עבור לתוכן

I7 640M VS I7 720QM

Featured Replies

פורסם

מה כדאי לי מבחינת משחקים ??

הכרטיס מסך 260GTX

וכן זה M למוביל זה מחשב נייד

פורסם

ה-720QM הוא ארבע ליבות במהירות 1.6 גיגה עד 2.8 גיגה במקסימום

ה-640M הוא שתי ליבות במהירות 2.8 גיגה עד 3.46 גיגה במקסימום

למשחקים כנראה שה-640 יהיה עדיף

פורסם

כשזה מגיע לניידים אז המפרט הטכני היבש הוא רק חלק מהשיקול. שיקולים אחרים נוגעים לשאר הדרישות שלך מהמחשב.

באופן עקרוני, מחשב נייד תמיד יהיה מוגבל יותר (בין אם בחווית השימוש או שיעלה הרבה יותר כדי לקבל חוויית שימוש מסוימת בתחום הזה) בהשוואה למחשב שולחני מאותו דור, ואני באופן אישי לא ממש ממליץ על בחירה במחשב נייד לצורך משחקים (אלא אם כן אין ברירה אחרת).

לשאלתך, לא חושב שיהיה הבדל גדול בין שני המעבדים כשזה מגיע למשחקים, בטח לא כזה שמצדיק את ההפרש במחיר.

בכל מקרה, מועבר לפורום מחשבים ניידים.

פורסם
  • מחבר

יש לי את המחשב הנייד בתור מחשב עיקרי

בנייד עצמו כבר יש את ה640 אבל יש לי גם את ה720 , אין קטע של מחיר יש לי את שני המעבדים השאלה האם להחליף או לא ....

עברתי ממחשב CORE 2 DUO שולחני לנייד העצבני הזה שפשוט מטריף במשחקים ( בנייח היה לי 6850 אז עשיתי דאון גרייד בכרטיס מסך אבל שידרגתי בשאר המערכת ) השאלה האם יהיה שיפור גם אם מינורי שיהיה שווה את העבודה הפיזית שלי של פתיחת המחשב .. שאלה של 10 דקות שילכו לי מהחיים או לא חחח..

פורסם

לדעתי זה לא ממש שווה. חלק גדול מהמשחקים עדיין פועלים בצורה מספקת על 2-3 ולא מרוויחים ממש או בכלל משימוש ביותר ליבות. בנוסף, בחלק מספיק גדול מהמשחקים גם לתדר המעבד יש עדיין חשיבות ניכרת ולכן לא הייתי ממהר להמליץ על מעבד למשחקים שעובד בתדר נמוך יחסית. כך שההחלפה משתלמת בעיקר אם יש לך שימוש ביישומים שבוודאות יהנו מכך שיוכלו לנצל יותר מ-2 ליבות והתדר פחות משנה עבורם.

ובכלל אתה בטוח שאתה יכול להחליף את המעבד בנייד שלך? אמנם אני ממש לא מומחה במחשבים ניידים, אבל למיטב ידעתי למעט כונן קשיח (או SSD) וזכרון, שאר הרכיבים מולחמים על לוח האם.

פורסם
  • מחבר

הכל ניתן להחלפה .... בALIENWARE ;D חשבו על הקטע הזה , דל השקיעו ..

החלטה קשה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים