פורסם 2011 ביולי 414 שנים ה-720QM הוא ארבע ליבות במהירות 1.6 גיגה עד 2.8 גיגה במקסימוםה-640M הוא שתי ליבות במהירות 2.8 גיגה עד 3.46 גיגה במקסימוםלמשחקים כנראה שה-640 יהיה עדיף
פורסם 2011 ביולי 414 שנים כשזה מגיע לניידים אז המפרט הטכני היבש הוא רק חלק מהשיקול. שיקולים אחרים נוגעים לשאר הדרישות שלך מהמחשב.באופן עקרוני, מחשב נייד תמיד יהיה מוגבל יותר (בין אם בחווית השימוש או שיעלה הרבה יותר כדי לקבל חוויית שימוש מסוימת בתחום הזה) בהשוואה למחשב שולחני מאותו דור, ואני באופן אישי לא ממש ממליץ על בחירה במחשב נייד לצורך משחקים (אלא אם כן אין ברירה אחרת).לשאלתך, לא חושב שיהיה הבדל גדול בין שני המעבדים כשזה מגיע למשחקים, בטח לא כזה שמצדיק את ההפרש במחיר.בכל מקרה, מועבר לפורום מחשבים ניידים.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר יש לי את המחשב הנייד בתור מחשב עיקרי בנייד עצמו כבר יש את ה640 אבל יש לי גם את ה720 , אין קטע של מחיר יש לי את שני המעבדים השאלה האם להחליף או לא ....עברתי ממחשב CORE 2 DUO שולחני לנייד העצבני הזה שפשוט מטריף במשחקים ( בנייח היה לי 6850 אז עשיתי דאון גרייד בכרטיס מסך אבל שידרגתי בשאר המערכת ) השאלה האם יהיה שיפור גם אם מינורי שיהיה שווה את העבודה הפיזית שלי של פתיחת המחשב .. שאלה של 10 דקות שילכו לי מהחיים או לא חחח..
פורסם 2011 ביולי 414 שנים לדעתי זה לא ממש שווה. חלק גדול מהמשחקים עדיין פועלים בצורה מספקת על 2-3 ולא מרוויחים ממש או בכלל משימוש ביותר ליבות. בנוסף, בחלק מספיק גדול מהמשחקים גם לתדר המעבד יש עדיין חשיבות ניכרת ולכן לא הייתי ממהר להמליץ על מעבד למשחקים שעובד בתדר נמוך יחסית. כך שההחלפה משתלמת בעיקר אם יש לך שימוש ביישומים שבוודאות יהנו מכך שיוכלו לנצל יותר מ-2 ליבות והתדר פחות משנה עבורם.ובכלל אתה בטוח שאתה יכול להחליף את המעבד בנייד שלך? אמנם אני ממש לא מומחה במחשבים ניידים, אבל למיטב ידעתי למעט כונן קשיח (או SSD) וזכרון, שאר הרכיבים מולחמים על לוח האם.
פורסם 2011 ביולי 414 שנים מחבר הכל ניתן להחלפה .... בALIENWARE ;D חשבו על הקטע הזה , דל השקיעו ..החלטה קשה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.