עבור לתוכן

צריך שנאי למוצר מארה"ב 110v?

Featured Replies

פורסם

במידה ואתה אכן צריך שנאי, אתה צריך כזה:

http://www.amperel.co.il/products/76498

בכל מקרה, תשלח מייל ליצרן. אולי המכשיר כן מותאם גם לארץ. בעיקרון אפשר לפתוח אותו ולראות לפי האלקטרוניקה בפנים אם הוא מתאים, אבל לא נראה לי שתרצה להסתבך עם זה.

• תגובות 34
  • צפיות 20.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה אני אמור לשאול אותם?

אני רק רוצה שתגידו לי אם אני צריך את השנאי או לא..

קודם אתם אומרים לי שכן, ואז כשאני שואל שוב.. אף אחד לא עונה..

פורסם

ה-PS3 שנתת כדוגמא הוא אוניברסלי, הספק שלו יודע לעבוד גם עם 110 וגם עם 220-240. כנ"ל רוב המטענים לפלפונים.

ה-PS3 האמריקאי למרות שהוא אוניברסלי רשום עליו "110v only". מה שרשום ומה שיש בפנים בפועל זה לא תמיד אותו הדבר. אם אתה רוצה לדעת אם אתה חייב שנאי, אתה צריך לקרוא לחשמלאי \ מישהו שמבין באלקטרוניקה שיבדוק.

רוב הסיכוי שהוא ישרף אם תחבר ל-220v כי בטוחן אשפה יש מנוע רב עוצמה, ובד"כ לדברים כאלו יהיה טווח מתחים מצומצם. לפי האתר שלהם זה רק 120v.

פורסם

Dear bla bla , i have a trash something from the model xxxx and I want to use it in my country(Israel) where the power outage is 220V, will i have to buy a converter from 110V to 220V or will it work w/o it?

thank you, Track Israeli.

נכתב בחטף ולכן יתכנו שגיאות דביליות.

פורסם

Power Outage, ךםך :lol:

פורסם

כן ;) , לא הקדשתי מחשבה מרובה לפוסט הקודם.

זה גם 230V/50HZ ליתר דיוק. והביטוי הנכון הוא Power rating.

פורסם

מה אני אמור לשאול אותם?

אני רק רוצה שתגידו לי אם אני צריך את השנאי או לא..

קודם אתם אומרים לי שכן, ואז כשאני שואל שוב.. אף אחד לא עונה..

כדי להיות בטוח אם אתה צריך שנאי או לא תחבר אותו לחשמל, אם אחרי כמה דקות הוא ישרף אתה צריך שנאי, אם הוא עובד ולא נשרף אתה לא צריך שנאי.

מה אתה רוצה תגיד? אמרו לך כבר תבדוק מה כתוב על המוצר או במדריך הפעלה שלו או שתיצור קשר עם החברה שמייצרת, איך נראה לך שמכאן אפשר לבדוק את המטחן אשפה שלך??

פורסם

כדי להיות בטוח אם אתה צריך שנאי או לא תחבר אותו לחשמל, אם אחרי כמה דקות הוא ישרף אתה צריך שנאי, אם הוא עובד ולא נשרף אתה לא צריך שנאי.

אם אחרי כמה דקות הוא נשרף, הוא כבר לא צריך שנאי.

פורסם

אז לא צריך שנאי בשום מקרה!

Plug it in baby! :hat:

פורסם

פותח השרשור קצת חסר סבלנות, אבל בכל מקרה אני אכתוב כאן הסבר קצר למחפשים להבא:

מוצרים שמגיעים מארה"ב יכולים לעבוד או במתח אמריקאי שהוא 110V או שהם מותאמים לעבודה בכל המתחים בין 110V-240V שזה אומר שהם יכולים לעבוד בכל העולם. מוצרים כאלה זקוקים לעיתים למתאם פשוט מפלסטיק שכל מה שהוא עושה זה משנה את הצורה של התקע כך שאפשר להכניס אותו לתקע ישראלי. לפעמים פשוט אפשר לחבר אליהם (כמו מטענים של מחשבים ניידים למשל) כבל ישראלי ואז העניין נפתר.

מוצרים אחרים שזקוקים לזרם גבוה יותר, כמו מיקסר, מקרר, תנור, טוחן אשפה או כל דבר אחר, בדרך כלל לא עובדים על מתח ישראלי. בשביל שהם יוכלו לעבוד כאן הם צריכים ממיר מתח שזה הממירים שראית, שמתאים גם לצריכת הזרם הגבוהה שלהם. דרך אגב, מדובר גם בתהליך שהוא די בזבזני בחשמל כי הממירים האלה "מאבדים" חלק מהזרם בדרך.

אני לא יודע למה קנית את הדגם הזה, אבל 99% שהוא עובד רק עם מתח אמריקאי. אתה צריך לברר מה צריכת הזרם שלו וזה כתוב במדריך למשתמש. כל נסיון לחבר את המכשיר הזה לשקע יכול להרוס אותו בצורה יסודית ולסכן אותך בדרך.

פורסם
  • מחבר

Dear bla bla , i have a trash something from the model xxxx and I want to use it in my country(Israel) where the power outage is 220V, will i have to buy a converter from 110V to 220V or will it work w/o it?

thank you, Track Israeli.

נכתב בחטף ולכן יתכנו שגיאות דביליות.

The funny thing, your English is almost as bad as the quote in your sig.

Thing is, I lived in the states half my life, so I don't particularly need your help.

But thanks anyway. I'm sure you got something out of it already.

פורסם
  • מחבר

פותח השרשור קצת חסר סבלנות, אבל בכל מקרה אני אכתוב כאן הסבר קצר למחפשים להבא:

מוצרים שמגיעים מארה"ב יכולים לעבוד או במתח אמריקאי שהוא 110V או שהם מותאמים לעבודה בכל המתחים בין 110V-240V שזה אומר שהם יכולים לעבוד בכל העולם. מוצרים כאלה זקוקים לעיתים למתאם פשוט מפלסטיק שכל מה שהוא עושה זה משנה את הצורה של התקע כך שאפשר להכניס אותו לתקע ישראלי. לפעמים פשוט אפשר לחבר אליהם (כמו מטענים של מחשבים ניידים למשל) כבל ישראלי ואז העניין נפתר.

מוצרים אחרים שזקוקים לזרם גבוה יותר, כמו מיקסר, מקרר, תנור, טוחן אשפה או כל דבר אחר, בדרך כלל לא עובדים על מתח ישראלי. בשביל שהם יוכלו לעבוד כאן הם צריכים ממיר מתח שזה הממירים שראית, שמתאים גם לצריכת הזרם הגבוהה שלהם. דרך אגב, מדובר גם בתהליך שהוא די בזבזני בחשמל כי הממירים האלה "מאבדים" חלק מהזרם בדרך.

אני לא יודע למה קנית את הדגם הזה, אבל 99% שהוא עובד רק עם מתח אמריקאי. אתה צריך לברר מה צריכת הזרם שלו וזה כתוב במדריך למשתמש. כל נסיון לחבר את המכשיר הזה לשקע יכול להרוס אותו בצורה יסודית ולסכן אותך בדרך.

תודה, אתה האדם היחיד שענה לי עניינית.

כן, אני לא סובלני. אני שואל שאלה וכולם מתנהגים כאילו הם יודעים הכל.. ואז מתחמקים מהתשובה. מעצבן!

אקנה את השנאי.

פורסם

אבל למה לך לקנות את השנאי לפני שבדקת שאכן המוצר לא אוניברסלי?

פורסם

בסה"כ מדובר על טוחן אשפה, מוצר שצריכת הזרם שלו גם ככה אפסית במצטבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים