עבור לתוכן

Google+ - מה אתם אומרים על זה ?

Featured Replies

פורסם

גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול.

השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל.

http://goo.gl/tmlf8

מידע מהמקור באנגלית

http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html

מה אתם אומרים ?

• תגובות 68
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסיכוי היחיד שלו זה אם הם יאפשרו ליבא את הקשרים שלנו מפייסבוק בלחיצה.

פורסם

אני אומר שתשלחו לי הזמנה...!

פורסם

אני גם אשמח להזמנה :)

פורסם

תראד דיי מיותר... קודם שיהיה הסיכוי לבדוק את זה ואחרי זה נחשוב על איך נכתוב את מה שאנחנו חושבים על זה

פורסם

הדבר הכי טוב בפייסבוק זה שכולם שם

מה הטעם לרצות הזמנה לרשת חברתית שאין שם אף אחד, אני אחכה שלא יהיה הזמנות, רק אז זה אולי יהיה שווה בדיקה

זה כמו שהם השיקו את הwave דרך מצויינת לדבר באימייל משכולל עם בנאדם אחד שהזמין אותך, אדיר :facepalm:

פורסם
הדבר הכי טוב בפייסבוק זה שכולם שם

אותו דבר אמרו על "מקושרים" ב 2006-2007...

פורסם

אבל זו גם הסיבה שטוויטר לא תופס בארץ יותר מדי...

פורסם

נשמע כמו משהו מבטיח.

אני בזמן האחרון וכבר כמה חודשים שלא מתרגש מהפייסבוק, אין כבר ממש תמיכה ועדכונים לפייסבוק, כאילו הזניחו אותו.

הרעיון נחמד מאוד, גם שם קליט, נחמד.

נשמע אחלה. שלחתי בקשה להצטרפות.

פורסם

בדיוק, אם חברים שלי לא שם. בשביל מה אני צריך את זה? :nixweiss:

פורסם

אוקיי, אני כאן בגוגל+ והכל נראה די נחמד חוץ מזה שאין אנשים ונראה לי שזה לא יתפוס כמו פייסבוק

פורסם

טוויטר זאת לא רשת חברתית. זה סתם שירות "עדכון סטטוסים".

זה כמו שתיקח את הפייסבוק ותוריד ממנו הכל כולל הכל - חוץ מהסטטוסים... מה שנשאר לך, זה "טוויטר".

מקושרים נפל כי פייסבוק היה:

א. הרבה יותר טוב ממנו ברמה הטכנית

ב. מיועד לקהל יעד יותר בוגר, בזמן שמקושרים בדיוק התחיל לצבור כמויות גדולות של ילדים בני 16 ומטה.

הסיטואציה של פייסבוק מול גוגל היא שונה לחלוטין.

פייסבוק כבר מבוססת, בשוק העולמי.

גוגל מנסה להציג כל מיני חידושים טכנולוגיים (לאו דווקא ברמה הטכנית, אלא הרעיונית) כמו למשל "מעגלי החברים" , היא רק שוכחת שזה בעצם כבר קיים בפייסבוק - ע"י חלוקת החברים לקבוצות, וסינון תכנים לפי הקבוצות האלה - בדיוק כמו המעגלים של גוגל, רק פחות מיוחצ"ן מהנקודה הזאת.

שינוי ממשק קליל של פייסבוק (שינויים שהם עושים כל הזמן ללא פחד) והם מיישרים קו עם כל היתרונות שגוגל מנסה להציג.

לאור כך, ולמעשה גם אם לא, קשה לי לראות איך פתאום מסה אדירה של גולשים פשוט "עוברת בית" לגוגל. בטח אם כל התהליך יהיה ידני, למרות שטכנית זה אפשרי מצד גוגל ליצור אפליקציה לפייסבוק שתדע להוציא את המידע הזה ולייבא את רשימת החברים שלהם גם אליהם. אני לא בטוח עד כמה פייסבוק יאהבו את זה מבחינה חוקית, though.

פורסם

אוקיי, מי שיש לו גוגל+ ורוצה להזמין את חבריו,תעלו סתם תמונה ותייגו אותם בתמונה- רישמו שם את כתובת האימייל שלהם ותישלח להם הודעה לאימייל על התיוג עם אפשרות להירשם. כנראה שזו איזה פירצה שגוגל לא שמו לב אליה כיוון שלפי הדף הראשי של גוגל+ אפילו כאלה שקיבלו הזמנה מגוגל לא יכולים להיכנס כיוון שהם "עמוסים מדי". ככה הוזמנתי עכשיו

פורסם

שמישהו יתייג תמונה עם המייל שלי בבקשה. ;D

dima.c67@gmail.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים