עבור לתוכן

רשמים וחוות דעת - OS X 10.7 Lion

Featured Replies

פורסם

אני קודם אתחיל מהדברים שלא אהבתי :

1.הסימנים האלה של CLOSE,MINIMIZE ניהיו קטנים יותר. מעצבן קצת...

2.הגלילה נהייתה הפוכה, אם היה צריך ב10.6 שתי אצבעות להזיז למטה עכשיו צריך למעלה בשביל אותה פעולה. צריך להתרגל לזה..

**עריכה: ניתן לסדר את זה בהגדרות.

3.הגבלה באפשרויות של ההגדרה של מחוות המגע. זה או שאי אפשר בכלל להגדיר את המחוות מגע בדרך בה אתה רוצה, או שיש לך רק שתי אפשרויות שכל ההבדל ביניהם זה כמות האצבעות .

4.בחלונות הFINDER אי אפשר לעשות BACK וFORWARD עם שלוש אצבעות הצידה... או שהם שינו את זה, או שהם בכלל ביטלו את האפשרות לזוז קדימה ואחורה דרך הטאצ'פד...

זה מה ששממתי לב בינתיים...

מה שכן אהבתי זה כל עניין המסכים, שאפשר להוסיף מסכים כמה שרוצים והגלילה ביניהם ממש כמו בסמארטפון...

LAUNCHPAD גם נחמד, הדבר היחידי שלא אהבתי , או יותר נכון לא התרגלתי אליו עדיין זה המחוות מגע ... הייתי מעדיף להגדיר את זה כ4 אצבעות למעלה למשל ,ופשוט אי אפשר לעשות את זה... אבל זה החסרון השלישי שציינתי למעלה.

הMISSION CONTROL לדעתי מיותר, לדעתי יותר נח היה הקודם (EXPOSE)

נוסף לכך שמתי לב שהקליטה של WIFI נהייתה יותר חזקה . אני לא גר בבניין רב קומות ועד עכשיו בקושי הצלחתי להתחבר למישהו בגלל המרחק. אבל עכשיו הוא מראה קליטה כמעט מלאה גם לאלה שגרים רחוק ממני... או שהם שיפרו איכשהו את הטווח שאפשר לקלוט WIFI או שפשוט זה סתם מראה שהקליטה יותר חזקה, כי לא הצלחתי להתחבר לשני מקומות שבהם לא היתה סיסמא...

פורסם

הביצועים קצת יותר טובים מ 10.6.8 לפחות לפי בנצ'ים

והמערכת כוללת קצת יותר eye candy

וסוף סוף החזירו את התמיכה בhdmi עם 9800gt

סה"כ זה שדרוגון, לא באמת שדרוג רציני

פורסם
  • מחבר

הוספת דקסטופים נראה נחמד, אבל יצא לכם להשתמש בזה?

יש דרך לעשות BACK וFORWARD בחלונות FINDER עם הטאצ'פד ? ב10.6 זה היה שלוש אצבעות הצידה. עכשיו אין אתזה..

אהבתי שLION בא כאפדייט, בניגוד לוינדוס שכל גרסה של מערכת הפעלה מותקנת בנפרד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הפיצ'ר הבאמת יפה בעיניי הוא הוספת מערכת subversion שתיתן אפשרות "לחזור בזמן" בין כל הגרסאות של אותו קובץ ללא צורך בשמירה של מספר העתקים. באמת אפשרות מהפכנית לדעתי.. פשוט רעיון נפלא. :yelclap:

mission control נראה נחמד. חבבתי את expose אבל לא ממש השתמשתי ב spaces, פה נראה שלא תהיה לי ברירה.

הפעלת תוכניות על מסך מלא כרגע נראת חסרת שימוש. אף פעם לא ממש אהבתי לעשות את זה במילא.

פורסם

זה שמסך מלא הופך אוטומטית לעוד ספייס ואז אפשר לדפדף ביניהם כמו בGestures של המפתחים באייפד מ4.3.2 - זה גאוני.

בכלל - הם הפכו את הטראקפד לחלק מאוד אינטגרלי.

נראה לי אני הולך להתחיל להשתמש שוב במג'יק טראקפד ליד העכבר הרבה בזמן הקרוב.

ליביו

פורסם

המערכת מרגישה לי איטית (דילאית) בהרבה מהסנואו, פעולות מתבצעות, אבל באיחור של כמה שניות.

אני לא כ"כ מבין מה המטרה לשנות את ה-guestures אם סה"כ נשארו אותם פעולות, סתם החליטו להצמיד להם סימנים שונים אחרי שאנשים כבר התרגלו.

מה גם שהג'סטרים לא מסונכרנים בין המגיק מאוס לטראקפד, המג'יק מאוס ממשיך עם אותם סימנים כמו בסנואו.

האמת, שאם לא הייתי עצלן הייתי חוזר עכשיו לסנואו, אני באמת לא מוצא שום דבר מלהיב בליאון, גם את הקלאוד אני לא רואה פעיל כרגע.

הלאנצ'-פד מיותר ברמות קשות, אני גם ככה מגיע לכל תוכנה דרך הספוט-לייט/אלפרד.

עם המישן קונטרול עוד לא עבדתי מספיק בשביל להחליט אם אני מעדיף אותו על האקספוזה.

סה"כ מאוד לא אכפת לי מה-30 דולר שזה עלה, אני פשוט באמת לא רואה שום שיפור לטובה מבחינתי.

עריכה:

אה כן, הרקע של האריה דיי נחמד...

פורסם

גם אצלי הכל בלג, אני ממש לא מתלהב ממה שאני רואה.....

פורסם

כל מי שפועל לו לאט - חיכיתם שהאינדקסינג יווצר מחדש?

הוא בונה את כל המערכת חיפוש מחדש אחרי השדרוג (משהוא שלא קרא בין לאופרד לסנואו לאופרד לדוגמא - ולקח אצלי במחשב - מעל שעה).

אפשר לגלות בקלות ע"י ללחוץ על הזכוכית מגדלת מצד ימין למעלה.

מניסיוני - זה מה שרוב האנשים חווים וחושבים שהמערכת הפעלה איטית.

אחרי זה - היא טסה באותה מהירות לטעמי כמו SL

ליביו

פורסם

רק אותי משגע שאי אפשר לקבוע רוחב העמודות ב finder ע"י דאבל קליק כאשר נמצאים ב list view?

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לזה, באמת דבילי.

אגב, החיפוש בתיקיות לא עובד לי משום מה עם הרדיסק חיצוני (כשאחרי שאני רושם את החיפוש אני בוחר only in this folder במקום בכל המחשב, אני לא מקבל שום תוצאות, למרות שאני כן רואה אותם בסיור ידני).

פורסם
  • מחבר

תגידו יש דרך להגדיל/להקטין את הקבצים בfinder ?

בsl אפשר היה לעשות pinch to zoom גם בfinder וגם בדסקטופ..

אה, כמעט שכחתי, איך אני מעביר בfinder קדימה ואחורה? חוץ מהחץ , בsl זה היה שלוש אצבעות הצידה, פה מה...?

פורסם

בשביל להחזיר קדימה ואחורה בפינדר כמו בגרסה הקודמת אתה צריך לשנות את ה gestures של mission control.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים