עבור לתוכן

הארד דיסק פגום ואני כבר מיואש :( --למבינים בלבד--

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק פגום (סקטורים פגומים וכל זה)

הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad

יחד עם הארד דיסק הזה ,מחובר במחשב שלי גם הארד דיסק פעיל ששמה נמצא בווינדוס..

שאני מעלה את הווינדוס ונכנס למחשב שלי ונכנס לדוגמא לכונן D שבהארד דיסק הפגום ,אני רואה את התמונות ואת כל המידע,

אבל אני לא יכול להעתיק או לגבות אותם מרוב שהארד דיסק נפגם..

האם יש איזושהי תוכנה חזקה לתיקון הארד דיסק מבלי פגיעה\מחיקה בקבצים ששם..

או לפחות איזושהי תוכנת גיבוי שתצליח להציל את הקבצים ששם?

תודה רבה..

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום

ראשית - אם היה לך גיבוי לא היית צריך כרגע להלחץ ולהצטער - תלמד מהחוויה הזו להבא ותדאג לגיבוי (אתה בחברה "טובה" ככה גם אני למדתי)

שנית - אם המידע באמת חשוב לך ואין לך גיבוי שלו - פנה לחברות לשחזור מידע - תקח בחשבון שכל פעולה שאתה עושה באופן פוטנציאלי תוריד את הסיכוי לשחזור החומר.

יש לא מעט תוכנות - אבל אני ממליץ מאוד - שאם המידע שלך חשוב - אל תתעסק בזה - תשלם את המחיר ותלמד להבא

כל טוב,

גבריאל

פורסם

מה אומר "הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad"?

איזה שגיא אתה מקבל בעת ניסיון של גישה לקבצים?

אם אתה רואה את הקבצים אז יש מערכת קבצים כבר מוגדרת. האם הרצת chkdsk על הדיסק ואם כן מה קיבלת בתוצאות?

פורסם
  • מחבר

שלום וברוך הבא לפורום

ראשית - אם היה לך גיבוי לא היית צריך כרגע להלחץ ולהצטער - תלמד מהחוויה הזו להבא ותדאג לגיבוי (אתה בחברה "טובה" ככה גם אני למדתי)

שנית - אם המידע באמת חשוב לך ואין לך גיבוי שלו - פנה לחברות לשחזור מידע - תקח בחשבון שכל פעולה שאתה עושה באופן פוטנציאלי תוריד את הסיכוי לשחזור החומר.

יש לא מעט תוכנות - אבל אני ממליץ מאוד - שאם המידע שלך חשוב - אל תתעסק בזה - תשלם את המחיר ותלמד להבא

כל טוב,

גבריאל

תודה על התגובה,אבל הארדיסק לא שלי ,הוא של ידידה שכל החיים שלה נמצאים בכונן בקשיח הזה...

כנראה שהיא למדה את זה לבד עכשיו \:

מה אומר "הארד דיסק מזוהה בביוס אבל כ-Bad"?

איזה שגיא אתה מקבל בעת ניסיון של גישה לקבצים?

אם אתה רואה את הקבצים אז יש מערכת קבצים כבר מוגדרת. האם הרצת chkdsk על הדיסק ואם כן מה קיבלת בתוצאות?

הנה תמונה שתבין אחי :

http://www.siz.co.il/my/2metemmrz0yk.jpg

שאני מנסה להכנס לקבצים זה נכנס..הכל מגיב לי ממש לאט אבל עדין נכנס,ואני רואה את כל המידע שיש שם..

אבל שאני מנסה להעתיק משהו ,אפילו את התמונה הכי קטנה מופיע לי שגיאה,משהו על יתר מחזוריות משהו כזה..

מה אפשר לעשות חוץ ממלכת למעבדה או משהו...

תיקון סקטורים,איזה תוכנה..

ואיך אני מריץ chkdsk ?

פורסם

אני לא אח שלך.

תשתמש בשירות איחסון תמונות נורמלי כמו Imgur/Picoodle/Tynipic. יש סיבה שצינזרו פה את האתר הזוועתי הזה.

בדיקה של file system integrity אתה פשוט עושה מתוך command prompt ככה:

chkdsk X: /f /r

כאשר X זה האות שהוקצתה לכונן ע"י מערכת ההפעלה.

אם ישנן בעיות CRC רצוי באמת לבדוק קודם כל עם chkdsk מה המצב של מערכת הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים