותודה למגיב האחרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.