עבור לתוכן

אמיתות דברי אינטל

Featured Replies

פורסם

התשובה לשאלתך - לא הייתי קורא לשום כרטיס שלא מסוגל לתת 30FPS על הגדרות מינימאליות ברזולוציה הטבעית של המסך "כרטיס המתאים למשחקים", יהי הכרטיס מובנה או לא. בשום שלב לא טענתי שרק הכרטיסים המובנים אינם מתאימים למשחקים, מה שטענתי הוא שאף כרטיס מובנה לא מתאים וזאת מבלי לטעון שכל השאר כן. נא לא לייחס לי טענות שכלל לא טענתי.

פורסם

לא הייתי קורא לשום כרטיס שלא מסוגל לתת 30FPS על הגדרות מינימאליות ברזולוציה הטבעית של המסך "כרטיס המתאים למשחקים", יהי הכרטיס מובנה או לא.

מקובל. ובאילו משחקים אתה ממליץ להשתמש כבנצ'מארקים?

פורסם

קצת מהכל, ובטווח של כמה שנים אחורה מהיום בו נשאלת השאלה. אם הכרטיס לא מסוגל להריץ בתנאים שציינתי קודם רק את המשחקים הכבדים ביותר, מבחינתי הוא בסדר. מה נחשב ל"כבד" לצורך העניין? משחק שדרוש עבורו לפטופ של 1000$+ כדי להריצו. כמובן שההגדרה תלויה בזמן בו נשאלה, הן מבחינת יכולותיהם של מחשבים ניידים והן מבחינת מחיריהם.

פורסם

קיבלתי, בסדר, סביר. :)

כל עוד אנשים מבינים שאין לראות את כל המשחקים כמקשה אחת, המצב יותר טוב. יצא לי לשחק דברים מדהימים אפילו עלMobility Radeon 9600, וזה משהו כמו 3 שנים מאז שהדגם יצא לשוק.

פורסם

אז איך שני הסוגים האלה עובדים ביחד?(כ.מסך מקצועי והליבה הגראפית של המעבד)

חולקים משאבים או כל אחד לבדו?

פורסם

קיבלתי, בסדר, סביר. :)

כל עוד אנשים מבינים שאין לראות את כל המשחקים כמקשה אחת, המצב יותר טוב. יצא לי לשחק דברים מדהימים אפילו עלMobility Radeon 9600, וזה משהו כמו 3 שנים מאז שהדגם יצא לשוק.

אשמח אם תפרט, אני בקושי מריץ עליו קווסטים.

פורסם

השאלה היא מה אתה מצפה להריץ עליו היום.

שיחקתי בו בדברים שהיו יחסית כבדים כשיצאו, אבל בתקופה ששיחקתי כבר לא היו ממש כבדים (DOOM 3), וגם בכמה משחקים שלא היו כבדים מבחינת הדרישות הגרפיות, אך עדיין משחקים מדהימים (סדרת Prince of Persia).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים