פורסם 2011 ביוני 2914 שנים שלום לכולם,אני מחפש מדריכים של התוכנות MAYA , 3DS MAX ו-CINEMA 4Dאבל שהמדריכים יהיו מה שנקרא From beginner to advanced ..אני יודע קצת על התוכנות, אבל ניסיתי מלא מדריכים למידול של מכוניות וכל זה אבל אף פעם לא הצלחתי !אני רוצה ללמוד ממש מההתחלה ועד הסוף, כמו שצריך!תווודה ! D:
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים למה לכל התוכנות ביחד?עדיף שתבחר תוכנה אחת, ותתמקד בה.אחר כך כשתיהיה יותר מנוסה, תוכל לעבור מתוכנה לתוכנה אם תצטרך, כי בסופו של דבר הבסיס הוא די זהה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים אין איזשהי העדפה מסויימת עם מה להתחיל.בסופו של דבר עם כל התוכנות אתה תגיע לאותן תוצאות.זה סך הכל עניין של איזה תוכנה יותר נוחה לך... התוכנה היא רק כלי.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים תלחץ F1...בעזרה של התוכנה יש חלק מאוד עשיר של Tutorials שנותן את כל המידע שצריך בשביל ההתחלה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר אני כבר יודע את הבסיס של הבסיס של התוכנות הללו, אבל אני רוצה להרחיב ..
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אני ממליץ בחום על3ds max essential training3ds max beyond the basicsבכלל, רוב המדריכים של Lynda.com הם טובים מאוד.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים אפקטים לקולנוע, אנימציה לדמויות: MAYAמשחקים, מידול מורכב, ארכיטקטורה: 3DS MAXעיצוב גרפי, ארכיטקטורה, קלות הפעלה: CINEMA 4D.
פורסם 2011 ביולי 714 שנים כשהוא יגיע לרמה שמה שמגביל אותו בcharacter animation או VFX יהיה היכולות של התוכנה, כבר לא תיהיה לו בעיה לעבור מתוכנה לתוכנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.