עבור לתוכן

משחק קצר במנוע של קריסיס 2, תהנו :)

Featured Replies

פורסם

לא הרבה זמן עבודה אבל אהבתי מה שיצא לי, סך הכול אני לא ממש מכיר את המנוע הזה:

מצטער מראש על הזווית ההזויה של הסרטון זה הFRAPS:

פורסם

??? Help אחי ...

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה?

פורסם

תן קצת יותר פרטים מה אתה מנסה להגיד לנו פה.

בנתיים אני מבין שיש סירטון של איזה משחק שבנוי על המנוע של קרייסיס.

פורסם
  • מחבר

אין פה פואנטה, סתם עלילה שטותית + מפה קטנה שבנתי במנוע של קריסיס.

למי שלא הבין את הסיפור:

אתה התרסקת עם המסוק שלך בלב ים עם עוד 2 אנשים שפצועים קשה אתה צריך לקרוא לעזרה ויוצא לעבר האי בשביל לקרוא לעזרה בקשר או לסמן אבל החילוץ היה בדרך וכמו שרואים המסוקים הגיעו להציל אותם...

חחחחח אני ידוע שזה מטומטם אבל אני לא חזק בעלילה xD

קיצר הבנתי שהסרטון FAIL :silly:

פורסם

אפשר אולי לדעת איך בנית מפה מי שלך לבד, יש אולי איזה שהוא מדריך בנושא ? והאם אפשרי לבנות גם סרטונים בנוסף למפה, כדי שיהיה הרבה יותר קטלני ?

פורסם
  • מחבר

כן יצא עורך מפות לקרייסיס 2 לפני יומיים בערך, שוקל 1.3GB חפש בגוגל ויש אתרים כמו CRYMOD ו INCRYSIS ששם יש מלא מדריכים בנושא.

פורסם

זה כבר טוב מאוד, אני יתחיל לערוך גם כן מפות ואולי איזה סרטון ככה בעתיד הקרוב ;D , אבל רצית לדעת עם יש משהו אולי בסגנון כזה שנגיד המסוקים שבסרטון שלך באמת ינחתו באיי הזה ואנשים יצאו ויפנו את הפצועים, האם קיים דבר כזה או שאנחנו רחוקים מאוד מי תוכנה שכזאת ?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות הכול עם העורך הזה, אם זה לעשות אנימציות חדשות או נשקים\רכבים\דמויות הכול, צריך רק לדעת איך.

פורסם

אתה יודע שבעוד חודש (בערך :nixweiss: )אתה תוכך לייצא את המשחק כמשחק עצמאי לחלוטין!

ותוכך להפיץ אותו גם דרך הסטים!

"Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא.

התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק.

באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal UDK כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג.

כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור את המשחק שלהם צריכים לשלם 100 דולר בלבד מראש, ורק במקרה שהכנסותיהם עוברות את ה-50,000 דולר צריכים להתחיל להעביר 25 אחוז מכל רכישה ל-Epic. לא הוגדרו עדיין תנאי העסקה הסטנדרטיים של ה-CryEngine."

מקור:(ויגימס)

פורסם

אז רגע, אתה רוצה להגיד שאפשר ליצור סרטונים בערך באותה רמה כמו של המפתחים של המשחק ? עם זה באמת ככה אפשר להשקיע ביחד עם כמה חברים שנה בערך ופשוט ליצור את CRYSIS 3 שמבוסס על המנוע של CRYSIS 2, וזה אני חייב לציין פשוט מגניב :P

פורסם
  • מחבר

חחחחח כן הרעיון נחמד הבעיה זה למצוא אנשים שיש להם ידע או לפחות מוכנים להקדיש את הזמן שלהם ללמידה וזמן, לא כולם פנויים לעבודה שבסופה לא בטוח תראה פירות או יכול להיות שקרעת את התחת שלך שנה ולחינם, למרות שאולי לא לחינם עדיין צברת ידע שאתה תוכן להשקיע במשהו אחר בעתיד.

בכל מקרה מי שרוצה לארגן קבוצה של אנשים ולעבוד על פרוייקט מסויים רק תגידו לי איפה להרשם :jump:

פורסם

אני מוכן להירשם לקבוצה שכזאת אני רק יחכה עד שהSDK יצא ואז אני יתחיל ללמוד טוב טוב מה ואיך, מה שכן מישהו יצטרך לבנות אתר כדי שנוכל בעצם לדעת איפה כל אחד עומד, דבר נוסף לא ניראה לי שזה ייקח שנה בגלל שעם אתה יודע מה ואיך אפשר לבנות משחק שלם בחצי שנה ללא סרטונים ופשוט בסוף לבנות סרטונים ולהדביק אותם איך שאנחנו רוצים ככה בעצם נחסוך הרבה זמן יקר, הבעיה הגדולה שצריך מישהו ברמה של סופר כדי להכין סיפור מספיק מוצלח ומי יודע אולי גם יצא בסוף משחק הרבה הרבה יותר טוב מי הCRYSIS 2 המאכזב.

אני דיי אופטימי ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח לא צריך סופר ממש, פשוט כולם יושבים ביחד וזורקים רעיונות, ככה אתה כותב עלילה ממש טובה (מניסיון).

בכל מקרה אני מסיים צבא בעוד חודש, אז מתפנה לי המון זמן, אני מוכן לקחת חלק נכבד ב"פיתוח" (איזה מילה מפחידה) ההתחלתי ולראות לאיפה זה הולך.

כמובן שמתחילים ממוד שמבוסס על הספריות המקוריות של קריסיס ואז נראה איך נמשיך משם.

פורסם

מה אני יגיד לך, נחכה עד לSDK שיוצא באוגוסט ומי שהם נמשיך, אני מקווה מאוד שתהיה זמין באוגוסט אני ישלח לך הודעה פרטית, ואני עוד יותר מקווה שיהיה לנו עוד עוזרים כי קצת קשה לבנות אפילו MOD רק 2 אנשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים