עבור לתוכן

GTA V - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

חובב מושבע של סדרת המשחקים GTA.

מצפה ומחכה ל V. אם יש כאן מישהו שיש לו קשרים בחברת משחקים בארץ, אולי נעשה הזמנה קבוציתית מאורגנת? (עם הנחה)

• תגובות 1.1k
  • צפיות 209.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא צריך קשרים מיוחדים בשביל מכירה קבוצתית.

אלא רק להתארגן כמו שעשינו עם ההזמנות של COD או Battlefield, שיהיו מספיק אנשים ואז לבקש הצעה מכמה חנויות.

הניסיון שלנו עד עכשיו עם Arcadia בת"א היה מעולה.

המחיר ההתחלתי שלהם כבר זול ממתחרים, מה גם שבמשחקים מצופים הם מארגנים השקה במכירת חצות ביום השחרור.

פורסם

לא צריך קשרים מיוחדים בשביל מכירה קבוצתית.

אלא רק להתארגן כמו שעשינו עם ההזמנות של COD או Battlefield, שיהיו מספיק אנשים ואז לבקש הצעה מכמה חנויות.

הניסיון שלנו עד עכשיו עם Arcadia בת"א היה מעולה.

המחיר ההתחלתי שלהם כבר זול ממתחרים, מה גם שבמשחקים מצופים הם מארגנים השקה במכירת חצות ביום השחרור.

לא פעם ולא פעמיים רכשתי מארקדיה. אחלה חנות. אני אדבר איתם בנוגע לקנייה קבוצתית.

יש תאריך כלשהו ליציאת המשחק? משהו בערך? בסביבות?

אחזיר לכם תשובה בנוגע למכירה הקבוצתית.

פורסם

חסוך מאמץ אלי.

המשחק עדיין לא הוכרז רישמית.

תאריך היציאה שלו עדיין לא ידוע.

לא ידוע אם יצא לפיסי בזמן.

מה אתה מצפה שארקדיה יגידו לך?

פורסם

"דבר איתנו ב 2013"

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה נכון שאת ההצלחה של Vice City עוד לא ממש הצליחו לשחזר.

אני אישית מקווה שהחברה של GTA יושבים קרוב מאוד פיזית לחברה של Red Dead Redemption וסופגים מהם קצת טיפים על איך לעשות משחק מדהים. :xyxthumbs:

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה!

פורסם

אני הייתי מוחק את כל העמודים הקודמים שלא קשורים לכלום ומתחיל מחדש מההודעה האחרונה של KingYes.

פורסם

שלום חברים!

לפי הכתבה הזו בגיימספוט, רוקסטאר עשויה להפיץ טריילר ראשוני לכותר הבא של GTA כבר שבוע הבא

http://www.gamespot.com/features/6342301/taking-bets-on-grand-theft-auto-v/index.html?tag=topslot;thumb;2

GTA+V.png

אז מה אתם אומרים, איך יהיה המשחק הבא לדעתכם? :P

פורסם

ממ לא שמתי לב שיש כבר דיון מוקדם, הוא די שקע את האמת, בכל אופן תודה, אם מישהו רוצה בכל זאת לתת דעה קצת על ציפיותיו מהמשחק באשכול הזה אז בכיף ;)

אם המנהלים יחליטו לנעול גם בכיף ;)

פורסם

שלום חברים!

הופה איזה אורח :yelclap::xyxthumbs:

זה לא רישמי אבל יש סיכוי שכן ::)

gta_v_anastasiya_hrabar__1_.jpg

פורסם

IV היה גרוע מאוד ביחס לקודם.

זה שאין איך לעשות קולקציה של רכבים ולעשות שמירה נורמלית שכוללת את המכונית שבחניה, הרס לי מאוד את המשחק.

שיחקתי חצי ממנו מתוך אמונה שבהמשך באופן טבעי יגיעו כל הדברים הטובים, ואז הלכתי לבדוק באינטרנט לגבי זה ומצאתי שלא רק שזה לא קיים, גם הרבה דברים אחרים מגניבים שהיו בקודם לא קיימים בזה.

המשחק והסיפור לא מתקרבים ברמה לקודם, שהיה אדיר מכל בחינה.

אם בV הם לא ישכילו לספק את הסחורה הם עושים טעות על גבי טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים