פורסם 2011 ביוני 2914 שנים זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים משום מה כל ההודועת האלו נראות לי מאוד חשודות. מה זאת התוכנה שמופיעה מצד שמאל?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר windows 7 repair מה שמופיע בצילום באמצע למעלה, ואם התכוונתה לזה, זה פשוט יצא לי וסרק.וכמו שרואים אין לי גישה לtask managerוהX האדום זה כל השגיאות
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים Windows 7 repair זו תוכנה זדונית שמנסה לעבוד עליך שיש בעיה במחשב כדי שתשלם על תוכנה ש"תתקן" את הבעיה.
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר כן הבנתי את זה לפני כמה דקות עכשיו רק צריך למחוק כמה קבצים, כשאני מנסה דרך הדוס הוא כותב לי access is denied. יש עוד דרכים?
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים לעלות ממערכת הפעלה נקיה (כמו live disk של לינוקס) ולמחוק ממנו את מה שאתה רוצהיתכן שהתוכנה הדונית השאירה לך משהוא בתיקיות מערכת, ואז לא מספיק שתמחוק את הקבצים שאתה לא מצליח למחוק
פורסם 2011 ביוני 2914 שנים מחבר מצאתי מדריך להסיר את התוכנה וכל מה שקשור אליה, עכשיו הכל הסתדר.תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.