עבור לתוכן

מה הם הולכים לעשות עם התחבורה הציבורית ה"אנשים הטובים" האלה?

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעקבות הרפורמה נסיעה בתוך רעננה תעלה 6.4 ש"ח,

כמה היא עולה היום?

פורסם

5.8 אאל"ט. הנקודה שלי היא שאין שום היגיון בלתמחר את השרון כמו את ירושלים.

פורסם

למה למה למה למה למה משרד התחבורה חושב שהוא יודע לעשות כאלה דברים? אוי לטימטום.

פורסם

מטרת הרפורמה היא בסה"כ לגרום לך לקנות מכונית ולשלם עוד מיסים למדינה. מה לא הבנת? לקצץ את מס' הקווים ברבע ולשפר את התדירות שלהם בדקה נחשב ל"התייעלות" ולא לקמצנות וחסכון בכסף על ידי דן, אגד והממשלה הדוחה הזאת. אני נשברתי מתחבורה ציבורית כשהרכבות התחילו להתנגש אחת בשניה.

פורסם

הפרטת התחבורה הציבורית והפסקת הסיבסוד - ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

מטרת הרפורמה היא בסה"כ לגרום לך לקנות מכונית ולשלם עוד מיסים למדינה. מה לא הבנת? לקצץ את מס' הקווים ברבע ולשפר את התדירות שלהם בדקה נחשב ל"התייעלות" ולא לקמצנות וחסכון בכסף על ידי דן, אגד והממשלה הדוחה הזאת. אני נשברתי מתחבורה ציבורית כשהרכבות התחילו להתנגש אחת בשניה.

וואו... אתה אמיתי? צריך לתת לרפורמה לפחות חצי שנה חסד לפני שמעבירים ביקורת.

פורסם

1. 502 קו מבורך! חבל שהוא לא עובר יותר למרות שהוא באמת בצורה מטומטמת דומה מידי ל501

2. הייתה כתובה בYnet על תלונות של אנשים ומול זה הביאו את התגובה של משרד התחבורה בגדול המסקנה שלי מזה הייתה שאנשים ראו שביטלו להם קו וישר התחילו לבכות, על כל קו שבוטל הם הסבירו איזה קו מחליף אותו ואיך לא רע לא יקרה להם.

דבר משמעותי נוסף זה שאנשים בוכים על 10 דקות הליכה לתחנה! כל הפישרים המסכנים האלה שחושבים שצריך לקחת אותם מהבית, בלונדון אנשים הולכים יפה מאוד 15 ו20 דקות לתחנה גם בשלג ובקרח אז למה אתם, כשרוב השנה יש פה מזג אויר יחסית נח לשהייה בחוץ לא יכולים ללכת 10 דקות?בקיצור כל כתבה שקראתי בנושא זה סתם חבורה של אינפנטילים שלא רואים מטר מעבר לעולם הקטן והפרטי שלהם, לאף אחד לא הייתה טענה באמת טובה

וואו... אתה אמיתי? צריך לתת לרפורמה לפחות חצי שנה חסד לפני שמעבירים ביקורת.

Lev - 27, זה עונה לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים