עבור לתוכן

תאימות hercules game theater ודרייברים ל-WIN7?

Featured Replies

פורסם

שלום,

שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים..

אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל..

חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?

פורסם

זה ממשק אודיו מלפני עשר שנים. לא בדקת לפחות לפני שהוא יעבוד במערכת ההפעלה הזאת?

לגבי הדיסק הקשיח תבדוק את מצבו ב disk management.

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי תאימות לפניי אבל אמרו לי בחנות שהכרטיס ישן ויכול להיות שלא תהיה לו תאימות.. אין פתרון תוכנתי לכרטיס הזה כיום? אם אין, יש כרטיס אחר שאפשר לחבר אליו את ה"רסיבר" וכל המערכת שיש לי?

ההארדיסק מופיע ב device manager.. לא מכיר disk management... מה אני צריך לעשות כדי להשתמש בו?

פורסם

winkey+R

diskmgmt.msc

ב MMC snap-in הזה תוכל לראות איך התקן האיחסון מזוהה. לפעמים יש נעיין של הקצאת אות ל volume (משהו שמזמן היה אמור להיעלם מWindows) בעת התקנת מערכת הפעלה חדש.

הכרטיס הזה לא יעבוד עם Windows 7 גם אם תבקש ממנו ממש יפה. על איזה "מגבר" אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני רוצה להודות לך על העזרה עם ההארדיסק! הוא לא היה מוקצה..

בקשר לכרטיס הקול והמגבר, אני מתכוון למה שהם קוראים לו "external rack" (מופיע פה בכתבה)

http://www.dansdata.com/gtxp.htm

כל הרמקולים שלי והסאב מחוברים אליו.. אני גם חושב שהם לא יכולים להתחבר ליציאה רגילה, כמו מה שיש על לוח האם למשל..

פורסם

איזה רמקולים יש לך?

אני מתאר לעצמי ש mini PL לא מתאים פה, אבל לא חסר מוצרים איכותיים היום שיכולים לתת פתרונות.

פורסם
  • מחבר

יש לי creative inspire 5300.

אתה מכיר איזו אופציה או שתיים בשבילי?

פורסם
  • מחבר

לא חושב. כל מה שיש לי זה כניסות לרמקולים לפי מיקום - rear, front, center.

פורסם

אלו יציאות ל satelites וכניסת mini PL בשביל הכרטיס קול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים