עבור לתוכן

בעיה באינטרנט לאחר פרמוט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי מחשב של dell latitude-d630 ולאחר פרמוט (WINDOWS XP) לא הצלחתי לסדר את האינטרנט. אני מניח שהבעיה בדרייברים אבל לא הצחלתי למצוא את הדיסק של המחשב, האם למישהו יש רעיון? או שהבעיה בכלל לא בדרייבר?

בתודה מראש אורי

פורסם

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=28&l=en&s=dfb&ServiceTag=&SystemID=LATITUDE%20D630&os=WW1&osl=en&catid=&impid=

תוריד את הדרייברים ובמיוחד זה של כרטיס הרשת ואני מניח שיהיה בסדר. אם זה עדיין לא עובד תן עוד פרטים כמו איך אתה מחובר-חוטי או אלחוטי, דרך איזה תשתית, האם יש עוד מחשבים שמחוברים לאותו חיבור וכו'.

פורסם

מה זה " לסדר את האינטרנט"?

זה פורום מחשבים לא פורום הכר את עולם המחשב. תסביר בבקשה איפה הבעיה ותעדכן את הכותרת של הדיון בהתאם.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא יודע איך להריץ את הדרייברים, הוא מבקש ממני לבחור תוכנה או משהו דרך האינטרנט. למישהו יש רעיון מה לעשות?

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

קצת סדר,

אחרי פירמוט האינטרנט לא עובד, ולא הצלחתי לסדר אותו.

להערכתי הבעיה היא במחסור בדרייברים, אבל אני לא בטוח.

לאחר הורדה של הדרייברים המתאימים המחשב לא מזהה את הפורמט של הדרייברים ולא מריץ אותם, אלא מבקש לבחור בתוכנה מיועדת בשביל להפעיל אותם (או להריץ חיפוש באינטרנט).

מישהו יודע איך לגרום למחשב להתקין את הדרייברים?

בתודה מראש

פורסם

אתה לא עוזר בהרבה עם הסבר כזה.

עם איזה ממשק אתה מתחבר לאינטרנט? מה בדיוק הורדת וניסית להתקין?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתחבר דרך הווירלס.

בעבר היה ממשק שהייתי יכול לחפש דרכו רשתות ווירלס אבל לא מצאתי איך להגדיר אותו בווינדוס XP (שוב פעם, לאחר הפרמוט).

ניסיתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס רשת ושל הCHIPEST, אבל כמו שכבר אמרתי המחשב לא זהה את הפורמוט ולא התקין אותם.

ושוב פעם תודה!

פורסם

אז מה בדיוק לא עובד? הממשק האלחוטי שלך לא מזוהה?

אנשחנו כבר עומדים לעבור לעמוד השני של הדיון ועדיין לא סיפקת שום פרט כדי שאפשר יהיה לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים