פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מחבר המחשב הוזמן מPCH...הם גם נתנו לי לוח לא נכון, גם עשו לי הרכבה רשלנית, גם לא נתנו לי את כל הדרייברים ועכשיו זה...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים הם לא הוזמנו , המחשב הוזמן מלוגיק(PCH!) והם הרכיבו אותו , אנחנו בבית שלו רק סידרנו ועיגלנו כבלים , הכל עבד מעולה , ובהפעלה השניה הלוח נשרף
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים סימן שבעיגול כבלים או שחיברת משהו לא כמו שצריך או שפגעתם באחד הכבלים או שבטעות פצעת איזה חלק קריטי במחשב.עובדה שהמחשב עבד אצלהם קודם ואצלך לפני שהתעסקת איתו.עצה שלי - תעיף את התראד הזה שבמקרה ותרצה לממש אחריות לא יעשו לך בעיות, אין ספק שהסידור כבלים גרם ללוח להשרף.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים אין היגיון בדבריך , רק לאחר סידור הכבלים הדלקנו את המחשב! והכל עבד בסדר! לפני סידור הכבלים לא נגענו במחשב כפי שתוכל לקרוא כאן קצת יותר לעומק ולהבין!
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים קילתי אתמול מחשב חדש.עשיתי סידור חוטים וחיברתי כמה מאווררים..הדלקתי את המחשב והתקנתי את הווינדואוס. בגלל שלא היו לי דרייברים לכל הדברים(לוגיק לא הביאו לי)אוקיי קראתי שוב והתבלבלתי קצתמפה הבנתי שהמחשב עבד בלי להעלות עשן אחרי שעיגלתם הכלאחרי זה עשיתם איזה החלפה לא ברורה...מה בדיוק ניתקתם כשעשית את ההחלפה? (פירקתם את הלוח מהמארז?)
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים מה פתאום! פשוט לא קיבלנו מלוגיק עם הקופסא של הלוח את החוברות של הMENUAL ואת הדריברים של הNFORCE2 אז היינו חייבים לחבר את המחשב הישן על מנת להוריד מהאינטרנט את הדריברים ולהתקין אותם למחשב החדש , רק אחרי שחיברנו שוב את המחשב כדי להתקין את הדריברים המחשב העלה עשן! בלי שום סיבה , לא עשינו שום שינוי פיזי לאחר הניתוק , רק ניתקנו אותו מהחשמל ומהציוד ההיקפי על מנת לחבר את המחשב הישן , הרי בלי דריברים לצ'יפסט אין גם כרטיס רשת ובלי כרטיס רשת לא יכולנו לחבר את המחשב החדש לאינטרנט! אז היינו חייבים לחבר את הישן , הקיצור לא עשינו שום שינוי פיזי.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים הבנתייש מצב שהלוח לא תקין אבל זה די מוזר שהוא נשרף רק בפעם השניה שהדקלתם אותו ולא נשרף מיד
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים הנה בשבילכם סתם שתידעו את המפרט המלא :AXP 2500+ 0345 לא זוכר את הסטפינג (רשום אצלו)EPoX 8RGA+512MB DDR PC3200 SamsungGigacube RADEON 9800NP moded with ramsinksWD 800JB 80GB 7200RPM 8mbSupertalent Black tower2 vantec UV blue Fans3 80MM case fans of supertalentToshiba Black DVDROMLiteon 52x32x52CoolerMaster AERO 7+critzen floppy black.ויש לו שם קטודה של SUNBEAM אם אני לא טועה עם סאונד אקטיבי ואולטרה סגול , אבל משום מה לא הצלחתי לחבר אותה...זה הכל אני חושבההתקנה של הוינדוס לקחה בידיוק 10דקות כולל הפורמט והתקנת הקבצים משמע - המחשב עבד מהר וטוב מאוד!
פורסם 2003 בדצמבר 521 שנים "1d - Commonly mistaken for "P1" which is not a hexadecimal code. This code means your video card isn't being detected properly. Try reseating the card and test the card in another system to make sure that its ok. This error code can also come up as 2d."http://www.motherboardfaqs.com/article.php?27.255
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.