עבור לתוכן

שאלה gל משחקי ps3 ברשת (לא פריצות).

Featured Replies

פורסם

כשאני מבקר באתרי טורנט נניח: טורנטליץ' אני שם לב כי יש קטגוריה שלמה על משחקים לps3.

מישהו יכול להסביר לי מה הטעם לכך? וזה לא האתר היחיד...

תודה לעונים.

פורסם

קודם כל כי הPS3 ניפרצה

שנית הרבה פעמים גם לפני שפלטפורמה כזאת או אחרת ניפרצת -משחררים משחקים פרוצים שלה

ברגע שמצליחים לעשות את זה

לא רק בקונסולות ומשחקים גם בסרטים ושירים

פריצת המדיה זה תחרות בין הקבוצות פורצים

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי טוב לדעת שהיא נפרצה....מוזר שאין על זה באזז תקשורתי-רשתי :P

תודה על ההסבר.

פורסם

זה קרה לפני יותר משנה, זה לא חוקי והיה דיי הרבה רעש סביב זה. חוץ מזה הפריצה כל כך לא נוחה שזה לא שווה את זה :nixweiss: לדעתי ההגנה הכי טובה של סוני זה הגודל של המשחקים, למי יש כוח להוריד 40G :P ובהרבה מדינות משלמים על האינטרנט לפי שימוש אז בכל מקרה זה יוצא בערך אותו מחיר אז למה לא לקנות :cool2:

פורסם
  • מחבר

אז כנראה שבגלל זה אין הרבה מידע על כך ברשת...בדיוק התחדשתי בפיאס סלים 320 ג'יגה, ושמעתי לא מזמן על חשבונות של משתמשים שנפרצו.

מדוע אנשים מכניסים את פרטי האשראי שלהם לאתר של סוני? ז"א למה להם לסנכרן את המכשיר?

המכשיר נועד הרי לשחק=שים משחק ותהנה.

אשמח לשמוע על שימוש נוסף לקונסולה

בברכת שבת שלום.

פורסם

בשביל לשחק ברשת חובה להרשם ל PSN, בהרשמה אתה מכניס פרטים שלך כמו שם וכתובת. בנוסף לזה ב PSN יש חנות, אפשר לקנות שם משחקים מלאים או תוספות למשחקים (DLC), רוב האנשים שקנו ב PSN STORE השתמשו בכרטיס אשראי שלהם. בפריצה לשרתים של סוני המידע הזה נגנב.

לא חסר מקומות שאפשר לקנות בהם כרטיסים עם סכום מסויים ל PSN, אתה קונה כרטיס שמגיע עם קוד מסויים, מכניס את הקוד במשתמש ב PSN ואז יש לך סכום מסויים של כסף במשתמש עצמו. דרך מוגנת יותר ולדעתי עדיפה, החיסרון שלה זה שכרטיס של 20$ יכול לעלות 25$. אני חושב שעד שפתחו PSN נפרד לישראל זו הייתה הדרך היחידה שיראלים יכלו לקנות ב PSN STORE, החנות של ישראל מאוד מוגבלת ולא שווה הרבה אז בכל זאת עדיף לקנות מחו"ל.

פורסם

אז כנראה שבגלל זה אין הרבה מידע על כך ברשת...בדיוק התחדשתי בפיאס סלים 320 ג'יגה, ושמעתי לא מזמן על חשבונות של משתמשים שנפרצו.

מדוע אנשים מכניסים את פרטי האשראי שלהם לאתר של סוני? ז"א למה להם לסנכרן את המכשיר?

המכשיר נועד הרי לשחק=שים משחק ותהנה.

אשמח לשמוע על שימוש נוסף לקונסולה

בברכת שבת שלום.

בPS3 כמו בXBOX360 רוב המשחקים הבאמת טובים כוללים מצב אונלין מאוד חשוב

בנוסף לזה -הרבה מהמשחקים הגדולים היום מוזלים (עם קונים מחול )

ככה שהפריצה בעיתית

בכל מקרה נכון להיום לא פרצו את העדכון האחרון

זה כמובן יכול לקרות -אבל כרגע הוא לא פרוץ

אני קניתי את הPS3 שלי פרוץ בלי לדעת אפילו (תאילנד ) אבל מחקתי את הפריצה

הPSN יותר חשוב לי

פורסם
  • מחבר

במידה ואני רוצה לשחק ברשת עליי לשלם על כך כסף?

פורסם

PSN זמין בחינם לכל משתמי ה PS3. יש שירות בשם PSN PLUS שבתשלום חודשי וכולל הנחות בחנות ו BETA למשחקים מסויימים אבל לא משפיע על המשחקים עצמם (כלומר למי שמשלם אין במשחקים יתרון או כלים נוספים, לכולם יש CHAT וכולם עובדים עם מערכת זהה ומתקדמים באותה מהירות).

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה על התשובות!

שבת שלום.

פורסם

זה קרה לפני יותר משנה, זה לא חוקי והיה דיי הרבה רעש סביב זה. חוץ מזה הפריצה כל כך לא נוחה שזה לא שווה את זה :nixweiss: לדעתי ההגנה הכי טובה של סוני זה הגודל של המשחקים, למי יש כוח להוריד 40G :P ובהרבה מדינות משלמים על האינטרנט לפי שימוש אז בכל מקרה זה יוצא בערך אותו מחיר אז למה לא לקנות :cool2:

דווקא הפריצה היא הכי קלה בעולם !

לPSN כבר מצאו פיתרון מזמן.

החסרון הוא שכל המשחקים החדשים יוצאים לFW 3.6 ולזה עוד אין פריצה.

כרגיל משחקי חתול ועכבר

פורסם

קל זה להרויד משחק לצרוב על דיסק ולשחק.

לא קל זה להוריד פריצה, לפרוץ, לעדכן פריצה כל חודש חודשיים, להוריד משחק שהגודל שלו 40G (פעם זה היה גודל של דיסק קשיח), להעביר אותו לדיסק קשיח חיצוני ואז לשחק.

לא יודע מה איתך לי זה נשמע כמו בזבוז זמן, הרבה יותר פשוט להיכנס ל PCGAMES.CO.IL או לאתר של אחת מהנויות באירופה (GAME, SHOPTO, ZAVVI) ולעשות משלוח :nixweiss: המשחק מגיע הבייתה או לדואר הקרוב, אפשר לשחק ברשת, לא צריך לדאוג מעדכונים ובכל משחק אפשר לשחק ביום שהוא יוצא. רוב המשחקים שיצאו ל PS3 בלבד היו מצויינים ושווים כל שקל ומי שגונב אותם הוא קמצן שלא יודע להעריך את העבודה הקשה של אלה שעבדו במשך שנים על המשחקים האלה, אם אתה רוצה להנות ממשהו תקנה אותו >:(

פורסם

רוב הלהיטים של הPS3 שאין במחשב אפשר למצוא משומשים ב25-25$ אחרי משלוח

בארץ גם הרבה מוכרים ב100 שקל +-

אני כרגע מנסה לעשות קבוצה שנחליף ביננו משחקים

פורסם

יש משחקים ל pc שגם שווים כל אגורה

בכל זאת מה שזמין מורידים או קונים בזול מסטים

צריך גם ל ps3 חנות דיגטלית כמו סטים

פורסם

החנות בPS3 יקרה מידי לרוב המשחקים ואני לא מדבר רק על הישראלית

בנוסף לזה אתה לא יכול למכור או להחליף משחקי PSN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים